oncontextmenu="return false"

Innebandy för hela slanten !

hejj , har haft innebandy cup idag spelade två matcher vann båda : )

ssk-arvidsjaur 6-5
ssk-arjeplog 5-1

vihho jätte rolig dag !

Ikväll ska alva komma och kolla på derbyt luleå-skelläfteå eller luleå är borta .



dagens inköp .

                                        

Nu kanske ni tycker att dom ser exakt lika dana ut men om man tittar lite nogranare så ser man att den med det blåa örhänget är lite rosa aktigare ;)

 

2 trölor från monki 40 kr styck .
örhängen tre pack från glitter 52 kr .
Penna akademi bokhandeln 10 kr .

Sitter och kollar på solsidan .

Grattis andrea du har lagt up bilder : )

hhaaddee !!

hejjj !

hejj alla glada ! Bloggade inte igår och det beror på att pluggandet och träning tog upp all min lediga tid .

This day : skol : vikarie , svanska , so , matematik och musik  slutade 14 :20 så för 35 minuter sen . Idag klockan 17 : 20 i P4 så ska andra gröna (ängen) vara med i vi i femman så lyssna då ! Det ska i alla fall jag göra ;) . Sen ska jag se robinson : D .

haddee

Plannja : )

Tjooo brreesss haha :D

Blev inget bloggande igår här kommer orsaken till det ;)

Efter skolan gjorde jag läxa sen hade jag basket träning och direkt efter den for jag och hanna på plannja kul som satan :D var en jätte spänande match som plannja vann i förlängning ;) Efter plannja så for jag hem gjorde läxa och lite så där smått och gott sen var det sängen för mig :).

Idag då . Skolan : matte , elevensval , bokrecension , so och svenska . Ikväll är det kommuntränign önska mig lycka till :) får hoppas att jag kommer hem levande hehe .... Efter träningen blir det nog duschen , läxa och tv sen får vi se om jag hinner blogga men om inte ha en trevlig måndag : )

Haddeee

basket <3

hejj , har precis tagit ett bad efter att ha spelat dom två sista matcherna i cupen dom två blev tyvär förluster men vi kämpade bra . Ska bli skönt att se film ikväll efter att ha spelat två cuper på två dagar .

hade

Vinst !! :D

Hejj , har precis kommit hem från G-stad efter att ha spelat första matchen i samandraget blev en skön vinst mott baik med 4-1 :) . Den har dan kommer absolut bli lika rolig som igår ! ;D Har två matcher till sen mott Härtsön och kalix hur det går får ni veta sen . Nu ska jag snart äta lite mat innan vi åker tillbaka till hallen .

Hadee

Övertorneå .

Hejj ,, idag har jag ju varit på basket cup i övertorneå kul kul kul askul !! :D .

grejer vi gjorde : spelade matcher (förlorade alla :( ) , spelade nintendo och skrattade var nog en bra samanfatning på vad vi gjorde : ) . I bussen satt jag med hanna , alexandra och gabriela haha mycket skratt blev det :D . Ja vad ska man säga blev en mycket lyckat dag ! : ) .

imorn är det innebandy samandrag hoppas det blev lika kul med lika mycket skratt !

hade .

Love


-

hejj , ph vad jag längtar till imorn !! : ) men det som inte är så kul är att behöva stiga up vid sex ska vara på sundis halv sju .. Känns konstigt för nu sitter jag inte vid min lila bärbara uttan den stora haha .. Har sett camp rock . Jag vet inte vad jag ska göra måste i alla fall i säng ganska bra tid ikväll ; )

Andrea Claeson

storheden

hejj ,, ska snart fara iväg med mamma till storheden måste köpa matsek till basket cupen imorn . skönt att det är fredag ! : ) min helg kommer vara fullspekad två cuper lördag : basket cup söndag : innebandy cup . Vad ska ni göra i helgen ?

hhaaddee

Collage .

hejj , här kommer ett collage jag har gjort av bilder jag har tagit med min webkamera . Har inte orkat ladda upp några bilder på den här datorn än .




luleå-rögle

heejjj ,, ser luleå-rögle det står 2-2 spänande .... ja vad ska jag skriva jag vill att ni ska tycka att det är kul och läsa men ska försöka lägga upp mer bilder men är inte så bra på det ännu . Im suck ! haha

hade

We are the world

Hejj igen : )

här ska ni få lyssna på en låt vi lyssnade på på skolan



själv gillar jag den här låten .


Fika monster

ja det är jag de haha men ibland är jag inte suggen så jag kan inte säga att jag är så jätte mycket till monster haha : ) . Blöder näsblod jippi not ! : ( . Skolan idag då matte , engelska , so och multiplikaton test tror det var allt . Idag ska jag på basket och sen ska jag se luleå hockey mott rögle nu måste dom vinna !! .. Nä nu ska jag ta mig en titt på facebook :)

Haadddeee

Isglass mitt i den vita vintern .

Hejj , idag när jag gick hem från skolan så gick  jag och åt på en isglass hade fått den av alicia för hon har bjudit idag för hon fyller år grattis alicia ! Dom som såg mig borde nog tycka att jag var lite konstig ? haha . annars har skoldagen varit ganska lugn slöjd , bild , glass (Y) , medeltiden och engelska : ) på engelskan skrev vi olika ordspråk och vi kom på ett "kasta inte bort trislotten förre du har skrapat den" . Vad tycks ? Har varit på innebandy träning . Duschen gästde jag sen och har sett på halv åtta hos mig nu sitter jag och halv tittar på roomservice. Ska nog träna lite på im yours så jag kan den .

Haddee


Godnatt !

God natt alla läsare ! ska aldelens straks gå och läga mig men mamma ska bara kika på min lila bokrecention .



Hahha kanske inte världens bästa bild men den får dugga ! : )

Mästarnas mästare !

Hejj , ja jag siitter och kollar på just mästarnas mästare . Harjun som sagt varit på första komunträningen idag det var kul men alla var ju jätte stora . Nä nu ska jag fortsätta titta .

haadddeee

Läxxxxaaaaa ...

Hejj sitter och skriver på en bokrecention som vi har i läxa eller vi ska göra fem stycken innan sommarlovet men passar på i början så man inte har så mycket att göra sen ;) . Ska snart baka med mamma också innan det är komunträning ska bli kul !

hade

Lite om vad jag tycker och tänker ;)

Hejj , ni vet att jag skrev förre nyår att jag ville att ni skulle skriva vad ni tycker att jag ska skriva om och då ska jag skriva ett inlägg om det och jag har fått en sak en vill att jag ska skriva om och det är vad jag tycker om molicka saker och det ska jag skriva om nu : )

Skolan : Jag tycker att skolan är en okej plats för där får man träffa kompisar . Men alla ämnen är inte så kul men det är okej tycker jag men om jag får välja mellan att gå i skolan och vara ledig tar jag att vara ledig ! (Y) .

Fotboll : Finns bara en sak att säga ITS MY LIFE ! <3

Kompisarna : Jag har världens bästa kompisar älskar alla ! <3 har alltid så kul ihop . Jaa vad ska man säga i love you al !

Är det såhär ni tänker jag kommer inte på så mycket att skriva om men vi kanske kan göra såhär i stället att jag skriver ett inlägg om mig och vad jag gillar så får det här räcka för kommer inte på så mycket att skriva ; ) .

hadeeee

Svar till frågorna från frågestunden

Hejj nu ska jag ta och svara på frågorna från frågestunden : ) Fick ni i posten komunträningsbladet ? Nää på mailen . från alva Kan jag vara med dig ? Såklart ! men kanske inte just nu ; ) . Från alva Kan vi åka slalom ? Jopp ! . Från alva Kan vi se hockey ? Absolut ! från alva Vad för blogga och hemsidor läser du eller är inne på ? Jag läser kompisars & fokis bloggar oftast och hemsidor jag är inne på är mest blogg.se och facebook : ) . Från alva . Ska du skicka pengar till haiti ? Jag vet faktiskt inte men skulle nog vilja göra det . Från mikaela . Kan jag vara med dig idag söndag ? Idag går det nog inte men gärna någon annan dag :D . Från mikaela . Vadå för komunträningar ? En fotbolls träning som är för alla klubbar i luleå ;) . Från mikaela . Läser du min blogg ? Såklart varje dag mikaela ? Från mikaela . Foki eller Kenza ? Foki ! Läser inte kenzas blogg så mycket . Från mikaela . Har du wii ? nej det har jag inte . Från mikaela . Vilket är ditt favorit djur ? HUND ! Från mikaela Vilket är ditt näst bästa djur ? Jag tror det är kattungar men jag gillar ju mina skölpaddor också . Från mikaela . Vad vill du jobba som när du blir stor ? Jag vill ju bli fotbolls proffs haha in my dreams jaaa hahha :D men annars så vill jag bli frisör&sminkös ; ) . Från mikaela . Hur många läsare har du haft som mest på det blå och röda ? på det blåa har jag som mest haft 12 och på det röda har jag som mest haft 28 . från mikaela . Ja det där var alla frågor : ) Nu ska jag snart gå och äta varma mackor mums är hungrig . Har haft träning idag kul ! Vi ses imorgon .. Hadeee

hanna&andrea presenterar.....



årets outfit !!

vilken skulle ni vilja ha på er ? var inte rädda och svara nu ; )

Är med hanna .

Svarar på frågorna i eftermiddag .


Hejj !

Hejj , har precis sett på modo-luleå luleå förlorade och spelade inte så bra i första halvlek men i andra efter sådär 15 min så gick det bättre : ) . Jag tycker att dom hade trycket i sista ! Har fått några frågor av alva än så länge : ) . Idag har jag nästan inte gjort någonting men har spelat lite gitarr och skrivit lite på en låt . Nu blire nog snart middag och sen robinson . Åhh imorgon måste jag göra nåt roligare än att bara sitta hemma hella dagarna : ( slösar ju bort helgerna med att sita hemma i pyamas ;: (( . Vad har ni gjort idag ? .

hadeeee

230 : )

Det här blir mitt 230 inlägg : ) . Sitter här och tittar på tv nu är kanal 91 på gissa vilken ? Jo viasat fotboll hehe ^^ är nåt pogram om manchester united andrea gilla (Y) :) . Idag ska jag kanske baka lite gran ; ). Igår åkte ju victoria svensson ut ur let´s dance tycker det var lite halv tråkigt hade gärna sett vad mer hon kunde ; ) haha . Men igentligen så måste jag erkäna att jag inte tycker att let´s dance är så jätte bra men ändå lite halv kul att sitta och titta på fredags kvällarna och veta att man har en härlig helg framför sig : D . Har fått ett papper om komunträningar på tisdagar i arcus måste säga att jag känner mig sugen att träna så om det är nån som ska så säg till ; ) . Nu har jag suttit här ett tag och vilja skriva nånting men kommer inte på nåt så har bara skrivit mina tankar hehe ^^ . Funderar på att ha en frågestund idag ja vad säger ni jag tycker vi kör !! Ja så att fråga på idag och så svarar jag på frågorna imorgon . Hoppas det kommer många frågor ! ; ) Eller så kommer det inga ..

Hadee

Friday: )

Nu var första skolveckan avklarad : D . Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa , se på let´s dance : ) . Vad ska ni göra den här fredagskvällen då ? : ) Skoldagen idag : idrott var inte med för mitt knä gör ont : ( , gitarr , träning för redovisning & redovisning . Snackar med några på msn .

Hejdåå

its heart in my leg : (

hejj , har ont i mitt stackars ben : ( .. Skoldagen har varit tjiilll grupparbete behövde typ inte göra någonting , matte , musik men sjöng bara sånger i klassrummet för vi har ingen musiklärare , stavning .. Ikväll är det basket men kan inte vara med men ska med och titta . Har inget att skriva sitter och tittar på tv om ni vill veta det :) .

Hade

Tror att jag har fixat det här : D

Hejj , förut när jag har gjort olika outfits och lagt up dom på bloggen har  dom alltid blivit så små så dom nästan inte syns men nu tror jag att jag har fixat det nu får vi se om det är så hoppas hoppas !!

  åh det funkade inte : ( men gjorde den i alla fall lite störe : ) hoppas det funkar :) .  Älskar den här outfiten !! <3

HaViT gOoD !!

Fryser ..: (

Hejj sitter här och fryser ihjäl är nog dags och ta på den där extra tröjan .. Idag på skolan har vi : jobbat med matte och SO haha inte så mycket men har typ jobbat med so heeelllla dagen .. nu ska jag logga in på facebook en stund ;)

Hadee

; - )

Hejj ,, sitter här och väntar på att mormor och morfar ska komma ;) . Nä nu ska jag gå och ta mig en dusch !

Have it great

I never forget you ! : )

Hi ! Kolla in dom här jätte söta linnerna !



Skulla absolut kunna tänka mig att gå runt med dom här i sommar ! ;)


Hocket dag : )

Hejj ♥

Ska berätta om dagen . På morgonen åkte vi och såg på ssk 99 som var i final och fick spela i coop arena det var kul att de : ) Fast tyvär så förlora dom . Sen åkte vi hem och åt lunch . Efter lunchen gick vi ner på isen och spelade hockey med några kul kul !! : ) . Nu sitter jag och väntar på att farmor , farfar och farbror ska gästa oss ; ) . '

Have a great evening !

My life would suck without you !!

Hejj .




Skype

Hejj igen ! Nu har tagit och gjort en skype igen ! kul det är : ) . Sitter just nu och pratar med hanna♥ . Täkte ju kanske först fara och kolla på ssab cup men orkar inte .. Så blir nog en till hemma dag för min del . Men ikväll är det luleå hockey och det missar jag inte ! :P   

Hade !

Godmorgon !

Hej och godmorgon på er ! Har precis ätit frukost . Tänk snart är jullovet slut .... Idag kanske vi ska åka in till c och d hallen i stan och kolla på när dom spelar SSAB cup tror jag att den hette :) . Har inget speciellt att skriva just nu . . .

Pöss och kram !

Let´s dance

Hejj !! Sitter och kollar på let´s dance : ) . Har många favoriter än så länge fast kanske bara hälften har uppträt . Än så länge gillar jag . victoria svensson , mattias andreasson & molly sandén (än så länge) . Kanske uppdaterar senare så får ni veta mer .. Nu ska jag bara mysa på så hade bra !! :)

Söt vinter outfit


Vad tycks skulle ni kunna ha den här outfiten på vintern? Jag skulle kunna tänka mig den ! : )

Hadee

Inte 100%

Nää känner mig inte 100% frisk idag . Har ont i nacken , ryggen och halsen : ( . Igår blogga jag inget på kvällen men somnade vid 4 tiden tror jag och sov till 9 då såg jag sista perioden av luleå-hv71 tyvär så förlorade luleå : ( . Sen tittade jag lite på sporten och de men gick och la mig ganska snabbt för var jätte trött . Idag så ska jag inte göra något speciellt .

hade

jääässssppp !

Ja det är precis vad jag gör just nu jäspar haha är jätte trött och ledsen för att kusinerna och moster åkte idag :( kommer sakna er ! Hoppas vi ses snart : )  ! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt  . Åh vad less jag blir har på nån kanal på tvn som bara gör reklam för "hmo vac" åh har sett på den jätte länge är nog dags för att byta kanal .. Nu ska jag snart hjälpa mammma med maten för har inget annat att göra ; ) . Vad ska ni göra idag ?
Seya !


Bad : )

Hej , nordpoolen var toppen ! Nu har M&M kommit för att äta tacos : ) .. Det här är sista dagen kusinerna är här     : ( kommer sakna dom ! Har inget att skriva ..

Hade

Boden

Hejj ,, nu ska vi fara till boden och bada så hinner inte skriva nå mer för måste bädda sängen ....

trööttt ...

Hejj ! Idag har vi ätit lunch hos F&F , åt plättar och pannkaka gött ! Sen tänkte vi fara och bada på nordpoolen men var bara öppet till halv två så han inte : ( men ska fara imorn istället  : ) . Eftersom badet var stängt så for vi och bowlade det var kul ! Men jag suger på bowling .. När vi kom tillbaks hem har vi bara tagit det lugnt . Ikväll vet jag inte vad vi ska göra mest vara hemma och mysa tror jag ; )..

Hadet : )


: (

ÅH ! *** också Sverige åkte ut i samifinal mott USA inatt : ( . Kunde lika gärna ha sovit men var ändå kul att se matchen . Men nu hoppas vi på brons i stället !! : ) .. Vi ska snart åka till kalix så kanske blir ett inlägg ikväll ärju Luleå-Färjestad hejja luleå !! : ) ... NU ska jag gå på toa innan vi åker hahah : D ...

HADET BRA SÅ SES VI !! <3

211 ; )

hej , om ni vill veta så är det här mitt 211 inlägg ; ) hade ingen rubrik så tänkte att ni kanske ville veta hur många inlägg jag har skrivit : D . Nu ska jag berätta om dagen : ) . Jag vaknade nån gång vid 12 tror jag . Jag åt frukost och fixade mig som vanligt . Sen spelade jag lite NHL med min broder och pasade också på att prova den nya kameran . Sen åkte jag , mamma , kusinerna och moster in till stan kusinerna och moster gick up till M&M men jag och mamma gick på  MQ för det var rea och mamma ville ju såklart gå haha : ) så jag fick vara ja nånting haha jag sa iallafall vad jag tyckte om dom olika sakerna men det gick inte direkt snabbt och prova för mamma tänkte typ prova hela affären :/ haha . Sen gick jag och mamma och köpte en sak är tyvär hemligt haha : ) .. Sen gick vi up till M&M och hämtade kussarna och moster för vi skulle gå till mammas och mosters faster och farbror . Vi var där ganske länge vi fikade och sånt ; ) . Sen åkte vi hem : ) Nu har vi precis ätit och resten av kvällen blir det att mysa framför greys anatomy : ) . Imorgon ska vi åka in till kalix och träffa släkten : ) så skriver nog i morgon kväll ; ) .

HADET

Trötter !! ..

Hej , vaknade 13:00 idag men fast det så känner jag mig ändå trött som trötter i snövit haha : ) och ni kan ju gissa hur det gick med "jag ska göra nåt vetigt" det gick åt skogen hahah så det blev  en till greys dag but i like it ! Nu ser jag på hockey därby Luleå-Skelläfteå luleå leder med 1-0 Jippi !! Min favorit gjorde mål haha cam : ) .. Efter hockeyn ska jag mamma kusinerna och moster åka och basta i mormor och morfars läghenhet altså inte i deras läghenhet utan i huset där läghenheten är finns det en bastu så det blir nice ska även ta med mig en ansiktsmask som jag köpte i uppsala i sommras jag vet men är inte så bra på att använda saker men nu ska jag göra det och det ska bli kul är typ första gången jag använder en tror jag eller kanske gjorde det med kusinen i sommras jaja fick precis höra ett skrik från vardagsrumet som betyde att det blev mål jaaaa ! 2-0 ! : ) Om ni undrar vem som gjorde målet så var det alexander hellström stavning ? : ) Jippi nä nu måste jag sluta vill ju inte missa hella matchen .

Vi ses ! <3


Heejj

Hej , idag har jag gått runt i pyamas hella dagen har typ bara sett på greys anatomy : ) haha men imoron får jag ta och göra nått vetigare hahah ! : ) har inget att skriva så hadee ! : )


RSS 2.0