oncontextmenu="return false"

redovisning

hejjj , idag hade vi redovisning var pirrigt men ändå ganska kul . förutom att jag fick en skrattatack :( . nu ser jag typ på "biggest loser" haha lite kul ändå .. efter skolan så gick jag , alva och hanna  och sålde lotter till sundiscup sen skulle hanna hem och jag och alva gick till henne och åt mellis sen stack vi ut och sålde igen . jag skulle hem och äta vid fem . jag och min bror gick ut och sålde igen . sen åt vi och sen så åkte vi som sagt på min redovisning . nu ska jag se på tv , fika , plugga och sova så hade bra och kramkram !


vänta en sak till ..

jag önskar mig det här också ...



haha min dröm kan kanske inte bli san ;) men håll med mig om att poolen är STOR !!!

puss&kram !

önskebilder

här kommer tre bilder på tre saker jag önskar mig i fördelsedagspresent



touch mobil



systemcamera (inte just denna då)



rosa ipod haha blev lite större bild än dom andra ;-)

där var tre saker . men ska göra om rummet när jag har fyllt år så man kan säga att jag önskar mig det med .

hade !

p.s synd att Loise åkte ut tyckte tomas skulle åka ut ! men men ... DS

kvartsfinal

tjiohej ! dagen har varit bra !! först fick vi sluta 20min tidigare sen for jag hanna och alva på gammelstadsbadhus yioe ! var jätte kul ! sen han våra föräldrar bli oroliga hihi var borta så länge ;-) . när jag kom hem åt jag middag och sen satte jag min här är sista kvartsfinalen . ´WIHHO ! linköping ledder med 2-0 mot fröunda ! ska snart se finalen av mästarnas mästare också :) dåligt att det inte är dh idag :( men det ärju cougar towm men ska nog se reprisen på söndag istället . är inget ga imorn heller :( . imorn äre redovisning pirrigt kommer göra bort mig haha .! ska ha gäster på torsdag och prata om turkiet resan yeye ! snackar med några på msn också :) . nänuskajagdrahejdåallagladaochledsna!!



måste göra läxa ikv också har glosprov på torsdag och har inte tränat hehe .... känner mig lite efter

hade !


rösta igen :-)

Min designade bikini på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



snälla rösta på denna bikini också , blev nöjdare med denna !
tack !

it´s a new day with new case

hej bloggen ! nu har jag ätit tidig middag (kykling och spagetthi). ska snart be ge mig till sundis för att kolla på min basket träning är inte med på grund av hostan :( . nu ska ni få lite bilder från när jag och alva var ute i fredags för alva har varit så snäll och skickat dom till mig , <3





åhh ! har mer bilder men hittar dom inte :-( jaja där fick ni några iallafall . kanske kommer mer senare ;-)

hade !





rösta !!

hejj alla glada !

rösta på min bikini här så röstar jag på din om du gör en ;-)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

tack för din röst ;-) (om du röstar)


vattenmelon är sommar !

tja här käkar  man vattenmelon för fullt ! riktigt gott ! sommarkänslan får man på köpet så det ärju najjzz ! har varit och kollat på innebandyträningen som jag inte kunnde medvärka på pga hostan som aldrig vill ge sig :-( . jaja sånt är livet . idag var vi hos f&f haha ni skulle bara se mig och min bror hehe .. vi går inte in på detaljer ;) . nu ska jag fortsätta smaska så hade !

 

man ser inte så bra men orkade inte börja ta med kameran så ni får nöja er med en webbcam bild ;-)

im a lulebo and i have play the lulebocup ;-)

hahah konstig rubrik ja vet ! spalede två matcher idag förlora båda känns ju lite halv surt you now . men jag tycker vi gjorde det bra vi spelade ju super ser man tillbaka så hade vi förlorat mycket mycket större mot de här lagen . är nöjd med turneringen ! nu ska jag snart ta mig en härlig dusch och sen mysa ! ärju earth hour ikv !

 plötsligt blir jorden svart ;-)

pussochhejleverpastej !

 


lulebocup !

hallojjjjsssaaannn !!! ,, har precis kommit hem från alva ;-) har haft jätte kul ! först så var vi hos mig och fota , sen åkte vi och bowla superbo fast man hosy host förlora och sen var vi hos alva och hoppa från henns förådstak och fota när vi hoppa ;-) allting var asskojjj !!! nu ska jag käka en hamburgare och börja tagga inför matchen , ska kanske åka med hanna eftersom vi har gäster . hejjja ssk !!

 i want summer and summer clothes !


lulebocup !

hallojjjjsssaaannn !!! ,, har precis kommit hem från alva ;-) har haft jätte kul ! först så var vi hos mig och fota , sen åkte vi och bowla superbo fast man hosy host förlora och sen var vi hos alva och hoppa från henns förådstak och fota när vi hoppa ;-) allting var asskojjj !!! nu ska jag käka en hamburgare och börja tagga inför matchen , ska kanske åka med hanna eftersom vi har gäster . hejjja ssk !!

 i want summer and summer clothes !


bowlingkompaniet !

hejjj alla sötisar ! har varit med världens bästa alva på morgonen ! vi ska snart fara och bowla kul kul ! ska först äta och skicka in läxan :-) är ju lediga idag riktigt skönt att sova ut imorse ! behövde värkligen det ! igår var vi ju hos karin och teo ( mammas morster och morbror ) och åt jätte goda våfflor var ju våffeldagen ;) somnade i deras soffa híhihi ni kan nog inte förstå hur trött jag var och sen när man vaknade så skulle man på basket inte riktigt det bästa fast efter basketen pignade man till när man hade tagit en varm och skön dusch! nu fick ni veta lite om min eftermiddag igår också ;) .

hejdå !

p.s önska mig lycka till, till ikväll har första matchen mot råneå i lulebo cup ;-) .


1 mil på skidor är inte det lättaste ...

specielt inte om man har skavsår . jaja fick motsion iallafall !! ;) . ska snart dra iväg till mammas moster och käka våfflor ärju våffel dagen ! sen blira bakset träning . känner mig lite sliten men ska gå . imorgon är vi lediga , ska nog tillbringa dagen med att göra läxor och spela basket ;) har lulebocup ;) . sen får vi gäster på kvällen :) . igår bloggade jag inge men han inte . moa och my kom efter skolan och så ;) .

ciao !

 vill åka nu nu nu!


I have to take the first step

Tjineixen ! Har precis gjort lite läxa skönt att få bort lite av den lilla högen med läxor vi har . Har inte ätit nå mellis ennu känner mig lite hungrig men ska nog ta nått snart . Dagen idag på skolan : Jobbade med alicia i engelskan ställde frågor om hobbys , rast (landhockey) , elevensval som för min del är engelska spelade spela med alicia , hade ja elr nej frågot , eva läste för oss , lunch (fusilligratäng) gott ! , rast (landhockey) , grupparbete jobbar om medeltiden är med olle , johan och matilda men matilda var sjuk . Jag , johan och olla hade lite suddkrig också haha , blankät och matte . det var min skoldag . efter skolan kollade jag i tidningen och och några från vårt basket lag var med där för det var nått repotage om sunderbyn ;) . nu ska jag chilla , kanske baka och ikväll kanske det blir springträning på arcus .

puss och hej leverpastej !

 

haha gamalbild ;) i pyamas .


i like you girls !! ♥




Måndag ..

tjabba tjena ! ville få lite omväxling på första ordet skriver annars typ bara hejj har blivit läs på det ;) . idag äre måndag och första skoldagen brukar inte tycka om måndagar så mycket men idag så tycker jag att den var okej för har bara tre "riktiga" skoldagar i veckan . Nu ska jag snart äta middag jag vet tidig ! men har basket sen ;) .

heade !




godkväll !

haha känner mig som en på nyheterna ! glömde att säga att vi åkte till tomholmen idag . var kul ! sen när vi kom hem körde jag och brorsan gärnet på "mini" skotern ;) . kul vardet !! nu har jag precis duschat har varit på innebandy träning , as kul ! kan berätta vad vi gjorde . först så körde vi uppvärmning som alltid består av att springa runt och göra olika rörelser , sen körde vi staffeter , match , straffar och katt & råtta ! kul kul ! det var inte tränarna som bestämde träningen utan a och i ;-) . nu ska jag äta varma mackor och dricka te gott och mysigt !



godkväll ! hihi

Style by : Vannessa Hudges !


Vad tycker ni om vannessa hudges stil ? jag tycker att den är snygg ! ibland tuff och ibland söt !

har ni märkt att på alla bilder har hon samma solbrilz ! själv tycker jag att brillorna är grymt snygga ! fast på tredje bilden skulle nog jag ha valt att ha typ jeans shorts . men skjortan är snygg !

nu ska jag dra på träning ! kram alla söta läsare !

bilder och worktime !

nu blire läxsläsning med musik och lite godsaker , jag tycker läxan bli mycket roligare då !







gullunge ! ♥




här kommer ..

collaget !


/ : ); l ;( : /

hejjj ! bloggade inte igår men hade fullt upp ! på morgonen for vi först till f&f och sen till kusinerna . sen brumade vi iväg till bensbyn där mamma och papppa lämna av mig hos kristin där var också hanna , alva och rosvikarna . vi knäpptekort , gick ut as cool gård ! , såg film och åt pizza as kul kväll med mycket skratt !! kom hem vid 23:00 då såg jag sommaren med göran med familjen och sen somnade jag . Idag tvingar mamma ut mig på en skidtur , men måste faktiskt göra läxa mamma ! nu ska jag hoppa i kläderna och dra ut .

pussspuss !

300 inlägg .

hejjj , äntligen fredag . sista passet på skolan åkte vi skidor så jag kunde ju bara åka direkt hem sen . efter skolan var jag med hanna och alicia vi fotade , va på taket hih och kollade på gamla bilder . jag och alicia listade också ut att vi skulle se samma program haha ! imorgon eller idag kommer collaget har lite ont i huvudet så få se om jag orkar . pussocchhhkkrrrammm !!

collage - riksgränsen .



jag låter collaget tala för sig själv .

läxa :(

hejj , hinner kika in en snabbis . ska göra läxa nu o´ch sen kommer m&m vi ska fika kladkaka . sen äre basket . en ganska rolig/tråkig grej hände på skolan idag haha förlåt att jag skrattar men det var ändå ganske komiskt eller hur man ska säga . det var så här att vi spelade bandy och mitt lag ledde med ett mål när det bara var typ 20sek kvar av rasten också hade dom andra ett ganska bra läge också kom Konny och ploka upp bollen och alla blev as sura haha pch börja skrika och han förstod typ ingenting . haha det blev ganska kul och jag och alicia fi´ck en skrattatack !! :) nä nu ska jag göra läxa . collage kommer ikv .


pöss !!

jajuste !!

hejj , jag la inte in bilder på alla men visste inte om jag fick ;)

lägret i arnemark !

hejj här kommre ett collage från arnemark som ni säkert har väntat på hihi ! imorgon kommer ett från riks och på lördag från en dag när jag var ute och fota ;).

 

pussochkram !!


storklinten!!!!

häj ! idag på skolan hade vi friluftsdag . åkte till storklinten som ni kanske ser ↑ . åkte med hanna , alva , amanda , johanna och ibland med mikka och alicia . kommer nog leva läännngggeee skratta jätte mycket hihi :) . idag kom mamma också hem :D . jag fick en liten present från flygplatsen :) en tröja som det står chicago och daim :) . kanske läger upp en bild på tröjan :). vet ni vad jag är smart ? jag råkade rita med blek på den :( buhhuu ... men mamma sa att det går och tvätta bort :) . ikväll ska jag se mästarnas mästare och dh . sen blire nog att äta lite daim också :DD . efter skolan så fick jag se lite bilder från kussarnas nya hus :) mysigt såg det ut ! sen åkte jag till hanna där också alva var . vi drack milkchake stavning ?? och bada bubbelbad ! oh yeee ! sen åt vi där god god pasta carbonara :) . bilder kommer nog imorn :)) den som väntar gott väntar ALDRIG förlänge ;) .

pöössss !!!!

familjen anorlunda .

hejj . ska snart se fam. anorlunda . tror det är sista avsnitet idag . idag har det varit skla som vanligt . en helt vanlig måndag skulle jag vilja säga . på vägen hem fick jag rida på aliciaes rygg en bit sen krascha vi i snön hah ! där kom dagens garv hihi :) . på basketen fick vi lite choklad . imorn kommer mammi hem har saknat dig ! :D  faromor har precis kommit hon ska sova här . ska bli kul !! nu ska jag dra mig till tv .

hade !


smile for the camera ;)


är det bara jag eller tycker ni också att dom här ser grymt sköna och snygga ut ?

dag i råneå och guld ! :D

hejj  , först måste jag säga stort grattis till 99 orna som tog tog guld i leoscup ! ;) har varit där och kollat hella dagen har varit jätte kul ! käka på resturang . fick också en medalj hihi :) . har inge att skriva . helgen har gått läskigt fort . måndag imorn då ja man är inte riktigt skolsugen . ne nu ska jag göra annat !

hejdåå !!

anna anna anna melodifestivalens vinnare ! : D

hejj . anna vann jag tyckte hon var jätte bra ! :D nu ska jag se vidare hade

inget slutspel för luleå hockeys del : (

hejjj . åh blir så sur . värför kan dom inte hålla ovagjort änns ? . jaja ..  dagen har varit jätte kul ! vann första matchen mot överkalix men förlora mot polcirkeln . men kom i alla fall till slutspel där vi spelade mot gladan som vi förlorade mot . så nu är vi ute ur cupen men är ändå nöjd . ja imorgon ska jag nog åka och kolla på när 99 spelar slutspel . nu ska jag kolla på melodifastivalen : D . hejdåå !!! pössochkräm !! haha kräm ;) 
 

leoscup , taggad till 1000 !!

hejj , vad morgon pigg jag är haha ne men vi ska på cup idag . är uppe och taggar tidigt på morgonen! också ringde mamma så har snackat med henne också . syns ikväll .

ps. ursäkta mig men lovar att bilderna kommer på ti-ons nästa vecka !!!!

lördags kram !

Summer felling !


by ginatricot



me like

im sey hello and you say go .

hehe flummig rubrik !

jag tänker på er hela tiden . kan inte förstå hur det kunde bli så här ?

ti : var som sagt på hcokey lule vann med 3-o ! :)

ons: på skolan åkte vi skridskor vid hälsanshus . jag och alva åkte till gråsjälören . fick sluta halva två istället för halv tre :) . efter skolan följde jag med när evelina tog si sprutan . sen bastade jag hos henne och sov där på kvällen såg vi twilight .

to: skolan . efter skolan var jag med evelina vi bakade muffins . sen for vi på basket och efter basketen såg vi på rögle-luleå luleå vann med 2-3 i förlängning. sen for jag hem och gjorde läxa och så .

och idag är det äntligen fredag ! :) kommer bilder ikväll ;) ska bara vara hemma ikväll . ska äta gott och se på nån film som visst ska vara jätte rolig hihi  . efter skolan har jag nöt justin bieber - down to earth på gitarren . väldigt lätt bara a,d och g . har också fått spotify av min gitarr lärare ;) förut använde jag bara pappas men nu ska jag instalera min egna ;) .

hejdå !


hockey !

Hejj , nu ska vi snart fara och hälsa på farfar och sen bruma iväg till coop arena . så slänger bara in ett kort inlägg . blir inga bilder ímorgon ska sova hos eve men lovar att bilderna  kommer ;) .

hade

Picss !

Hej , så ni bara vet så kommer nog bilderna i övermorn för imorn ska jag på hockey . hinner inte ikväll för ska se familjen annorlunda om en kvart . har ni sett det ?

hadebra !

arnemark ! : D

Hejjj !! igår kom jag ju hem från arnemark har varit jätte kul !! ena dagen var vi ju i kåbbe och en dag var vi på piteåhavsbad . Kommer kanske bilder ikväll observera ordet kanske . Jag sov med hanna , alva och kristin vi hade jätte kul ! han inte blogga igår när jag kom hem för packade upp och for på träning . haha kan säga att jag var ganska så trött på träningen mina ben ville inte springa :S . Haha idag blire basket träning♥. Vi syns nog efteråt ! nä nu ska jag ta mig en tit på fb har nog mycket roligt att läsa .

hejdå gullungar !


cool !

kolla på den här videon ha kol på killens fingrar ;)

frästen ...

siffran som stod i rubriken var hur många inlägg jag har gjort . fast nu blir det 281 ;) haha hejdåå

280 .

Hallådär ! igår var jag först på stan med alva och hanna hade bestämt mig för att inte köpa nått för ska spara så gjorde inte det heller . Sen for jag och hanna med hennes mamma och handlade till lägret . när jag kom hem fick jag veta en jätte tråkig sak som jag inte vill skriva här på bloggen :( . sen for jag på träning . efter träningen duschade jag och sen såg jag på greys anatomy . sen på nyheterna och sporten haha sen gick jag och la mig . Idag ska jag bara vara hemma och packa har inte gjord det en så måste börja hihi . men som tur är har jag en mamma som hjälper mig ;) .

hadegott så syns vi på söndag : )

hejjjjj !!

Hejj . Igår så skrev jag ju ingenting så nu ska jag skriva vad jag gjorde . På dagen var jag först med hanna sen kom evelina och vi skrev roliga berättelser eller hur man ska säga ? sen spelade vi cluedo och då kom alva och mikaela . Sen skulle jag på basket match var plannja . åkte med hanna hade jätte kul ! : ) plannja vann men i pausen så skulle en tjej och en kille från ssk mötte en tjej och en kille från gladan och tyvär så förlora vi där men var spänanda att titta på . efter matchen for jag hem och såg dh och efter det såg jag cougar town . båda pogramen var bra . efter det så gick jag och la mig . idag ska jag vara med hanna och alva blir säkert jätte kul ! : ) imorgon åker jag på lägret så då blir det inget bloggande : ).

pussochkram !

Riksgränsen ! : D

Hejj , har kommit hem från riksgränsen för nån timma sen . har varit jätte kul ! ; ) . snart ät det väl bara ätt packa om väskan och fara iväg med mina snälla kompisar till arnemark , pitehavsbad och kåbdalis . har också hunnit med att göra läxan . skönt ! . imorgon ska jag vara med mina vänner . är riktigt trött . jaja nu ska jag sluta .

pussochkram !

RSS 2.0