oncontextmenu="return false"

bloggpaus,.

Hej! Allvarligt talat vet jag inte om jag orkar med bloggen? Har aldrig tänkt så förut. Men nu när jag inte har några bilder att visa, så är det inte kul att blogga. Tror inte att det är så kul att läsa heller? Alltid förut när jag gick in på datorn var det första jag gjorde att blogga, men nu skjuter jag upp det så mycket att det tillslut inte finns tid för det. Kanske ska ta en bloggpaus och komma tilbaka på nån vecka, med mycket bilder och sånt där kul!? Vad tycker ni? Kanske gör så, så vi hörs om nån vecka! Eller imorgon om jag inte kan hålla mig.

Nu ska jag baka chokladbollar!

DM

Hej! Dålig uppdatering, i know... Men, har faktiskt inte hunnit! SKa berätta om igår.

PÅ morgonen for hela familjen iväg på en "garageloppis" vid coop forum. Gick väll sådär med försäljningen. Träffade några kompisar :) och åt på max. Sen åkte vi hem. Vilade och sen for jag till skogsvallen. Sprang 1500m, det var DM. Och jag vann faktiskt hehe :). Sen var det bara att fara hem igen och duscha och sen vidare till gammelstan, åt tacos där hos några vi känner och sen åkte vi hem och såg film. Bröllopsfotografen. Efter filmen var jag helt död och gick och la mig.

Idag var det tänkt att jag ska springa 600m, DM alltså. Kul! Sen har jag match ikväll. Mott Lira, tagga till tusen! Mellan allt det här ska jag oxå hälsa på farmor och farfar.:)

Så nu hinner jag inte skriva mer, pppppppuuuuuuuuuuuussssssssss!


trööötttttttteeeeeeeerrrrrrrr...!!!!

Hej. Sitter här och gäspar.

Har varit med Alva, Amanda och Mikaela idag. Har varit trött hela dagen, fast jag sov 11timmar. Var somsagt ledigt idag. Skönt. Ikväll blir det hemma myss och godis.

Kan inte ta outfit bilder. Har inget ställe och ta dom på och om jag tar blir det världens ut somning. Hehe, kanske inte så intressant. jajja, ha det bra.

Kan faktiskt vara på väg att bli sjuk för frysser också fast jag har tjocktröja.

Jajjjjjjjaaaaaa, OINTRESSANT!

Puss!

muunnkkkvvviikkkennn.

Hej. Nu är jag hemma från munkviken. Munkviken var ju ja ett trevligt litet ställe vid skeläfteås kust. Regnade mest hela tiden men ändå kul óch såklart var man ju tvungen att bada ;). Orkar inte berätta för är jätte mycket. Ska ladda upp bilder så några bilder kommer nog upp på bloggen någon dag. Är lediga imorgon. Måste äta nå min mage kurrar hela tiden, hehe...

Ha det bra!

NaJsIgA kLäDeR.

129kr på gina tricot.

 

 


499kr på gina tricot. Vill ha en skinjacka, den här är snygg men fins dick snyggare.

129kr på gina tricot.

 


199kr på gina tricot.


249kr på gina tricot.


249kr på gina tricot.

Ska avrunda där. Fick bli kläder från gina denna gång. Skulle vilja ha det här till hösten, men kommer troligtvis inte köpa nått för jag sparar till nått vet inte vad, jag bara sparar, hehe :)

Pussochkram. Detta kan bli sista inlägget innan munkviken!

dåligt humör.

Hej! Morfar har varit förbi och ätit middag med oss, kul! Sen nu har jag börjat packa vilket jag värkligen inte hade lust med så är på väldigt dåligt humör just nu. Men nu är det färdigt tror jag och ska sen bara packas ner i väskan. Ska nu visa er lite snygga kläder! I ett annat inlägg då.

Munkviken.

Hej! Att jag aldrig kommer på nå annat att skriva som rubrik...

Första skoldagen idag. Ändå rätt chill dag, fick glass (y). När jag kom hem åkte jag förbi Alicia en snabbis för lite skolning om bloggen och design. Kan säga att jag inte är proffs på sånt där. Vet inte hur länge jag har haft min design, men nu nån dag ska jag göra en ny. Försökte nyss med denna↓ design men gick inge vidare.



Så ska göra en bättre sen.

I alla fall så har jag först nu börjat packa till Munkviken och klassresan imorgon. Kul ska de bli i alla fall. De har lovat fint väder så vi håller tummarna. Solbrillorna får hänga med i väskan i alla fall, hehe..

Nu ska jag fortsätta packa om ett tag och sen tjilledilla. Men först lite datanörding.

/A


ica maxi

Hej! Bloggningen har inte varit på topp. Har inte orkat eller haft lust att blogga de senaste dagarna, eftersom att skolan börjar imorgon så har velat göra annat! Lite sakar jag har gjort när jag inte bloggat.


♣ Sovit i Amandas husvagn med hon, Hanna och Alva.

♣ Tittat på fotboll.

♣ Varit på stan.

♣ Firat fina Alexandra.

♣ Haft loppis.

♣ Tittat på film.

Och mycket mer. Har haft det toppen bra! Nu idag har jag varit på ica maxi med mamma och Alva. Jag och Alva gick runt där inne, coola som vi är ;P.

Tänk att skolan börjar imorgon och att vi åker på klassresa på tisdag! Det här sommarlovet har gått för fort. Det känns som om det var nyss hela skolan och alla föräldrar samlades där vid scenen och sjöng "den blommstertid nu kommer". Men man får tänka positvit och inte deppa, fast det är de man gör.

Och det blir mer bilder nu när skolan börjar får då orkar jag, nu har jag inte haft lust.

Ikväll blir det träning, kul känns som om det var år sen sist.

Kram!



småpengar.

Hej! Nu har jag tagit fram min fotboll till spargris och tänkte räkna lite pengar, har inte öpnat den på år. Visst inte enns att jag hade den! Hahha. När jag öppnade den fick jag se 50öringar i mängder. Alltså det var nästan bara 5öringar och det är ju bra eftersom att vi sparar med skolan! Nu ska jag snart börja räkna men först skriva lite.

De dagarna jag inte har bloggat så mycket har jag umgåts med mina härliga vänner! Sen har jag också gjort det jag gillar allra bäst, nämligen spelat fotboll. Har haft två matcher och faktiskt vunnit båda! :) Första mad 3-0 och andra med 2-1.  Idag har mitt lag ännu en till match men den matchen hoppar jag över och ser på moas match istället. Kul, har aldrgi sett henne spela match. På morgonen idag har jag och mamma rensat i mitt rum, värkligen RÄNSAT! En hel sån där svart soppåse är full! Hahha. Och ändå så har jag mer grejer jag hittade som jag ska sälja på loppisen på kvarteret på lördag. Då är det även kvartersfest, kul! Om ni inte har nått att göra på lördag så kom till vårt kvarter klockan 11-14 och fynda, haha! :) Vet ni vad jag ska göra nu? Nä det kanske ni inte vet. Jo först av allt ska jag räkna 50öringarna och sen ska jag klippa av ett par alldelens för tajta jeans. Och efter det ja då ska jag göra något som jag inte gjort på länge. Nämligen bada badkar. Hahha, tänkte smaska lite godis och lyssna på lite härlig musik medans. Haha jag är lite tokig! Men nu har jag skrivit tillräkligt och ska nog avrunda.

Pussochkram!

Och jag lovar min blogg ska bli intressantare med mer bilder och så senare, men jag har inte haft nån blogglust och då har jag inte orkat anstränga mig!

 


Hey you.

Hallå där!

Idag har man spenderat dagen med Hanna, Amanda och Alva. Vi har gjort allt möjligt, blandannat spelat in en jätte seriös reklamfilm. Haha! :). Amanda stannade på övernattning igår. Trevligt! Sen igår hade vi också filmkväll. Såg nån bra film, kommer inte ihåg namnet. Ikväll har vi match mot Lira, taggataggatagga! Let´s go SSK! Jajja, känner att det börjar spåra ur, så hejdå, hehe! ;)

///A

arnemarkkk,,,,,,,,,,,,, :)))))))

Tjatja bloggen. Igår kom man hem från underbara arnemark. Har varit rikitgt kul. Har lärt känna lite nya människor också. Har tyvär inte fotat så mycket. Så finns inga bilder att visa. Och vi har gjort så grymt mycket att jag inte kan berätta allt. Men vet ni vad som var riktigtriktigtriktigt roligt? Jo det var att träffa Alva efter 5 1/2 väldigtväldigtväldigt långaveckor!. Efter lägret igår var jag med lite kompisar.

Nu orkar jag tyvär inte skriva mer. Är väldigt trött!

Puss,.


sista inlägg.

Nänu! Nu blire att hoppa i kläderna och sen ta tag i, ja ni vet vad.

Matchen igår gick sådär. Förlorade med 1-0...

JAjjja, vi ses och höres!



ohyey!

arnemark!:D

Hej!

Gissa vem som inte har packat sin väska, fast de åker idag!

Jag såklart. Alltid är det nått roligare som kommer ivägen. Men idag blir det bara att vara hemma och packa, för åker jue till lägret IDAG! Kul kommer det bli! Längtar... Samtidigt som jag är på läger gifter sig min farbror i London...

Blir nog inga fler inlägg förren på måndag. Ha det bra i alla fall, och lämna gärna en söt kommentar!

Pussochkram!


Ikea

Hej. Gårdagen blev inte som planerar, inte packade jag någonting. Nej utan först var jag med Hanna och Amanda. Sen var vi med Sampe och Viktor och spelade fotboll. Sen var jag med Hanna och Amanda. Och sen när de hade åkt så tänkte jag börja packa men då skulle vi till Moa, My och Åsa och fira Åsa. Kul var det! Så ingen tid för packning.

GRATTIS KUSINVITAMIN, EMMY! ♥

Förlåt att jag har glömt och säga det.

Och grattis Åsa föresten!

Nu idag ska jag mamma, mormor och Henrik åka till Sangis och hälsa på gammelmormor. Och sen åker vi vidare en sväng till ikea i happis. Har match ikväll mot Lira så taggataggatagga!!!

Pussochkram!


Jag kanske inte är som du trodde, men jag är i alla fall jag.

Hejj, alla glada! och kanske ni som inte är lika glada...

Lyssnar på härlig musik och tänker på att jag måste börja packa till lägret på TORSDAG! Alva kommer hem då! Jippi!!! Suckar för det där packandet, men det är det man måste göra...

Har hunnit vara på stan med mamma imorse. Skulle först kolla synen. Träffade mormor och morfar. Sen har jag köpt en tröja från monki och ett mörkt blått nagelack. Under 60kr. Orkar inte ladda upp för är bara en vit tröja. Nöjd är man i alla fall, hihi! När jag kom hem hade man fått en ny tidning som jag har läst nu.

Måste börja packa nu så hejdå!



Billionare

Haj, hej!

Imorse när jag vaknade så var jag helt slut. Jag ville bara sova och mina ben värkte som tusan! Men när jag väl hade fixat till mig och så så blev jag piggare och for till Amanda där Hanna också var. Vi for vidare med bussen till Amandas mormor och morfar och var där och åt och hade kul! Åkte hem vid 22 och när jag kom hem har jag fikat lite. Nu har jag lovat bror lite massage så måste gå. Pussochkram!

Har öven hunnit göra en header men vet inte om den går att stoppa in! :(

Jajja, Hejdå!!!



Jag har alltid varit en fotbollstjej ;D


ggggggGULD!

Hej. Innan jag börjar skriva så kan jag lova att det här kommer bli ett väldigt långt inlägg och nästan bara fotboll.

Ska berätta om matcherna.

Igår spelade vi två matcher. En mot Råneå och en mot Lira.

Råneå matchen gick bra, vi spelade bra och vann med 2-0. :)

Vi var tvugna att vinna matchen mot Lira med tillexempel 4-0 för att gå vidare. Tyvär lyckades vi inte med det och spelade lika istället, 1-1.

Spelade också en match med 99:orna, där vi vann med 1-0. Stod i mål.

Idag då.

Etersom att vi inte hade någon fler match med 98:orna så spelade jag en match tidigt i morse med 99:orna. Spelade också med dom resten av dagen.

Mötte Älvsbyn. Stod i mål tills i början av andra halvlek. Stod 0-0 då. Sen fick jag göra mitt första nick mål! En perfekt hörna från Antonia :). Vann den matchen med 1-0.

Vi gick vidare tills semifinal och där mötte vi Notviken.

Den här matchen fick jag spela ute. Vi spelade och kämpade bra och vann med 2-0.

Sen vart det final och de var i final förra året också och då mötte de också Rutvik som vi mötte nu i final. Då förlorde de tyvär.!

Men den här finalen förlorade vi inte! Vi vann med 2-0!!! Väldigt bra spelat och kämpat av alla!

sen var det prisutdelning och sånt där.

Såg sen borsans match och de vann med 9-2.

Nu orkar jag inte skriva mer. Mina ben har värdens träningsvärk kan knappt röra mig. Men sånt är livet, haha :)

/A

 


taggataggatagga...!!!

Nu blir det dusch, sova. Har tre matcher plus slutspel, dit vi ska! :)

ssk!

Hallå där. :)

Nu är luleåspelen i full gång.

Första matchen mötte vi OSBA. Var inte alls med i matchen från början och det kostade oss två mål. I mitten av andra halvlek ungefär började vi kämpa som vanligt igen och fick in ett snyggt mål. Alexandra var målskytt denna gång:). Stackars Sanna som fick en spricka i fingret!

Andra matchen var vi peppade och revansch sugna. Så kämpade från början denna gång och det gav resultat. På en hörna blev det mål. I andra halvlek kvitterade dom till 1-1, vilket kändes surt. Men 1-1 är nog ändå ganska bra. Mötte Älvsbyn, förlorade mot dom i examenscupen med 3-0.

När jag inte har spelat matcher har jag kollat på andra matcher. Brorsans och 99:ornas. Varit hemma och vilat också.

Imorgon tjejer, ja då ska vi vinna alla matcher. Behövs nog om vi ska ta oss vidare till slutspel. I våran grupp är det ganska roligt för alla har vunnit och förlorat mot alla, typ. Haha! Ligger sist just nu men det tar vi igen!

Blev ett långt inlägg med mycket fotboll, men är helt inne i det nu. Allt jag vill är att spela och vinna.

Har glömt att tacka Amanda för det fina armbandet, tack så jätte mycket:).

/Andrea :):):)

 

 


bbbbbbrons

Hejjjj! Har varit med Amanda idag och inte gjort nått av det jag sa att jag skulle, eller jo rensat lite papper. Hehe. Vi for till stranden och badade. Nice! ;) Nu ska man snart duscha och sen åka in mot stan för musik och karuseller. Träffar kanske Amanda där. Har försökt övertala henne att åka batman med mig, för se hur det blir med det.

krraaammm!


hjälp.

Är det nån som skulle kunna vara gullig och berätta hur man sätter in låtar från youtube utan att få med hela videon? :)


Lovley people come to me.

Hallå där. Lyssnar på musik, Lars Winnerbäck spelas just nu. Älskar texterna.

Idag ska man bara vara hemma och villa upp hälsenan, ni kanske inte vet de men har typ nån jobbig infektion i den. Hatar det. Också är det ju luleåspelen så måste villa upp den! Ikväll blir det nog att se Molly Sandén och Ola. :) Nu ska jag nog läsa, kanske börja rensa rummet, kanske dammsuga och kanske slå på nån film.

Pussochkram!


Blommor.

Fotar nästan alltid blommor. Här kommer lite blombilder plus lite annat.



Lite härliga sommarbilder. ♥

Bilder från Hannas stuga.

Tig inte så många bilder, för mitt batteri tog slut. Tog inte med laddare för trodde jag hade mycket batteri kvar, typiskt mig.





Vurpa med vatten skidor.







Älska.


Bilder från Hannas stuga.

Tig inte så många bilder, för mitt batteri tog slut. Tog inte med laddare för trodde jag hade mycket batteri kvar, typiskt mig.





Vurpa med vatten skidor.







Älska.


new stuff.



Nytt. Skjorta indiska. Bälte monki. Värmespray nikita. Solbrillor bikbok.

Allt på rea förutom skjortan. Fast blev som halvapriset för m,amma betalde halva och hon betalade också värmesprayet, tack :).

ålaleålala

Hej. Nu har man gjort en liten tabbe, hehe. Råkade slå av kameran när jag laddade upp så nu måste jag ladda om allt. Sen när jag loggade in på blogg.se så såg jag nån som hade gjort en rolig grej till kameran alltså satt ett papper i form av ett hjärta framför objektivet eller nått sånt. Självklart så började jag trixa med det där och resultatet blev ganska så misslyckat.

Dagen idag har mest spenderats på stan med Hanna. Hittade lite najjjsiga saker som jag ska visa lite senare. Hanna har även plattat och fixat mitt hår. Resultatet blev bra. Kan visa sen om ni vill? Nu ska man ta och käka BJ i strut! ;)

söta du♥

 


tjabbatjenahallå!

Hej.

Vakade för en halvtimma sen. Kände mig väldigt trött då men nu har jag piggnat till. Snart kommer Hanna hit, blir stan eller arcus. Vet inte ännu. Ni får ha det så bra!♥

Andrea

FARSAN.

Hej.

Hanna Lindström har just lämnat huset. Har sett film och käkat BJ med hon, Henke och Mamma. Såg farsan haha rolig ;P. Tidigare idag har jag varit med Hanna, Alex och Lisa. Har badat, spelat cirkus och haft vattenkrig :). Har inget att skriva om just nu. Bjussar på en bild :).



Fin min jag hade, eller så inte ;).

Kramar!


Tjingtjongstyrstong!

Tjenare.

Nu har man kommit hem från en jätte rolig träning. Ska snart vara med Hanna. Nu blire lite data och så.

Kramm


stugan.

Hej allihopa! (:

Har varit i Hannas stuga i går till idag. Hon ringde igår på morgonen så bloggade inte. Har verkligen haft det toppen! Badat, åkt ring och vatten skidor. + mycket mer! Mysigt har det varit. Vatten skidorna kanske man inte kan säga att jag här åkt, eller jag åkte några meter. Hehe, men var första gången. När man kom hem var det träning. Sen blev det ett kvällsdopp med Hanna, var faktiskt riktigt skönt! Duschade precis och nu ser jag lite på friidrott och ska snart poppa lite popcorn och se på film, myss! Imorgon blir det träning på morgonen och sen ska jag vara med finaHanna.

/A

RSS 2.0