oncontextmenu="return false"

drar snart ..

hejj , nu ska jag snart dra till sundis med alva och alicia men träffar säkert annat folk också ! men först ska jag kolla lite på cyklar hihi !

dagens

DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS KLÄDSEL: jeans , linne , tröja .
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: hey soul sister train
DAGENS PLANER: sundis !
DAGENS SAKNAD: dig
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: -
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: ingent , ännu ;) kanske blir ikväll !
DAGENS HUMÖR: GLAD !
DAGENS CITAT: jag är bäst ! ;D
DAGENS ROLIGASTE: på gitarren ; )

kram ♥

34/70

matte uppgifter avklarade . några kvar , men har ändå en del avklarade så känns skönt ! tror att jag glömmde att säga att jag ska vara på sundis ikväll ! blir att vara med några , spela lite forboll och sånt där man brukar ! blir alltid kul ! nu ska jag kanske göra lite engelska , äta tacos om cirka en timma och sen cykla iväg till sundis .

pöss :*



valborg is today !

chacha ! idag äre valborg och helg skönt ! men först innan man kan börja njuta av helgen så måste jag klara av att göra läxan som är till turkiet , okej kanske inte blir klar med allt men lite vill jag få bort i alla fall . åh vad jag längtar nu , 5 dagar kvar , omgomgomg ! nu ska jag sluta och ta tag i matten .


lövvee / andrea



nu vill man att det ska bli såhär blåt på havet inte massa is !


everything is not alright

hejj , åh känner mig yr igen , säkert febern . blir alltid så på kvällarna och på morgnonarna känner jag mig hur pigg som helst okeyy kanske inte 100% men iallafall typ 90% hehe .. nu ska jag avsluta kvällen med att se hockey , te , plugg , ett varmt bad ? kanske & sen ska jag dejta kudden så tidigt som jag kan !

loveyoual !



jag vill att allt ska bli som för , snälla kom tillbaka nu ♥

everything is hard for me , but you make my day !

tjohejsan ! vill tacka mikkiz och alva för en kul eftermiddag ! har samlat pengar och alva har sålt klart sina lotter yeeeyy ! här kommer ett litet sitat från ett hus .

A&A pliiinngg ....

A&A på väg att gå .

En tjej öppnar köksfönstret : vem äreee ?

Jag : vii !

A&A haha ! ;D

its was funny you now alvisomylover ! ♥

Jag har :



Nu ska jag :



flöömm pix , butbut !

love // andrea


zombie

hii ! kom precis hem från skolan . igår efter skolan for jag på stan , tänkte köpa ett par solbrillor men hittade inte dom jag ville ha , då blire dom andra som får följa till turkiet . jag och mamma käkade på max , sen blev det bråttom till träningen men han ! fick as ont i magen , så for hem lite tidigare , sen på kvällen fick jag typ mycket feber så orkade inte blogga , kände mig helt död ! ikväll kanske jag ska samla 50-öringar med mikkiz & alva . imorgon så får jag en halv timma längre skoldag ska fixa läxan till turkland ! jajuste , jag ska ta med datan , så kanske blir ett inlägg på kvällarna , men är inte säkert att det funkar med internet och sånt där , så ni får se annars blire ju såklart bilder när jag kommer hem . nu ska jag slute och nöta glossor .

pöss

lite gammla pix !

hej , har suttit och kollat på gamla bilder , vilka härliga minnen , stugan , gran canaria , kussarna , midsommar , kalas , 3:an , jul , stockholm och mycket mer ! härliga tider de ! mamma tyckte inte att jag skulle gå ut så stanna inne istälet . nu har man tråkigt ! men ikväll blire tv tittande , först dayting in the dark , despert houswifs och sist cougar town , nayysss ! bjuder på några gammla bilder .




















får räcka så även fast jag har typ 1000 fler bilder .

kram !

 




loolliipppooopp

tjatja !

har suttit här och chillat att tag , läst klart min bok & käkat lite glass . blir ingen fys för min del är så förkyld buhuhu... hade lite feber imorse men gick ändå till skolan och nu känner jag mig pigg igen ! ska göra lite läxa senare och samla 50-öringar . nu blire att fortsätta chilla för min del !

saYa


if you don´t like me for that person I am you can go .

chacha ! läxa behöver göras inte så kul precis . idag efter skolan så for jag hem till hanna med hon och amanda . vi fikade godfika och sen kom anton och vi gick ut och körde stress . efter ett tag gick jag hannna och amanda och fota med hanna´s nya grejjss . hahahaha ! vi har humor ! sen skulle jag hem och äta , bad mamma köpa pizza var så sugen och så snäll som hon är gick hon med på det ! sen köpte vi glass från glassbilen det var längesen ! jag läste ett tag och åt glass sen gick jag till tyra och sålde lotter till hon . nu sitter jag här och ska kolla på ett par solglajjor till turkland , är inte länge kvar nu snart börjar nedräkningen ! här kommer en sak ni inte visste om mig .

jag kollar alltid så att dörren är stängd , det vill säga jag drar alltid i handtaget för att vara säker . förut trodde jag att om jag hade kollat en gång så var jag tvungen att kolla igen för den kunnde ju ha åkt upp haha im crazy frog .

pussss !

avslutningen !

hejj , har varit på en av dom roligast avslutningarna i mitt liv .
ska berätta allt jag kommer ihåg .

först när vi skulle åka så åkte jag med nora , tyra och evelina vi blundade hela vägen ville inte se vars vi skulle , hihi ! sen när vi slog upp ögonen så befan vi oss på ormergets parkering , jaha tänkte jag vad ska vi göra här ? vi blev indelade i lag och tio stationer skulle uttföras, mitt lag döpte sig till "slinger svansarna" , mycket kul , fast mitt lag kom typ sist haha men kul vare , orkar inte berätta om varje station blir för invecklat ! när vi var klara , hade var alla andra lag redan där och väntade . åt tacos och såklart failade jag och hela min tacos brakade ihop ^^ . sen var det dags för pris utelning , fick en twist för att mitt lag hade vunnit en match på en tränning . fick också pris för bästa kompis , tack så mycket ! är verkligen jätte glad ! fick en signerad boll som luleå basket hade signerat . alla fick såklart diplom också ! också skulle det delas ut pris till tränartrion haha ! sprang ner och bytte om till badkläder , badade badtuna och jacuzzi mysigt värre , blev också lite *****BAD fast inte äkta haha ;) . sen fick vi tio minuter på oss att duscha , tänk er själva typ 22pers ska dela på 5 duschar och sen hinna bytta om och duscha på 10min , lite snållt med tid kanske ? men ingen dog ju . delades också ut pris till det vinnande laget och där var team OKQ8 haha ! sen åkte vi hem och så . ska bli en tidig kväll för mig kan jag lova . nu sitter jag smaskar på chips , godis och twix man måste ju få ibland right ? nä nu blire andra bullar ! frästen imorn bli jag dejtad av hanna & amanda efter skolan , det är mina brudar de ! nejjj ! imorn äre dans på idrotten inget man längtar efter direkt :S

pussochhejs


den eller den ?

 Vad väljer du ?

vitt , ljus eller mörk choklad ?  ljus

vit eller svart ? vit

hund eller katt ? hund

sött eller salt ? sött

filmkväll eller party ? filmkväll

tv eller dator ? dator

Favorit...

..film ? en av dom bästa är typ eh nån har många bra !

..serie ? dh , ga & ct

..godis ? sura , sötta & salta

..färg ? rosa

3 Saker ni inte visste

1 . alltid när jag ska dricka någonting så fyller jag hela glaset men dricker aldrig upp allt .

2 . jag har mammas mail adress när man ska logga in på blogg , för jag gjorde först en blogg med min men råka radera och man kunnde inte ha samma två gånger .

3 . förut ville jag bli docktor för att få mycket pengar ...


onödig fakta ! nu kommer inlägget om avslutningen !


GRATTIS , ALICIA & FARMOR !

hejj , grattis alicia ! och farmor ! elr farmor fyllde åår i går var därför jag inte uppdaterade var där hela dagen . lekte med mina kusiner , docktor haha ni skulle bara veta , men kul vare ! mina kusiner är bäst ! idag då , for och kollade på min träning som jag inte var med på , den där förkylningen som aldrig vill släppa .. men fick va me och hjälpa till lite ändå så det var ju kul ! sen stannade jag kvar , jag , hanna , alva och amanda drog till ica men det var stänkt så ja och alva for på en liten cykeltur det vill säga jag skjutsade henne på sadeln . sen när var kom tillbaka var det fortfarande 20min kvar tills dom öppnade så vi satck tillbaks till sundis och såg på på97 match . sen tillbaka till ica , köpte lite godis . vi for tillbaka till sundis och såg klart matchen det blev typ oavgjort 1-1 . sen gick vi hem och nu sitter jag här och skriver i fotöljen bara myser på helt enkelt ! ska snart dra på basket avslutningen ska typ bada utomhus ? har typ inte fått veta nått , en hemlis . nyfiken är man såklart ! berättar vad det var sen , en sak är jag säker på i alla fall , det kommer bli skitskojj ! här kommer en liten text till alicia efter som att hon fyller år .

Alicia Enström

har inte kännt dig hela mitt liv men ett tag typ några år ? jaja strunt samma , tycker i alla fall att du är en super schyst tjej och du är värkligen super på mode ! hoppas du får en asbra dag , puss på dig , några minnen har vi tjejen ;) och några skratt också haha :D , jajaa krAM från mig , grattis på födelsedagen alicia enström !

alicia blogg , http://eenstromm.blogg.se/ super blogg !



hade !


ÅH

jag kollade och inga inlägg har typ publicerats :( jaja det här publiceras väl inte heller men vi får väl hoppas att det publiceras nån gång ;)

klänningar

1.  den här klänningen tycker jag är snyggast !




2. jag gillar hur modellen står !


3. i like the hair hahah :D


4. söt klänning i rosa .


5. coolaste bakrunden !


6. bästa vardags klänning & sötase modellen



7. snyggaste festklänning !

lite klänningar ; )

krammm !


goda och dåliga nyheter !

hejj , för det första , den dåliga nyheten , sverige förlora ! den bra nyheten fransson förlänger kontraktet med luleå fem år tror jag det var ! yihha älska det här ! ska tjilla nu , lite godis är alltid bra eller inte ..

nublire bilder !



här satt jag och kolla matchen med mitt lilla glass fyllt med Z-up



jag inne i matchen



mål för sverige !



godis , ♥



godis staty , hehe jag är lite knäpp !



jag som liten , suddig , mörkhårig unge haha ! är på mobben därför ären suddig ;) .

snakar med kristin♥ på msn och tjillar jag vet har sakt typ tjilla i varje inlägg men det är de jag gör på fredagar jag tjillar gärnet liksom .

hehe im crazy in love .

kram !

VARNING för fjollinlägg !

här kommer en liten hårgrejj , så här kan det alltså se ut innan skolan ibland men det händer nästan aldrig bara typ en enstaka gång .



funderar mellan tusen olika frisyrer men blir alltid denna ↓

flöömm bild !

jaja såhär blev detta inlägg helt onödigt men har inget bättre för mig , är period paus ..

kom igen nu sverige ! stackars henry snäll !

puss nu hör man att det har börjat yeye !

inne eller inte ?

var den inne ? jätte spännande kom igen jag flörtar lite med domarn också äre mål right ? ;) som ni kanske mörker så fick vi igång svt play efter lite tjorv men nu äre i alla fall igång , återkommer senare men måste se nu *** inget mål ursäkta ordvalet .

alla vi som älskar fredagar klappar nu...

älskar att typ komma hem på fredager och sitta och tjilla , lira lite gitarr , blogga lite och bara slappa gärnet ! vill se j-18 tror jag det var . dom spelar i alla fall vm final ikväll , sänds på svt play om typ en kvart måste se ! åh luktar hot gott ifrån köket , tror det blir kött ikväll ! hoppas , hoppas ! var kykling , typ lika bra . jaja måste i alla fall dra nu seya later ofc !

puss

mamma vann !

rätt svar var tomte gröt & rost macka , hihi onödig tävling men såklart vann mamma min , hon vet ju ändå allt det där , grattis mammsen ! jag älskar dig mamma du är bäst ! pusspådig !

har ingen bra bild på mamma så fåt bli utan bild .

kram !

serie, min present från hanna

 

hitta det perfekta stället att sätta den på



haha , onödigt inlägg men tyckte det var så snällt av hanna , så var bara tvungen att visa , tack så mycket hanna förästen !

gröt & mackor

ja nu är jag väldigt hungrig så ska bli väldigt gott med detta ↑ . haha igentligen brukar jag säga .....gröt & ....mackor , gissa vilket ord som ska stå förre . den som svarar först och rätt skriver jag om här på bloggen ;-) lycka till , sweetis♥

chacha .

chacha , hihi ! har precis klivit ur duschen sitter nu här med min handuksskruv (eller vad man ska säga haha) på huvudet och tittar på hockey , kämpa nu djurgården ! har varit på min första ute fotbolls träning idag ! oléoléolé super kul ! älska fotboll ! tack alicia för cupcakesen ! efter skolan var jag med några som typ är 5/6 år kulkul eller dom tog typ min mössa hela tiden och satte snö iden men trevligt var det hihi ! blir inga bilder idag , för när jag tänkte ta så vare slut batteri i kameran bubuhuhu .. jaja vi ses people !

/andrea

lovely peoples !



haha pusssppusss på er !

nu blire housewifs & te

ja låt rubriken tala för sig själv , mysigt mysigt , får se om det blir cougar town sen . ärju barca-inter men vill inte missa nått avsnitt å skippar det . nu ska jag se så hade !


haha fult jag skrev men men ;)


otursdag & turdag !

hejj , alla glada ! jag är i alla fall glad ! kalla mig glader om du vill , ska berätta vad en av orsakerna till att jag ör glad . på alla raster på skolan så körde jag och några till klockan för er som inte vet vad det är så är det att man först ska göra 1 jonkning sen 2 , 2 , 4 och vidare . mitt rekord var i början av dagen 11 sen blev det 12 sen 14 och tillsist 17 , för ett tag sen har jag varit ute hemma och jonkat och gissa vad mitt rekord är nu ? Jo 28 yää är glad ! kanske inte så mycket men för mig är det de . efter skolan for jag i alla fall in till staden och storheden med mamma och henke , hittade mig ett par fotbollsdojjor efter typ ha varit på alla sport affärer i luleå haha ! fick också ett par leggings från ginatricot med mig hem , tack mamma för dom ! kommer bilder här nedan ↓ . när jag kom hem gick jag ju som sagt ut . jajuste det var min ptursdag för först fick jag en boll i näsan sen en till en till boll i den andra näsan ,, och sen halka jag på bollen och skrapa upp knät , lyckat andrea lyckat värkligen !

ett artist tips , adam lambert ! hans röst är super och låtarna , ja hör själv .

vi avslutar detta inlägg med lite bilder




väldigt sköna skor & billiga haha , från intersport



leggings från ginatrocot 149kr



dagens outfit

t-shirt som jag fick av hanna igår vet inte vars den kommer ifrån

jeansleggings från hm

pusss




glass !

hejj , nu ska jag dra mig till tv & kanske kolla efter i frysen om det finns nån liten glass som väntar där på mig ; )

tack hanna !

tjooo , blev precis klar med läxan , skönt ! nu kan jag ängna resten av kvällen åt att tjilla som inebär , titta på is hockey sm final , checka datan och spela gitarr . usch vad förkyld man känner sig inte kul ! tack för alla kläder hanna , åkte till hanna efter basketen och fick med mig hem några kläder , ett linne , en t-shirt , en bikini , en munkjacka , en kläning , ett par jeans , en topp & ett som par shorts med hängslen och tröja äh svårt att förklara ! men allting var iaf jätte fint ! vet inte om jag ska ha det sista måste pröva ordentligare och se om den passar . om ni undrar så for vi hem till mig istället efter skolan och kollade film här , blev lite stressigt sen till basketen men men ... imorn vet jag inte om det blir stan med mamma eftersom att bror är sjuk . om inte så blire nog att va hemma och samla 50-öringar eller andra pengar (en grejj till skolan) . nä nu blire FINAL , puss & kram !

ps , förlåt evelina för det där på basketen haha , you know ;)



this ho i am ↑


du är det finnaste jag vet , du är det vackraste i världen ! ♥

hejjj , har världens socialast samtal med världens finast hanna på msn ! jag älskar dig♥




neeejjjjj

åh , norge vann , bu för truls , okej tror jag skrattar ihjäll mig asg ! får skratt anfall samtidigt som det känns som om jag ska spy , inte skön känsla ! imorgon efter skolan drar jag till min hanna och kikar på kläder som inte hon behöver men som är väldigt behövdiga för mig ! haha ett till asg ! en sak till stakars pappa som måste åka bil till stockholm ! jobbigt , ! jaja ser på gissa , jo ballar av stål skäms för att skriva namnet hehe , ska inte se hela för jag behöver en natt med mkt sömn !



jag idag !






faavvvviiiissssaaaarrrrrr

favoriter

i garderoben

tröja


monki

byxor


hm

kofta


jc

i hallen

skor



stadium

i accesoar lådan

väska



sundsvall

nu har ni fått några av mina favvosar . förlåt att sista bilden blev en miniatyr men det var det ända sättet att det skulle funka . förlåt för att bilderna på kläderna också blev bigga , men det var det ända sättet att dom skulle bli rätt väg . blev lite mkt förlåt så förlåt för det hehe ..

puss & hade , ska se klart wiepout nu , yeye hejja alex , haha !





mina samlingar

tjatja , har fotat runt i huset idag och kom fram till att jag har ganska många samlingar . fotade dom i mitt rum och efter lite fix & trix på picasa så är det klart , check it out !



där var mina lite knasiga samlingar ska berätta om dom .

roliga pennor , köpte dom i turkiet , blev kär i dom helt enkelt haha ! har aldrig använt dom beror nog på att jag inte ids väsa dom hehe ...

läskburkar , tyckte dom var super cute , så småa haha , fick såna på planet till USA , vägrade kasta dom ! de var tvugna att följa med i resväskan .

läppglans askar , fick dom av mamma nån gång sen hitta jag en till som jag inte hade på en flygplats så köpte den också .

grattis kort , broschyrer , inbjudningar , jaa det kanske inte är samlingar men man kan ju säga så här , har samlat på mig ganska många genom åren hah !

där var mina små samlinger , märkte ni en grejj ? alla grejjer var nästan från en flygplats/flygplan . hihi !

pöss , <3


its not funny !

hej folket , nu har man gått och blivit sjuk , febern spökar , och hostan har ju funnits i några (många) veckor . jaja nu när man ändå inte kan gå ut så har jag passat på att fixa lite här hemma . har klippt mina jeans till jeansshorts, fick idén igår när jag läste alicia´s blogg . när jag var på stan så hade jag ju tänkt att köpa jeansshorts men alla var ju för stora så då passade ju bra att jag har ett par alldelens för snäva jeans hemma som jag inte använder längre . ska också fixa en ritning till mitt rum , ska ju göra om i sommar . ska nog kolla på lite tapeter och sånt bara för skojjskull . et finns bara ett problem , vet inte om jag vill ha ett färgglatt rum som jag har nu eller om jag vill ha lite tråkigare , snyggare svartvitt rum , med kanske typ en annan färg också . et luttar åt det andra alternativet men man får väl se . det här kan nog bli en trevlig dag ändå ! åh blir så sur när jag gör såna här långa och tråkiga inlägg , ska försöka börja med kortare och mer bilder men är inte så lätt för mig har typ alltid nånting jag vil berätta om hehe .. ! bilder på shortsen kommer nu ↓



där var lite pixss , syns nog senare blir kvar framför datan ett litet tag till = länge till heh ..

im a life !

hejjjj , om ni undrar så är jag "a life" haha ! i förgår så gjorde jag inget  speciellt men igår ja då hände det grejjor ! först efter skolan for jag med alva in till stan , henrik åkte med oss på bussen . jag och alva gick en liten stund med pappa och henke , kollade på fotbollsskor men köpte dock inga för måste testa mina gamla först . efteråt så gick vi typ i tio min på andra affärer men sen hämtade alvas pappa oss och vi for till ett gym vid hans jobb . tränade lite olika saker , jobbigt men mycket trevligt hihi ! sen duscha vi och fixa iordning oss . for till hannas kalas eller party eller vad man ska kalla det hehe ! hannas partyparty var asskojj !! när jag gick hem sen så blev de lite läskigt hehe för jag sprang typ och nå killar ba- fortare fortare ! okejj kanske inte låter läskigt men var det , tro mig ! när jag kom hem så somna jag typ direkt , fatta död jag var ! nästa dag (idag) hah ! .. jag vaknda , dammsög huset svettisvetti ! sen kom hanna förbi och vi stack till sundis och lire boll hehe spela med några andra också . sen chillla vi och jag var papparatzi ! Alicia kom och vi bada jucuzzi yeye  ! pappa kom förbi och fråga omk jag ville lifta hem men var inte klar så duscha klart och han kom och hämta mig , när jag kom hem såg jag tv och nu ska jag dra till hanna igen seya soon people ! FÖR NU DRAR ANDREA CLAESON TILL HANNA LINDSTRÖM DÄR OCKSÅ ALICIA LIND BEFINER SIG !!!

im happy !

hejj , just nu är jag väldigt glad av ingen anledning , okej kanske lite av några anledningar . ser just nu på greys anatome och ska snart äta baugetter . har nyss varit på nordpoolen med innebandy laget för en avslutning som blev väldigt lyckad kan jag bara säga kära vänner ! efter skolan åkte jag till alva och fikade sen stack vi iväg till ...... rätt sundis ! älskar det playset ! sköt lite skott och spelade match med lillebror och hans friends som också befan sig där . har varit en rolig dag med mycket kula saker , måste säga att skolan var ganska lugn också . hade också fått en till läsare , okej jag vet inte om hon följer min blogg dagligen men hon har i alla fall kikat in och lämnat en kommentar . tack så mycket till dig !nä nu börjar greys måste sticka , imorgon kommer en ny grejjj !

kramisar /AC

sundis in my heart ! ♥

hejj folket , har varit på sundis med hanna , alva , alicia och mikkiz . kul , första gången jag spelade där för i år  ! ikväll ska det bli spring träning med fotbollslaget yeye ! ser nu på top modell , brukade aldrig se de förut men nu har jag fastnat i det . nu blire köttfärsås & spagethi och kolla bloggar så pussochhej !♥

 


the tyra banks show

hejj sitter och tittar på the tyra banks show har typ inte sett det förut men ärju ganska bra . har precis gjort klart läxan och tagit mig två bullar . ska berätta om helgen .

lördag : for ut och sprang på morgonen blev 3,8 kilometer . sen damsugde jag hela huset , duscha och for till mina kusiner där spelade vi fotboll gjorde ju andra saker också men det var väldigt kul att spela fotboll och att göra andra saker också såklart ! vi for hem vid halv nio då kom hanna och alva till mig vi såg el clasico yee barca vann ! sen tog vi det typ tjill och prata om härliga saker hehe hanna och alva know .

söndag : vakna först halv åtta sen halv nio sen halv tio och sen typ tio i tio sen tio över tio och sen halv elva . hehe vakna många gånger innan vi gick upp . åt frukost och spelade buzz . hanna for hem och jag och alva gick ut och solade sen kastade vi upp tennis bollar på taket och fångade dom när dom kom ner men en fastnade på taket och tre for i stupränan haha men vi fick ner dom i stupränana . jag och alva gjorde korv och makaroner och sen kom hanna och hämtade oss så åkte vi till arcus och kollade på matcher . när vi kom hem for jag direkt till träningen sista för året (innebandy) . när jag kom hem durschade jag och såg på wiepout och drack te . såg lite på ballar av stål hehe och sov .

där var min lilla helg , har haft fullt upp men har varit azuumm ! nu blire snart basket träning yeye !!



orkade inte ladda upp så blev en gammal bild .


what do I want ?

hej ! har precis vaknat eller vakna där vid 10.00 .
mamma kommer nog snart hem då hänkar henne på en löptur .
sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra , nåt förslag ?
jaja nu ska jag inte sitta här och tråka ut er med mitt babbel .
vad ska ni göra idag då ?
jag vill ha vår !

kram / andreaclaeson



hihi lilla jag , foto : alva


nordpoolen och boden dag !

hejj ,, kom precis hem från boden där jag har befunit mig hela dagen har varit hos farmor och farfar och på nordpoolen . hade jättekul på noordpoolen träffade tyra , elsa och några killar , blev mycket roligare då ! såg också nån kille som typ var lika gamal som jag och han var typ asbra på att göra vålter ! hos farmor och farfar så såg jag på tv och roade mig med bror , var också kul att träffa f&f ! åt väldigt god mat haha ! vad intressant ! imorgon ska jag fara ut och sprina ska bli SKÖNT ! sen på kvällen ska jag till mina kusiner och grilla där vihho ! sommar ! blir första gången för i år . har precis nu också sett på det sista avsnittet av solsidan . nu ska jag fortsätta njuta av denna kväll ! hihi ..


min pappa är rolig !

hejj . måste berätta en lite halv rolig sak som hände nyss .

jag är inne på stora datan eller vad man ska kalla det för . pappa gick då in på min dator för att kolla på bilar och mamma hade tydligen sakt till honom att om man trök på mail saken så kom man till internet för hon hade blandat ihop thundenbird och firefox . så hördes svordomar från köket och jag går ditt och frågar vad som händer och pappa bara -det går ju inte att gå in på intenet åh jag blir galen ! också visar han hur han gör och jag bara -alltså pappa där trycker man om man ska kolla mailen . -men mia sa .. HAHA ! lite humor från mig . okej kanske inte så kul men det tyckte jag .

idag vad jag som sagt på stan köpte ett par rosa foppatoflor . vi köpte bara för att dom är så praktiska alltså kanske inte världens snyggast men helt okej för mig för jag älskar dom ärju bara att stoppa ner fötterna och typ springa ner på stranden och frästen stranden , det äger att typ bara behöva gå 300m till näset ! åh nej nu är jag i ett stort behov av sommar , stranden , shorts , linne , solbrillz och sol ! nä nu måste jag sluta skiva om såna här läkerheter hihi ! man blir ju galen på denna snö ! frästen idag när vi var på coopforum så började jag att pröva cykla runt på nå cyklar man kunde köpa och jag blev kär i cykeln och cyklandet ! nänu vill jag faktiskt ta ut min egen lilla cykel och cykla runt i denna vakra by vid namn sunderbyn ! fara till ica och köpa glass , titta på alla mäniskor som går förbi och bara njuta av det vackra vädret alltså detta var typ min dröm of the day hah ! oj detta blev ett långt inlägg med massor av drömmande ! nänu ska jag sluta skriva så ni inte blir allt för trötta i ögonen om det är nån som läser detta meningslösa inlägg ? men jag hoppas att det är nån som gör det . skulle kanske vara kul med en bild till detta inlägg får bli ett par härliga solbrillor idag !



puss !



HannaLindström!♥



jadu lindström , kunde ju inte få med alla ord på collaget . men collaget säger nog ganska mycket själv . Jag älskar dig tänk på alla minnen vi har tillsamans dom är underbara ! ingen kan slå dom !  vad ska man säga du är en underbar tjej , tänk att du står ut med mig hihi ! du är som en syster , du vet typ allt om mig ! du tröstar mig när jag är ledsen du skrattar med mig när jag är glad och jag är värkligen super lycklig att jag har dig vid min sida ! tänk om jag inte skulle känna dig då skulle mitt liv vara trist ingen hanna i mitt liv är ju typ inget liv eller ? .. du ska bara veta att jag alltid finns här för dig ! jag säger det en sista gång , JAG ÄLSKAR DIG !♥


stan

hejj , skulle bara säga att efter lunch drar jag in till stan ska köpa nya foppa och jeansshorts . jag drar inte in ensam frästen lillebror följer . snart drar vi till turkland ! åh länktar ! inte ens en månad kvar !! nänu ska jag sluta drömma och ta på mig kläderna . jag vet är seg på morgonarna !

kramm !



lite bilder jag tog igår ! älskar första bilden hihi !


Grattis världens bästa hanna ! ♥

grattis hanna ! jag älskar dig och kommer alltid att göra det ! Jag hoppas du får en super dag !



hannalindström jag älskar dig !♥


från myskvällen




blev en bildbomb från myskvällen för någon dag sen få se nu 1,2,3, hela 18 bilder ! inte likt mig haha ! hade tyvär inte kameran igår så har inga bilder därifrån . nu ska jag fortsätta se på HV71-Skelefteå .

när vi hade myskväll så  var det också match samma lag som nu som möttes och jag hejjade på skeläfteå och hanna och alva hejjade på HV71 så blev lite catfight nä skojja men lite så blev det fast på skojj såklart  !

alva gillar HV71↓



kram kram snart blire grey´s och kanske ett till inlägg . vem vet ?


dagens outfit



t-shirt : USA
byxor : laget

enkel och skön outfit !

mitt och hannas samtal !

H : *sjunger*
A : vilken låt är det där ? den ärju bra !
H : envitt
A : jaha .. *söker på spotify* , är det den här ?
H : vadå , jaha låten ? haha jag sa att det var en vitt på picasa .
A : jaha hahahahh !
A&H : hahahahaha !

där var mitt och hannas sociala samtal hihi ! kanske inte låter kul men var det ! ;-) . jag och hanna sitter här i soffan och tjillar järnet !



om ni undrar värför jag har förkläde så var det därför jag , alva och hanna bakade eller bakade , det började läka från bakformen ner i spisen blev kaos ! diskhon blev överfull så var tvungen att börja diska .. hehe .. hejdå lilla bloggen ! 




the last !

blir sista inlägget nu , ska göra annat börjar bli liteee trött bara lite ! haha !

hade !

hmm !

har länge funderat på att ladda upp bilder nu när jag ändå har tid men orkar inte hämta överföringssladen hehe latis !!

här kommer min alvas och amandas konvertion :

amanda : klockan är över tolv !

alva : min är 00:03

amanda : min är också 00:03 alltså !

jag : min är också 00 : 03 !

vi är coola vi ! hihi !

hejrrå !

im redy to stay up all night long !

yeye ! till rubriken ... här sitter jag och mina fina vänner med varsin dator i famnen haha ser nog ganska kul ut ,.. idag hade jag och amanda talkshow haha garvar ihjäl mig , överdriver inte ! ... blir nog mer inlägg ju längre kvällen går .. ska stanna uppe hela natten , okej kanske inte hela . vi har laddat upp med cola , grönsaker , dipp , chips och choklad ! nä nu ska jag sluta seyya later aligator !




cluedo ..

hejj ! har precis spelat buzz med lillebror . hanna , amanda och alva åkte hem för att äta . vi spelade cluedo är faktiskt riktigt kul ! nänu blire att checka bloggar och vänta på att mina vänner ska komma tillbaka . senare i eftermiddag ska jag förlja med hanna när hon gör slingor . ska vara fotograf hihi !

kramizar

redy to rock !

hihi !! igår kväll hade jag , alva och hanna världen mysigast lilla kväll ! hihih ! vi hade grönsaker , dipp , vindruvor , digestive , philladelfiaost , saft , påskmust , ballerina , dumle och äpple hihi mmm.. !  såg hockey och spelade cludeo mys ! åkte hem vid 22:30 och gick och la mig en timma senare . snart kommer amanda , hanna och alva . yihha ! hah ! sen ikväll ska hanna och alva sova här ! nu ska jag bara vänta in mina fina gäster . hihi !

ingen billd datan tjorvar ..

kram !


little miss sunshine !

hejj folket ! idag har jag varit med mina fina flickor ! började dagen med att gå till alva där hanna också befan sig . satt och slamsade ett tag , bestämde oss för att spela buzz och sen cluedo gick ju bra ! förlora i buzz hehe ! alva skulle bort och jag och hanna gick till hanna och åt . sen drog vi till g-stad och sålde lotter gick ju bra.. eller inte ! sålde bara till en och dom andra ville inte köpa för dom köpte bara lotter från g-stads borna !! åhh ! stannade till hos hannas m&m och där fick vi en ordentlig skrattatack ! där var min dag . nu ska jag snart äta idag blira kyckling & pasta . kramkramkram !


nu drar jag !

hejj ! nu drar jag till alva där också hanna befiner sig . åh blir så sur på denna förbaskade hosta ! ska den aldrig försvina ?? .. här kommer en bild på mig i mitt morgon rufs ;-)




krammmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!

...

skulle ha laddat upp ett collage som jag gjorde alldelens nyss men datan segar så får bli imorn !

 

 


It´s not perfect !



haha lite småroliga shorts ! älska tröjan & brillorna !

lite av varje ..

Tja ! tittar lite småt på ballar av stål och mumsar på påskäggen . ska äta fruktsalad och göra en sommar outfit .

Dagens outfit

rosa linne JC
färgglad T-Shirt Bikbok
ljusrosa jeans Bikbok
svart kort kofta JC

om man samanfatar outfiten blev det en outfit från bikbok och jc . kommer nog snart en bild på sommar outfiten jag ska göra .



fotograf : Alva !! :D


Tjohejsan !

hej , igår var jag och familjen i kåbdalis ! jätte kul värkligen ! var en tävling som det typ är varje år jag och pappa var med och för mig gick det haha jätte dåligt . jag trodde att jag skulle ramla men som tur var gjorde jag inte det . det var utlotning och jag vann ett påskägg . har 3stycken nu yeye ! åkte mest med moa och my och deras familj men åkte också nått åk med amanda . åt hos moa , my och deras familj på kvällen mumsit ! åkte hem och han somna i bilen men vaknade och såg på ett pogram sen somna jag igen framför det hehe . idag då har jag varit med alva hela dagen ! vi har sålt lotter , bakat , fikat , spelat landhockey och sett cougar town . har haft jätte kul ! så himla härligt med lov ! hade typ ingen träning idag ... här kommer en bild !



pusspådigkompis!!! ♥


Glad påsk !

hejj allihopa & glad påsk ! idag var vi först och hälsade på farmor och farfar sen åktta mee vi till tuna och bowlade jag vann ! men vi så att ja är svårt att förklara . efter vi hade varit och bowlat gick jag och sålde lotter till evelina och hennes familj . åt fläskfile och pommes mmmm ..... mamma gömde påsk ägg som vi fick leta haha tradition ;) . kommer bilder här nere . var tvungen att ta med min webbcamera för pappa har kameran . imorn drar vi till kåbdalis yehe !!!





påsk kram från mig !

fullt upp !

heii ! bloggade inte igår men hade fullt upp ! kan berätta . efter skolan var man jätte glad att det hade blivit påsklov vi hade snöbollskrig haha ;-) . sen ringde mamma och sa att min farmor hade brytitbenet och då sjönk humöret . mamma och min brorsa kom och hämtade mig och vi for till sjukhuset . träffade farmor , kusinerna och farfar som också ligger på sjukhus . var där i cirka 3timmar . sen blev det ingen midddag hos oss men käkade hos evelina istället spelade wii och sånt där också kul kul ! sen for vi hem och jag somna nästan direkt . på skolan lurade fröknarna oss  eller lura och lura ingen gick på det . dom sa iallafall att vi skulle gå utt också skulle ett plan komma flygande och fotografera oss . sen när vi hade tagit oss ut så kom ingvar ut på taket och ropade april april ... haha ! sen lurade vi våran fröken också vi ställde fram klockan , sa att jag hade gått hom och var sjuk och så hade alla bytt platser förutom jag då som gömde mig under bordet hahah :) . idag så ska vi kanske åka och bowla !! ska isåfall bli väldigt skojjjj ! nä nu tror jag att det snart blir frukost . så hejssvejs !

Åh kan inte ladda upp någon bild för när man går in på den där ladda upp bild saken så kommer man till blogg.se startsida :( . men ni får nöja er såhär då . kram kram !

p.s ÄLSKA PÅSKLOV !!! DS

 

 


RSS 2.0