oncontextmenu="return false"

Jag ser de snöar jag ser de snöar det var väll roligt hurra nu blir det vinter....

Jaaa, det har snöar idag och nu är marken vitt: ) men nu får vi bara hoppas att det inte smälter bort... Har inte hunnit skriva någonting direkt efter skolan för sate mig och började skriva av en saga på datorn som vi har som läxa.. Och sen var det bara och äta och fara iväg till basketen:D det var jätte kul! Vi har pratat om att kanske sova över på sundis mellan jul och nyår men ingenting bestämt men man håller ju tummarna så hårt det går, skulle värkligen bli as skoj!!: D nog pratat om mina drömar hehe.. men dena kan ju gå i upfylelse haha:D. Jusi nu är det period paus mellan rögle-luleå luleå leder med 0-1!! jippi!:D Franson sköt om Lidhamar styrde oh yee!!: D.
Nu börjar nog andra perioden snart så nog skrivet för mig:).

Tack och hej leverpastej haha....:)

:)

Hej, el clasico på tv heja barca: D. Har precis varit på innebandy träning och duschat, snart blir det tacos till middag mums är jätte hunrig har bara ätit frukost fika på stan och en banan. Det var kul på stan har köpt lite julklappar till mammi och pappi: ). Nu ska jag nog titta på matchen:-).

Hejss svejjs

Första advent:)

Hej, idag är det första advent :D och nu står granen färdig kläd i vardagsrummet:). Snart ska jag fara in på stan med familjen hanna följer blir kul! Ska köpa lite julklppar och sånt: D... Ha det bäst så ses vi; )

Basket dag!!: ) <3

Hej, har som sagt haft basket cup i boden det var jätte kul! Spelade tre matcher och förlorade alla men kul hade jag i alla fall!:D När det var slut for jag och familjen till farmor och farfar och åt och sen for vi till kioskpiraten och handlade lite candy:). Sen var det bara raka vägen hem för vi trorde att luleå matchen började fyra men den började som tur var fem:). Så jag hoppade in i duschen direkt när vi kom hem och sen har jag set första perioden i brynes-luleå luleå leder med 0-2 jippi !: D ska snart draa mig tillbaks till tv för att se andra perioden...  Imorgon blir det julpynt och skylt söndag kulisch!!:D.

Hejrrå

Bowling!:)<3

Hej, nu har jag precis kommit hem från evelinas kalas det var great, bowlingen var toppen, pizzan smaka super. och snacket hemma hos henne var bäst!!:D Som ni kanske ser var det väldigt roligt i alla fall; ).

Nu ska jag bara ta det lungt blir nog en tidig kväll ikväll, jag tror inte jag orkar se idol kanske kollar lite; ).

Hade...♥

Lite egobilder:D







Hehe...:)









Jag vet jag vet många ego bilder men hade inget att gör:P hahah:D men nu får ni i alla fall lite bilder är dålig på den fronten...

Ha det bra, nu drar jag snart till tuna och bowlar!!: D


helg!!:)<33

Hej, nu äre fredag och helg jippi!: ) Älskar att komma hem från skolan på en fredag och veta att man har två lediga dagar framför sig:-)  Skoldagen idag då: matte, idrott, bibblo, gitarr<3, loggbok och engelska. Ikväll ska jag på evelinas kalas det blir bowling skojjigt!!: ). Kanske inte blir nått inlägg ikväll eftersom att jag måste hoppa i säng ganska tidigt har samling på sundis 07:20 och sen har man tre härliga matcher framför sig så man vill ju vara pigg!: ). Cupen är i boden och den andra för i år om ni undrar vilken sport jag pratar om är det basket, <3: )

Har inge mer ätt skriva så jaa hejdå!!:D

Ska försöka skärpa mig...

Hej, sak försöka skärpa mig på uppdateringen ska försöka uppdatera bättre men det är svårt att hinna under veckorna när man har träningar, läxor osv. Men idag har jag faktiskt inte kunnat blogga tidigare för efter skolan tog jag bussen in till stan direkt efter skolanå bussen snackade jag med julia och alicia dom skulle hem så åkte ju med dom en bit eller åkte med alicia nästan hela vägen hon gick bara av en busshållplats förre mig; ). Men i alla fall mötte mamma mig på busshålplatsen och vi köpte present till evelina hon har kalas imorn och bowling blir det;D. Jag passade också på att vissa lite saker jag önskade mig julklapp det var kofta, linne, tröja och nån slags skoorta från JC och en gul vitt randig tröja från HM men jag önskar ju mig mer mycket mer...: ). Sen blev det väldigt strässigt till basketen men men. Basketen var kul måste säga att vi aldrig gör en enda tråkig sak på träiningarna : ). Efter träningen duscha jag, gav skökdisarna mat och såg på luleå matchen står 1-0 till luleå mott färjestad jippi !!: ) Nu i period pausen ska jag försöka hinna få i mig lite pannkaka: ) är jätte hungrig har bara ätit en korv på stan och lunch på skolan så klart! : ). Påtala om skolan idag varre: Musik, norge test, matte, läsning och svenska.

Imorgon är det fredag jippi! Har en rolig helg att se fremimott så det blir toppen! : )

Nu måste jag tjila om jag sak hinna äte någonting för man vill ju inte missa matchen? : )

PUssochhejss

: )

Hej, förlåt för att jag inte har skrivit nåt tidigare idag men har haft fullt upp med läxor, träning och varit med sköldpaddorna så har inte hunnit. Skoldagen idag: slöjd, engelska, so, sv och bild. Har ju redan berättat vad jag har gjort efter skolan: ).. Nu ska jag sitta här ett tag och sen får jag göra klart läxan ..  Hade braaa !! : )

--

Hej, alva ska snart komma och se luleå-skeläfteå så det här blir ett snabbt inlägg:)

Dagen: Skolan: matte, Norge, skriva saga. Efter skolan va jag med alva, hanna, amanda, viggo, jocke och samuel: ) vi hade kul iallafall!: ). När jag kom hem satte jag mig framför datorn och nu sitter jag ju här: ). Har också lurat henrik på en sida som heter http://www.peteranswers.com/ haha: ) fick veta hur man gjorde idag hihi: ). Hejdå nu kommer alva snart, <3

I´m sorry for bad uppdate..

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen igår och idag men har inte hunnit skriva kan berätta om i söndags och idag nu: )

Igår (Söndag)

Vaknade hos alva: ). Var med alva, amanda och hanna hela dagen vi spelade mao (med andra ord) och land hockey. På kvällen hade vi innebandy träning skoj ! Efter den duschade jag, läste och yog det lugnt.

This day: skola: Matte, engelska, idrott, loggbok, läsning och svenska. Slutade 14:30 då kom pappa och hämta mig och vi for till tandläkaren gick rekord snabbt : ) när vi var klara for vi till inter sport och köpte en innebandy klubba den var svart och vit och väldigt skön : ). När vi kom hem åt jag och sen for jag på basket träning väldigt kul körde match hela tiden : ). Hemma igen duschade jag och gjorde läxa nu sitter jag här och ska kolla på lite saker och sen läsa min superbra bok new moon den är väldigt bra kan rekomendera om man vill ha en bok som man inte läser ut på några dagar eller jag gör iallafall inte det ; ).

Nä ni ska jag sluta att prata om min bok hahah : )

Ha det bra/A.C

Gästbloggtime!!!

Hej, de är Alva som bloggar, Andreas vän du är bäst!!<33. Är med hon nu och vi har sett robinsson och ätit snask gott!!. Nu så sitter vi hära och snackar och har skoj!!<333 Andrea kom till mig för ca 2 tim. Vet inte vad jag ska skriva nu!!<3:)

Kram Alva!!:)


PS!!

Älskar dej Andrea<33!!!:)



Oss i sommras<33!!!

Vinst för luleå!! : ) <3

Hej, luleå vann!!! Med 2-1 men synd att frölunda fick in det där målet när det bara var 7sek kvar : ( men skit i det dopm vann ju!<3.

En sak är säker

 

Håller ni med mig? : )

Kramm på er.. : )

 

 


Innebandy för hela slanten: )

Haha kom inte på nån annan rubrik: )

Dagen idag: har varit och set på henriks innebandy matcher på sundis var kul dom vann  alla och nån med 18-4 dom är värkligen jätte bra!: ). Nu ser jag på Luleå-Frölunda är sista matchen vi kan se på tv innan kanalen försviner : ( men det ser bra ut för luleå dom leder med 1-0  : ) . Ikväll ska jag sova hos alva blir bäst!!: ) vi hittar nog på nått skoj! : ) <3

Hade <3

Tävling på fokis blogg:)

Hej, det är en tävling på fokis blogg www.foki.blogg.se  där man kan vinna en iphon, jag valde ett jätte fint rosa skall som heter Lifestyle Case berry sidan där jag hittade det heter http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Lifestyle-Case-berry.html 

Visst är det söt! : )

Kram/Andrea


Lördag: ´)

Tjabba, lördag idag skönt! : ) ska tillbringa hela dan på sundis för att se på henriks innebandy matcher: ) Ikväll ska jag sova hos alva blir super skoj!!: ).

Reza åkte ut igår ju gör inget ville heldre att Erik skulle va kvar!: ) men min favo ärju mariette tycker hon sjunger bra och har en cool stil!: ) vem är eran favis och värför? :)

Bara en kan vinna vem tycker ni?: )

Kramizar

 


Gamla bilder:)




Gamal bild saknar kusinerna, moster och USA!!!!:D



Älskar dig Alicia<3 och kommer sakna dig super duper mycket när du far till thailand. Jag hänkar OK??:)



Håll tungan rätt i mun för nu kör vi!:). Gamal bild typ första året i Luleå spelen:) saknar, <3



Me saknar<3



Haha i stugan för länge sen saknar, <3

Vare kul att se bilder från lite längre sen jag tyckte iallafall att det var kul att lägga in och kolla på bilderna så blir nog fler gånger:)

Kram/Andrea:)



I´m a hero!:D

Här ska ni få se på en film om mig;)

http://www.tackfilm.se/?id=1258746411109RA18 tryck på den länken och kolla:)

Hejdå//andrea♥

I´m freezing

Halloj, sitter här och fryser så har en filt omkring mig.. Ont i armen från sprutan också LYCKAT på en fredag: (.
Blir mat från max ikväll hehe sen blire idol framför tv alva sa att det var kärleks tema blir nog skoj och se vad dom har valt för låtar till de:).

Hade bäst så syns vi!:D

Skulle bli min header men funkade inte :(


:)(:

Hejj, rubriken ska föreställa två glada gubbar ärju glad då måste man vissa sina känslor!!:). skoldagen idag: matte, X-test, någonting om burken och gitarr, <3:) Är hos hanna nu med alva och amanda ni är bäst!!:)<3. Har ätit pollykladkaka, hallon, glass och julmust!:) väldigt gott! ... Ikväll blire FREDAGSMYS om det så äre sistaa jag gör................ ! Fredagar är bästa dagar:)<3

Tjingilings.... !<3 /andrea :)


Manchester united<3:)

Hej, alla glada glad är iallfall jag!:)

När jag kom hem från innebandyn  och tänkte gå från hannas bil in till dörren så snöade det jippi!:) Nu MÅSTE det bli jätte mycket snö är så mysigt och det som också är mysigt är att fika pepparkoakor, lussebullar och julmust och det är precis vad jag har gjorde nyss med mommo, moffa, mamma och henrik:). Frästen vet ni vad jag fick av mormor och morfar i present såklart ni inte vet om ni inte är synska haha:). Jag fick en manchester united tröja och byxor:) men nr 11 på rygen Ryan Giggs:)!!<3. Ska se modo-luleå nu.

Ni kanske förstår värför jag är lycklig?:)

 

Yeeee!!!<3:)

 

Hej dåå♥


S.I spruta...

Hej, har precis kommit hem från skolan tog sputan sved men gick bra:) har lite ont nu:(. Annars har skoldageb varit så här: Svenska, SO, musik, skrivit manus tilll en teater. Nu är jag hämma och käkar vindruver som blev över från frukten på skolan:). 

Ikväll: Ska på basket blir kul! Sen duschar jag nog. Mormor och morfar kommer och hälsar på dom har varit i USA så blir kul att träffa dom:). Sen blir det att se Luleå-Modo tror jag att det va om vi har kvar kanalen OCH DET FÅR VI HOPPAS!!! :D, Have a nice day!:)

Tänk att det är fredag imorgon är det bara jag som tycker att veckorna går sjukt fort?:)

 


Innebandy!!!<33

Hej, allihopa!:)

Har precis duschat förre de var jag på innebandy träning riktigt kul!!:). Som ni ser har jag och mikaela gjorde en header men man ser inte hella men kanske ska försöka anstränga mig lite mer med den andra jag gör men den får duga så länge:). Nu vet jag hur man får in den på bloggen tusen tack till mikaela!!:).

Immorn ska jag ta sprutan hjälp hur ska det gå?!?!?! Går säkert bra känns kanske lika mycket som stelkramp och den gjorde ju inte ont:). Ska fika nu så hejjs svejjs..


header;)

Hej, allla glad människor och hej till alla sura haha!!:)¨

Är med världens bästa mikaela!!<3 hon har hjälpt mig att fixa en header men den blev tyvär bara halv men får duga så länge:) Tack för hjälpen mikaela!<3.

Dagen idag: På skolan har vi åkt buss till kultur skolan med gula spåret riktigt lyckat! Fick se teater och göra statyer:). Kul vare! Men också lite läsligt när man skulle gå i dom mörka gångarna:). Men lite pirr i magen gör bara saken roligare!:) Tillbaks på skolan så åt vi och sen hade vi so och såg gost hunter spännande!:)

Hejdååå!!<3







:,)

Vrid på huvudet lite så ser ni att rubriken föreställer en snögubbe haha:).

Dagen idag: Skola som vanligt : Tabelltest, matte, engelska, svenska och bokredovisning. Efter skolan så åt jag mellis och läste läste klart en bok faktiskt började och slutade idag haha:) kanske inte så intressant;). Sen åt jag och nu sitter jag här farmor och farfar är här:). Känner mig trött..!

En skön låt kan jag väll bjuda på??

-Såklart!!:)



Tycker låten är bra och skön att lyssna på:) Vad tycker ni??;)<3

Ha det bäst så syns vi:)

Kvart i sju!!:)

Jag hinner slänga in ett inlägg innan alla kommer nio stycken ska nämligen komma och se Luleå-Skeläfteå är blandat mellan mina och henriks kompisar:)

Dagen idag:

På skolan hade vi idrott, läsning, loggbok, engelska, matte och svenska. Efter skolan gick jag hem med hanna, alva och alicia. När jag kom hem förhörde mamma mig på 8-ans tabell. Sen kom hanna och vi åt mat haha:). Sen åkte vi till basketen fick skjuts av tyras pappa. Basketen var kul men mindre kul att vi fick veta att vi skulle ha fys sjugo min träningarna framöver men jaja jag dör ju inte för det blir bara kanske lite starkare haha och det ärju ett plus right??:). Efter basketen duscha jag och nu sitter jag och väntar på att matchen ska börja och att alla ska komma vi får se om jag har nån hörsel kvar i morn kan bli riktigt hög ljudnivå haha:D.

Kram på er, <3

V.S   

Hejjjj

Hej allihopa!:).

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle skriva om min dag ikväll och ja det ska jag göra nu;)

Var med alva  och vi bakade. Sen skulle hon hem och äta så jag gick ut och körde bandy på gatan men henrik och några;). Sen skulle vår familj till evelina och prata om resan till turkiet eller prata om GOLFEN dom vuxna ska spela! Sen var jag tvungen att gå hem med pappa för hade innebandy träning han skjusade mig och träningen var en av dom roligaste på länga mycket bra!!:). När jag kom hem från träningen duschade jag och sen åt jag och nu sitter jag här;). Så har min dag set ut:). Är jätte kúl när ni kommenterar har fått några kommentarer på sista tiden och det är jätte kul att läsa så fortsät med det;).

Ha en bra kväll hejjs svejjs;).♥

Alva:):):)<3

Hej, är med alva just nu:). Du är bäst!<3.

ska på innebandy träning ikväll blir kul! Slänger nog in ett inlägg ikväll så får ni veta hur min dag har varit:). Åh jag lovar den kommer bli bäst!!:)

 

/Andrea:)))

 

 


Innebandy samandrag, <3

Tjennare!!!

Dagen har tillbringats i bergnäsets sporthall eller vad de nu är:).  Vi hade innebandy samandrag kul!:)

Så här har dagen sett ut från när vi kom fram till bergnäset:  :)

Jag stod i mål första matchen mott baik var kul men blir alltid jätte nervös när jag ska stå i mål haha:). Vi förlorade med 3-4 men vi gjorde det bra:). Sen for några från laget och några föreldrar på en pizzeria  jag var en av dom som följde med och det var gott!!:). Vi kom tilbaka och såg på en match som spelades då det var typ kalix-Baik. Sen skulle vi ha match men då spelade inte jag för att jaa är så jobbigt och bäretta men om ni är jätte nyfikna är det bara att fråga haha:). Vi vann den matchen:) men 2-1:). Sen efter den var slut spelade vi mott kalix direkt:). Det var kul jag spelade back. Vi förlorade tyvär med 2-1 men men vi spelade bra!:). Så såg dagen ut sen åkte jag ju hem och åt och duscha och sånt. Har precis sett en film på tv men resten av familjen den var bra!:).

Hejdå måste gå nu;)


Haha

hej rubriken är faktiskt namnet på gruppen jag sitter och pratar med på msn:).  Äter risifrutti. Skoldagen: Idrott, läsning, loggbok, saga och fadderbarnen:). Efter skolan gick jag hem med dom vanliga nämligen hanna, alva och alicia. Sen gick jag och lämnade veckobravet till några som var sjuka. När jag kom tillbaks hem gjorde jag läxa och nu sitter jag här:). Ska på skoladicsko ikväll blir väll kul! Är bara lite seg nu men det blir nog skojj!:).

Tjoohej

Heeeejjj

hej på er, idag har vi varit lediga från skolan:).

Så här har min dag sett ut:)

Vaknade up hos hanna vi satt vid datorn lite, sen åkte jag hem och bakade med farmor vi bakade goda blåbärsmuffins:) Sen tog jag och hanna bussen in till stan vid 12 tiden. Gick runt på stan och hade kul! Alicia E gick också med oss:) köpte lite julklappar. Sen gick jag, hanna och mamma till mormor och morfars lägenhet och kollade om allt var bra hahah:) men mommo och moffa är i usa. Sen åkte vi förbi djurmagazinet och sen hem. Jag åt och for iväg till basket träningen den var jätte kul! Hemma igen duschade jag och såg på
Luleå-Djurgården tredje perioden ska snart börja står 3-2 till Djurgården Buuu!:/

Hade bra!♥


Skridskor!:)

Hej, har precis varit och åkt skridskor med alva:) spelade hockey med killarna. Skoldan har varit som dom andra orkar inte berätta om den. Redovisning ikväll och sen sova hos hanna blir kulit!:)

Puss och hej

godnatt

godnatt allihopa nu hoppar jag i säng♥

 


5-3

5-3 luleå jippi!:)

Spänande

Hej får snart veta om lule har tagit ledningen genom mats lavander och jaaaaaaaaaa det har dom!:). Om jag inte skriver imorn beror det på: Ska påå fråkning, redovisning och sova hos hanna kanske skriver hos henne inte vet jag:) nä nu ska jag fortsäta kolla på matchen ha det bra!

Im happy!:D

Hej, goda nyheter min sköldpadda var inte död!:) Den kanske bara villa lite hahah sen simma den runt som en galning:). Bion var bra och det som gjorde den ännu bättre var att alva satt bradvid mig:). Ska se tredje perioden mellan Luleå-HV71 har fått veta av brorsan att det står 2-2 och att målen gjordes av Sandström och Berglund:).

Puss och hej.


Inte den tredje!:(

Nu blir jag riktigt ledsen, min sköldpadda har döt:(:( Nu har alla tre vi har haft dött:(. Skolan idag: Matte, tränat till redovisningen, elevensval, bok redovisning och skrivit en sga om en burk . Ska på bio ikväll med alva längtar.. <3

Hejdå

Jag kan inte förstå:(

Hej, som ni ser är min rubrik inte så rolig det är därför att det har hänt en tråkig sak, Henriks sköldpadda har också döt:( nu har vi bara kvar min nya men vi ska köpa en ny:) Jag kan inte fatta vad jag gör för fel?... Men nu till lite roligare saker:) Har varit på basket träning för en stund sen alva följde med och tittade och det var ju inte helt fel dag hon kom på haaha för vi fick fika idag!:) Så hon fick ju också:). Idag på skolan har vi: Tränat till musikalen, matte, engelska och lite läsning och sånt. Efter skolan följde alva mig vi gjorde lite läxor och hon åt hos mig sen så for vi ju på basketen som jag redan har berättat om:). Ska se på fotbolls galan ikväll och sen sova........

Hejdå 

----------------------------------------------------------------

Tjena, hade ju match mott baik idag vi spelade bra men förlorade med 3-4 :(,.

/A.CLAESON

Vi kör en dagens:)


Dagens låt : Sen en tid tilbaka med melissa horn
Dagens outfit: Jeans, svart linne och kortärmad kofta
Dagens frisyr: Upsat
Dagens händelse: Match!<3
Dagens planer : Match!:)
Dagens vill ha : Jul!:)
Dagens saknad : Kusinerna, <3
Dagens finaste : Mina sköldpaddor:)

/A
 


Grattis på farsdag pappa!:)

Hej, en sak värför säger man grattis på farsdag eller värför säger man grattis? eh strunt samma iallafall grattis på farsdag pappa!:). Ikväll blire match mott baik heja oss!:).

hejs svejjs

Bio

Hej, har precis kommit hem från bion den var bra och ganske rolig hahah:). Har inget att skriva och inget att göra hahah för väll hitta på nått.

Hejs svejjs

-

Hej,  mina rubriker är väll inte dom bästa hhahah:) Idag har jag som sagt varit i sundis och kollat på henkes matcher det gick bra dom vann alla:) Hanna följde med kul!:) Vi säljde fika också gick bra:).
När vi kom hem så gick vi ut och hade lite snöbolls krig hahah:).

Har precis ätit och ska snart fa iväg på bion:)

Hörs kanske ikväll

/A.C


SNÖ!!!!:)<3

Hej igen, glömde nästan att säga har ni set hur mycket det snöar?:) Vihho snart blire jul!:)

/ANDREA

...

Hej, sitter här med frukosten framför mig. Idag blire att vara på sundis och kolla på brorsans matcher kanske sälja lite fika också. Senare ikväll blire att gå på bio med "The family" hahah familjen ska se nnån film som mamma ville se som heter så olika blir säkert kul:)!

Hejdå....


Klart!:)

Hej, nu var det bokat och klart två biljeter till michael jacksons "This is it" på tisdag klockan 18:15 med min kära vän alva:). Ska bli roligt att se vad det är för något;).

Har precis ätit en god opera tårta:)



Love love love, <3

En fredags kram från mig.

 


.

Tjohej leverpastej!:)

Har precis ätit tacos gott gott!:) Farmor och farfar är här firar farfar på farsdag även fast det inte är farsdag idag;). Ska se idol ikväll vem hejar ni på?:) Hejar själv på Mariette men tror att det kommer stå mellen Erik och Tove i finalen:)

 Vs

Puss och kram, <3




Muffins:)

Hej, sitter här och äter en jätte god muffins som vi precis har bakat. Förlåt för dåliga updaterningen igår men men idag på skolan har vi: tränat till musikalen, läst, gitarr, loggbok och fadder barnen:).

Låten vi spelar på gitarren

Miley cyrus-butterfly fly away har vi på gitarren:)

Idag är det fredag jippi!:)

Puss på er alla frdags älskare!<3


Innebandy:)

Hej, nu är farmor och farfar här ku kul:) har varit på innebandyträning fast först såg jag på killarnas match dom förlorade tyvär men man kan ju inte vinna altid eller?:) Sen duschade jag, fikade lite, såg på tv och tog ut sköldpaddorna:). Har inget att skriva;) så bye bye

Tjohej

Hej på er!

Idag på skolan så har varit: slöjd:), miljön altså jobbat om miljön, set ghost hunter. Kul dag fick göra några miljömärken som var kul!:) Nu sitter jag här och har kommit hem för en stund sen har inget specilet att göra men pratar med några kompisar på msn:). Ikväll är det innebandy träning var länge sen har ju varit sjuk och i stockholm men nu är det dags igen!:) Immorn är det ju innebandy match också mot lsk 97lag undrara hur det går? Har aldrig mött dom tidagare men vi ärju ganska så många 97or nu:).

Bild på mig och bästvännen älskar dig sötnos!<3

Hejdå ha en trevlig dag, <3

 


Luleå hockey!<3

100% lulehjärta från min sida nån mer?:) lblir lite som ett luleå hockey tema haha:) här kommer några mer videos:)





Muskler utav stål har alla i luleå right?:)



Oslagbara?



Luleå hockeys lag 2009/2010



Lubos bartecko:) om ni undrara värför jag har lagt up den här lilla videon när lubos bartecko tackar luleå fansen men nu spelar han ju inte i luleå. Det är därför han var min favorit spelare i luleå när han spelade där:).

Då kanske ni undra vem är din favorit spelare nu och jo det är faktiskt Cam Abbott:) han ärju bäst! Nån som håller med?
vem är eran favorit spelare i luleå?:)

Blev fyra videos i det här inlägget.

Puss på er alla läsare:) (om jag har några:)

Slagis:)

Tjabba!

Tänkte vissa er en video hehe vet egentligen inte värför men har inget annat att göra:)



Hihi lite slaggis älska luleå!<3 Snyggt av Myllys! Han är ju bäst!:)

Puss och hej,,

:P

Hej alla underbara!, <3

Idag på skolan har vi: Varit på coop forum och kollat på olika saker jag mikaela och petter var i en grupp och vi skulle kolla på leksaker ganska kul faktiskt!:) sen fick vi en frukt:). sen hade vi matte test och lite om miljön.

efter skolan var jag med alva, hanna, amanda, viggo, jocke och dawe vi gjorde inget specielt. Sen for jag hanna och alva till alva och såg på tv:). Sen åt jag och tog det chill och nu sitter jag här:)

Puss på er!<3

Glömde nästan....

Hej igen:) glömde nästan att säaga att jag har fått en ny sköldpadda:D

Hejrrå

Snabbis

Hej kikar in en snabbis ska snart gå till tv och se luleå-södertälje blir inget om dagen.

Hejdåå

Halloj : )

Hej, sitter här och gör inget specielt kom hem från stockholm idag och helgen har varit kul! Förutom att min lilla skölpadda har dött:( men jag tror den var sjuk från början för man såg det som på den:(. En till tråkig sak har hänt:( våran förra hund har också döt:( Malte hade vi när jag bara var et år men saknar dig ändå:(. Jajja nu får jag sluta prata tråkigt och börja roligt:) Så har har dagarna i stockholm/uppsala sett ut:)

Onsdag: Åkte tåg till uppsala.

Torsdag: kom fram till uppsala klockan nio ungefär på morgonen alltså. Gick och kolllade på slottet och kyrkan sen kollade vi i lite affärer. Sen gick vi up på pappas jobb och kollade sen följde jag med mamma på nån smink grej. Sen gick vi och åt på ólearys och såg Luleå-Timrå kul kul för luleå vann ju;).

Fredag: Åkte tåg till stockholm. Gick på stan och åt lunch med mammas kusin och min tremäning:) Sen åkte vi till dom och sov där:).

Lördag: Gick och såg high school musikal den var bra! Sen åt vi på pizza hut med evelina och hennes familj:) Gött! Sen åkte vi till mammas andra kusin och min tremäning kul!:) Sen tog vi tåget tilbaka till uppsala:).

Söndag: Flög hem:)

Så har min helg sett ut: ) tyvär inga bilder idag tog typ inga jaja.

See yaa!

RSS 2.0