oncontextmenu="return false"

skolavslutnigs klänning

hej snyggingar! Har varit på stan idag med Alva och Amanda, letade lite efter skolavslutningskläder. Jag vet vad jag vill ha på ett ungefär, men såklart hittade jag inget... jaja, så kikar lite smått runt på datorn. Här är några söta/snygga från nelly.



och några söta smycket från jewelsbyjosefin



snyggt!

Nu ska jag byta om och fixa mig, sen drar jag mot några vi känner för att äta middag och senare mot sundis och majbrasan, naaajjs!

ses ,


lalalalLAla

svar till anonym, ip är fotbollsplanerna och de i gstad.

hello bloggen! Sitter och spelar gitarr, tack till den som uppfan den ♥ men glömt bort vad låten som vi sspelar heter, alltså kan den och så men inte texten och jag måste kunna sjunga till, så jaja. Har set oc och gjort engelska när jag kom hem. Ska snart äta, försöka orka göra religon nu och sen drar jag förbi alva och sen till sundis för att se på ffotboll! Efter de drar jag på en joggingrunda med mammi. Men då äre väll bara att plinka vidare och städa unden en röra jag lyckats stöka till med i köket...

vi ses guys.



this is my life

hej, jag suuger på att blogga! Men ska börja snart nån gång, kanske gör en ny blogg, ny start osv. Har haft den här så länge så vill inte ta bort den, bara börja på en ny. För den här har så många minnen i sig, hihi. Har i alla fall haft ett riktigt härligt lov. Har umgåts med en massa folk, cyklat till gstad och köpt glass och kyklingbaugett, bott på sundis, blivit smutsig på ip, sovit över hos kompis, sett el clasico, solat mm. Älskade lov. Men sista dagen idag. Menmen, då kommer ju sommarlovet och turkiet närmare. Ska i alla fall vara med Hanna, Alva och Amanda idag troja, så puzz!




hihi, den här bilden la jag in när jag precis hade börjat blogga! ;)

solen skiner himlen är blå, åh vad det suger att inte få gå ut då!

snyggt liten rim jag fixade ihop. Men sitter och deppar för att jag inte får gå ut i de underbaaaaara vädret! Allvarligt så steker solen riktigt mycket, å temprametern? heter det så, nåväl så visar den på hela 33,3grader! oh my good!! Hade tagit på mig solbrillorna å allt. Men då är det väl bara att göra lite thé och slå på en film och försöka bli frisk i halsen. Kul, nja. Missar typ fotbollen ikväll också. Förövrigt vill jag säga att fotboll är bäst i heeela världen!



usch, men i alla fall ser ni solen i bakrunden, eller ser och ser men det är vid fönstret i alla fall så ja. Det ärju helt ljust ju.

puzzisar ♥

sjuk / Grattis Hanna!

Hallå på er. Sitter hemma snorat, hostar, dricker the. Har sovit i nån timme också. Kul att man blir sjuk nu, ihelgen är det ju fritz ohlson cup, jag som var så taggad. Men ska spela ändå för så sjuk tycker är jag inte.
Ska snart duscha och äta. Sen ska jag ändå sticka iväg till Hanna och fira henne.
för min fina vän fyller år idag grattis till min fina underbara flicka som fyller tonåring idag! Grattis ♥



puss på dig.

jag vill resa runt jorden i en ballong med dig

Är taggad till tusen, nu tjejer NU TAR VI DOM! Haha nejmen ska snart draa iväg till umeå med ett stopp på max i Skellefteå. UMEÅCUPEN HERE WE COME! okejokej andra andas! hehe. Men nu vill jag bara åka. Men nu ska jag ta fram gitarren och lira lite på den, och du har väll inte glömt och kolla mina och mikkas blogg, om du inte gjort de så kommer en länk.... nu www.fotoforyou.blogg.se



pussssssss

RSS 2.0