oncontextmenu="return false"

hallå hela pressen!

tjao bloggen ! Har typ inte bloggat på ett år? Haha.

Cyklade till pontusbadet idag med skolan. På vägen dit SPÖREGNADE det! Haha men annars var det kul och vi åt på max och bada såklart chillit! Har varit med hanna och mikka idag efter skolan, häärligt!

Har ganska så mycket att se framimot nu. I helgen är det basket avslutingen och då åker vi till ebba och wilmas stuga och sover, grillar, myser och jag ska ta mitt första dopp, även fast jag är en badkruka... Sen sover vi i tält med klassen nästa fredag och den söndagen åker jag till turkland, där hanna väntar på mig ;) och sen är det skolavslutning den veckan och dan efter skolavslutningen ska vi tälta med tjejerna i klassen. Och sen har vi ju såklart ett riktigt härligt sommarlov att se framimot då! Och sen drar det ju snart igång med massa härliga fotbollsmatcher!

Men eftersom jag inte bloggat på ett tag ska jag bjussa er på en video från när vi uppträde med gitarren, tyvär äre bara filmat i slutet och den förästellningen (vi spelade tre gånger) eller var man säger spelade vi skit snabbt och de är de jag säger till hanna i slutet av videon "Det gick ju ASsnabbt!" haha!



hejdå snyggingar!

you are sad and I am happy.

Helloo snyggisar! Vill säga att jag är sjukt less på läxor och skolan just nu. AHH! Hehe kan bero på att skolan börjar närma sig sitt slut. Och sen har jag inte fotat på ett år känns det som. Men har inte haft någon insperation, så jaa. Men vill fota nununu! Men vad? ute är det just nu väldigt trist väder. Jaja, ska äta lite palt snart och ikväll har vi träning, det vet jag kommer få mig på bättre humör. Ja och sen är det ju lilla sundis cup nästa helg och då kan jag ju fota där, nu har mitt happyface börjat komma fram, men ni vi ses sen!



löööve!


RSS 2.0