oncontextmenu="return false"

yoo

Hej.

Hanna och Amanda sov här från igår till idag.

Vaknade med feber och huvudvärk. Men nu känns det bättre.

Amanda och Hanna kommer snart hit igen.

Så seya



sunday



Tog en datapaus, inte så lång.

Men är tillbaka nu.

Ska snart gå ut. Ikväll blir det sista halv åtta hos mig. Sen kommer ju bilderna.

heido


going back to life

Gick till fyra idag eftersom vi var och såg snövit. Helt okej ändå för imorgon får vi sluta 12:55, lovley.

Har bara tagit det lugnt idag. För lungt hehe. Fotat lite och sen har jag varit på basketträning nyss.

Ska duscha nu.

seya


Muffins




Dagens klädsel



skjorta indiska
linne jc
leggings gina


för mig är du perfekt

Hade fullt upp igår. Men träning fick jag. Hade skridskor på idrotten. Efter skolan for jag på friåkning. Sen vare innebandy träning och efter det hockey träning. Fullt upp. Men tre ispass och ett innebandy är inte helt fel!

Har bakat. Tog receptet från tinkerbella. Ser riktigt goda ut. Bilder får ni sen. Har också varit ute och fotat och ikväll är det hockey. asså shiiet vad najs!


You shine like a star

HEJ. Igår var jag och handla med Alicia och Amanda. Köpte mat till halv åtta hos mig och sen köpte jag lite andra saker. Köpte en fjärrutlösare själv. Wihho! Haha den sista som fanns kvar. Sen köpte pappa olika hockey saker till mig. Handskar, klubba, skridsto snören mm. TACK! :D
 
Halv åtta hos mig blev i alla fall lyckat!

 Idag fick jag spela sammandrag i gstad med 99orna. Funnyfun. 3av3 vinster. Men är inte nöjd med mig själv! Nu har jag nyss haft innebandy träning, var som en zombie hehe! Var kul ändå.

Ska se solsidan nu och sen fixa lite käk.

                 

trodde du värkligen att det skulle vara så lätt?

Hej. Igår var min första hockey träning (med ett annat lag) och det var kul men jag söög. Japp så vare med de. Åt på max efteråt och sen for hem och tog det lugnt. Var väldigt trött så somnade nästan på dirren. Idag är det halv åtta hos mig hos Amanda. Jag, Alicia och Amanda står för bjudandet idag. späännande! Så ska åka och handla vid 11 och sen bara fixilixa. Haha. Kommer visa bilder på all mat när alla har haft middag :) puzziz

ta dagen som den kommer

Skolan känns faktiskt inte lika jobbig som förrut. Är det konstigt eller? Haha. Men förrut var jag så trött hela tiden och nu är jag pigg. Hehe. For till gggstad och badade med amanda och hanna idag. Imorgon blir det min första hockey träning, KUL! Fast ska bara kolla dock  men på fredag dådådå då smällere eller inte. Grattis lillepluttibror (han är inte lika lång och har större fötter än jag, abslolut inte!) på namnsdagen, ;) Trök på nån knapp så bildsaken försvan så ni får klara er utan bild men de har ni ju överlevt HUNDRA gånger förrut :) Haha märkte att jag skrev förrut ganska många gånger i de här inlägget och jag vet att jag stavade de fel men orkar inte ändra. Herrå

det kommer bättre tider

Hej.

Jag vet att min blogg är booring! Men det kommer bättre tider, snart, snart! Bara jag får köpa min fjärrutlösare..♥

Ser luleå hockey - hv71 3-3. späännande!



sorry im not rihanna I don´t love the way you lie

hejhopp

Haha headern blev fail när den kom in på bloggen men jaja. Är man inte proffs så är man inte! ;)

en dag kan kännas så underbar och nästa utan mening

Håller på att fixa med en lista på spotify till halv åtta hos mig. Börjar väll komma en bit. Hade tänkt baka en kladdkaka eftersom det var tusen år sen sist, när man ändå inte har någon träning. Ska också göra lite andra saker.




paint it red like love

Skolan idag varr helt okay. Efter de gick jag och Alva till sundis och åkte skirdskor hockey here we come, men supergrymtkul ju! Tog bussen hem och åt. For och tränade innebandy. Nu borde jag gå och duscha men är lat. Ska köra lite fys innan. Sen är det tv innan jag drar mig mot sängen.

Glöm inte veckansblogg tävlingen! Anmäl er i det här inlägget om ni inte har anmält er eller i vilket inlägg som helst :)


I will always love you ♥

2förluster & 1oavgjord känns inte bra! Menmen. Domarna SÖG också om ni ville veta de.

Min mage kurrar för mamma vill aldrig sluta prata i telefon och ge mig mat. HAHA men jag är för trött för att orka fixa själv.

Sen blir det att se solsidan, funny. Var ju väldigt länge sen sist!



you give me lights.


veckans blogg

Vi kör en veckans blogg

Så här gör du för att vara med och tävla!

*Skriv i en kommentar att du vill vara med och tävla. Länka din blogg i kommentaren och skriv ditt namn!
*Jag lottar ut tre stycken finalister som jag länkar i ett inlägg på bloggen.
*Rösta på vem ni vill ska vinna i en kommentar (bara en röst per person!). Skriv gärna värför ni röstar på den personen.
*Den som får flest röster vinner och jag kommer länka dens blogg i 5inlägg framöver. Kommer också bli presenterad på bloggen!

Lycka till!




Halv åtta hos dig

Sitter och känner mig lite stressad även fast jag inte ska åka förren tre och en halv timme.

Överföra bilder, chek
Duscha
Fixa mig
Ringa a&a

Som ni ser är de ändå lite jag måste göra och sen vill jag ju se luleå också. Men tror jag drar en snabb dusch nu och så ses vi sen med bilder från alicias och mikkas middag, spännande!



En bild från mitt fotoprojekt, dock i annan färg men vi gillare

friends is for real, right?

Drar till Alicia för lan (som vi förövrigt s-u-g-e-r på hehe). Några andra snygga också. Men först gomiddag passar ju bra på en fredag!

Puss då!




bloggpaus.

Hej.

Jag vet att jag är lite konstig med bloggpauser hit och bloggpauser dit, okej har faktiskt bara haft tre stycken (med den här!). Men har inga bilder att visa och är inte på fota humör, haha. Och sen väntar jag på att jag kan köpa en fjärrutlösare! Får då blire bilderbilderbilder!



haha.

Men ses om nån dag/vecka!

Puss!

peace everyone

Hej. Just hemkomen från en kulkul innebandy träning. Ska snart hoppa in i duschen, sen äta, dricka lite julmust (hehe skrev de bara för att Alicia, Hanna och Alva vet hur jag kan bli då ;) ) och sen se tv resten av kvällen.

Imorgon blire att vara med brudarna efter skolan och planera våran "halv åtta hos mig".

Kram!

 

im living a dream

Hej.

Första skoldagen avklarad och den var helt okej. Byte idrottslärare helt plötsligt. Haha.
Ska på innebandy träning senare.

Om ni inte var någonting att göra kan ni kolla in den här filmen jag gjorde till Alva, Hanna, Mikka, Alicia och Amanda. :)



HAHA :D

fotboll for life

Hej på er!

Matchen gick inge vidare. 4-4. Inte riktigt som jag tänkt mig men vadå, hade mer än dubbelt så mycket skott som dom. Och de säger väl lite ändå? jaja.

Ska snart duscha men känner mig bara så himla seg och trött.

Också ska de bli SÅ kul med skola imorgon! Eller njaa, snarare tvärtom. Kommer inte orka stiga upp. ÅHH

Men nu ska jag inte vara så deppig så att jag gör er deppiga.



Avslutar inlägget med en ganska så glad bild. NU BLIR ALLA SÅ GLADA SÅ GLADA! eller?

*rubrik*

Hej

Vaknade halv ett idag, eller väcktes då. Städade mitt rum där fortfarande en del julklappar inte var bortplockade, kläder låg huller om buller ochja det var inte så trevligt. Men nu är det i alla fall städat och fint. I alla fall finare.
Nu har jag bara tagit det lugnt. TRÅKIGT lugnt. Så nu ska jag gå och byta om. Har innebandy match ikväll.
Har en idé om en fotoshoot också så ska försöka hinna med de också. Så vi ses väll!



haha min kusin hade sminkat mig.


futsalfestival

Tjenare! ♥

SSK-Älsvbyn 3-3
SSK-Hakkas 5-2
SSK-Baik 1-3
SSK-Norskenets ik 4-2

Slutade 5:a. Japp.

Synd att vi alltid förlorar den avgörande matchen!


det finns ett ljus i mörkret

Och tror ni inte att alla fjärrutlösare/fjärkontroller var slut i hela luleyyo. okej inte heela lule men i alla fall i heela två affärer! hehe

Tog en tjillmorgon, men är inget undantag. Alla lov morgonar blir typ så. Sitter i pyamas till tolv typ. Gillare inte. Tar ju inte vara på dom här häärliga lovdagarna. Åkte in till storhedan vid två. Kollade somsagt efter en fjärrutlösare och även lite på kameror, gillare. Åkte sen och hämtade mammas moster. For och åt på östenspärla, möms. Kom hem och skottade lite lätt snö som hade fallit medans man varit borta och nej jag är inte värsta skottaren. Andra gången jag göre iår. Ser lite lets dancydancy nu. Go baggebagge. jupp. Äter lite chokladhjärtan och dricker lite christmasmust oxå. myysit juu.

Vetni va jag ska göra imorgon? ofcourse you don´t noow. Eller endel vet nog. Ska i alla fall spela fottiboll, och med världensbästa lag ju. SSK♥ älskare! er. futsal blire oxå. Lite ovanligt att spela på en litenplan men kul såklart.





Dancing on my own

Hej. Har precis spelat poker, kulkul. Vaknade vid tolv av att pappa väckte mig. Såg en film som var ganska så bra ändå. Sen kom Alva♥. När hon åkte såg jag hockey. Och sen ja vet ni vad jag har gjort. Haha. Imorgon blir det att fara till storheden och köpa en fjärrutlösare till kameran så bilder kommer såklart sen! :)

Har bildbrist så no pictures sweeties!

make you feel beautifal

Vaknade  nyss och sitter och lyssnar på great musik medans jag värkligen vinna semin. Jajustja vi vann igår mot gstad så vi kom först i gruppem så får möta Antnäs i semi. Och nej, förra gången vi mötte dom så gick det åt skogen! Men de var våran första match för året så kanske går bättre idag får vi hoppas!



Den här chäyen och jag spelar tillsammans. HAHA!

Hey boy I really want you

Sitter här med en filt runt om axlarna. Två vinster (av två möjliga) i baken sitter inte helt fel. Ser junior VM Sverige-Ryssland just nu står det 2-1 till Ryssland. Shit happends, hehe. Taggar inför matchen imorgon mot gstad.
Annars ska jag inte göra nå specielt imorrn. Men heido 


Hericup

Hej. Har cup idag/imorgon/i övermorgon. Spelar Hericup. Hade match i morse och vi vann. Sen var de nån invigning. Har chillat hela dan typ. Har innebandyträning nu och sen match mott jokkmok.






2011

Fick en fin kväll igår med dom bästa! 



Ett perfekt slut på året. Och en fin början ♥

Raketer



Blev fläckar på kameran som förstörde!

Nyårs outfit !

 

Leggings Gina tricot
Klänning Monki (rea) NY!
Halsband Ginatricot



2010

Januari



UsaKusinerna var på besök. Gjorde egna låtar på pianot. Tänkte ha en julklappsfest som aldrig blev av. Såg massa hockey med Alva och många andra.

Februari



Spenderade mycket tid med mina kompisar. Sen hoppade jag och min familj på tåget till riksgränsen och var där och åkte i fyra dagar.

Mars



Var ute med Alva en dag och lekte i snön, göll. (vet egentligen inte vilken månad den här bilden är ifrån men hade ingen i mars så då får den va där)

April



Drog på till Arnemark på läger i fyra dager. Både kåbdalis och piteåhavsbad hann vi med.

Maj



Hade tjejkväll med Alva och Hanna en kväll. (det var kanske inte i maj)
Åkte till Turkiet med några härliga, bland annat Evelina!

Juni



Var på grundet med klassen en kväll. Fick ett efterlängtat sommarlov. Firade midsommar ute på en ö med Amanda och några andra. Fyllde tolv år och hade partyparty. Hade de mys med tjejerna en kväll på näset, men de förstörde lite gran att de var en sjukt läskig kille där.

Juli




Köpte en badmössa till piteåsummergames. Bodde med Alva där, var hur najs som helst men sen åkte hon till thailand :(. Jag och Mikaela blev helt plötsligt dvärgar :O

Augusti



Kusinerna kom och hälsade på. For ut med laponia till Brändöskör, vackert! Åkte till huvudstaden. Gick på grönalund och shoppade. For till Arnemark och spenderade några dagar där på läger. Var grymt kul. For och hälsade på Alicia en dag och grät framför the last song. Blev staylad av Hanna, Alva och Amanda. Övernattade i Amandas husvagn med fina flikkor! Skolan började och min klass for på klassresa.

September




Fixade ett fotorum i min skrivbordslåda. Tog massa vatten bilder. Fotade hösten och var ute med Matilda och Mikaela och lekte med några söta hundar.

November



Åkte till stockholm och såg på nhl. Träffade alla idoler och blev filmad lite på tv. Var på själva idol men Hanna. Spelade innebandy i arvidsjaur. Och så hände de ett historiskt ögonblick - Jag gjorde mina första plättar! :O Var på nordpoolen med klassen oxå.

December



Började närma sig jul och allting var så mysigt!

Det var mitt år de. Det kommer ett inlägg med bara bilder från nyår sen! Bilderna kanske inte var i rätt månad men kommer inte ihåg exakt. Jaja pussipuss






RSS 2.0