oncontextmenu="return false"

Sista inlägget innan stockholm!:)

Hej har varit med hanna och amanda nyss men dom for hem nu för ska ju till stockholm snart;). Har varit ute och fotat med hanna idag så ni ska få bilder från det och från när jag, hanna, alva och amanda var ute och fotade i sommras;) var ju jätte länge sen jag la up bilder;)

Mina tjejer<3

Vi<3





Alla i trädet:)



Hanna<3

Idag:


Hanna innan vi gick ut<3

Lövregn älskar dig<3

Hanna<3 och några ego bilder;)



                                                                



Dig <3 Mig




Hiiihhhi hoppar du så hoppar jag<3


Höstbild<3





vi två föraltid right?<3


Puss på er!:)


Det var dom bilderna finns fler men tog bara några;)

Puss och kram skikar in på måndag om jag inte får tag i nån dator där borta;)











Stockholm<3:)

Heej, nu siter jag och spelar på msn mot hanna och amanda har tyvär inte gåt så bra hitilts men håller tummarna på en seger nu;) sen idag  kanske jag ska vara med dom och packa måste packa åker ju ikväll och har inte packat nått.

Hare

.

Hej igen, ska bara säga att det blir film hemmma med familjen istället:)

See Yaaa

boden:)

Halloj, mina kära läsare inatt har vi sovit hos farmor och farfar var kul!  Träffade kusinerna, åkte på retro cafe, bakade lite pepparkakor och tog det mest lungt: ). Ikväll blir det mest troligt film med vännerna!:`). Imorrn åker jag mammi och henrik iväg till stockholm med tåg:) åker kl 20:00 tror jag så blir att sova på tåget:) är i uppsala först och åker till stockholm sen ska sova hos tremäningarna och träffa evelina och se high school musikal på teater!:) Blir kul kul! Ni får veta mer när vi kommer hem men tror inte att jag kan blogga där borta så ni får klara er utan bloggning för min del tills på måndag:). Hejs svejs

Bloggfri vecka....

Hejsan jag är verkligen ledsen för den jätte dåliga updateringen närmsta veckan. Men var sjuk hela förra veckan utom måndan då. Var värkligen inte kuul att vara sjuk! är fortfarande snorig och hostig och idag var första dagen jag tog hostmedecin. Men nu kan jag vara med kompisar, är faktiskt med hanna just nu;)<3 I fredags fick jag gå på klassfesten i alla fall var kul! Och i lördags var jag på stan med pappa och henrik vi fikade och köpter present till amanda som hade kalas senare på kvälllen det var jätte skoj! Men på lördagen gjorde vi inte bara det utan då fick vi våra sköldpaddor också<3:) dom är söta och jätte små bara 3cm kanske :). Bilder kommer sen;). Söndagen tilbringade jag men hanna, amanda och alva jätte kul!<3 nu är det måndag och ikväll ska jag sova hos farmor och farfar.

Puss och hej på dig!<333

En helg i sangis är inte fel: )

Hej hej, är ledsen för den dåliga updateringen i helgen men har varit hos mammas morbror och moster i kalix. Mycket har vi gjort så tänker inte skriva allt i detaljer men här kommer grejer vi gjort;).

*film
*bio
*set hockey
*buss med kalix a-lag
*resturang
*död och rakad älg uh mycket blod, hunden åt älgens skalle.
kommer inte på nå mer just nu kanske inte var så mycket mer:) men sen har jag varit nån timma hos farmor och farfar också:).

Gjorde stjärnor i stället för prickar men hittade inte prickarna:).


min helg såg ut så, har ni frågor så kommentera gärna!:).

Idag (måndag)

Skola som vanligt och där vare: Idrott, läsning, engelska, matte, klassråd och set på film om finland och på lilla löpsedeln. Fick sluta 14:10:) istället för 14:30 men fick dock ingen rast. När jag kom hem åt jag melis, såg tv, läxa och läste innan det var daxs för basket träning fick skjuts av evelinas föreldrar:) träninfgen var kul men kändes himla kort:O men tiden går ju fort när man har roligt hahah:) mamma hämta oss och hemma igen duscha jag, åt, läste, tv och nu datan ska träna lite engelska och multiplikations tabeler sen men nu ska jag fortsäta tittta runt på datorn.

Ha en bra kväll:)



_

Hej igen glömde att ge länken till alicia e blogg där jag hittade länken till sidan;) så här kommer den www.eenstromm.blogg.se :) rolig blogg att läsa.

Puss och hej

---

Halloj igen sa att det inte skulle bli nå mer inlägg men det blev det hihihi, var just inne på alicia e blogg och där hade hon gjort en outfit hon ville ha på en sida som heter www.polyvore.com och då gick jag in där och gjorde en och här kommer min dröm outfit för idag:)

 

Sorry att bilden blev liten men det blev nått tjorv jajaj.

Outfit idag:

lila tunika hm tror jag
svart kofta jc
jeans stadium

Ha det gott!<3




Två dagar har gåt men allting är som förr:)

Hej, sorry för att jag inte skrev nåt inlägg igar men han inte.

Igår: Skolans 30års dag gratis hahah:) Hade ute aktiviteter på förmidagen jag hade tokbandy, stengolf och lekar var kul! Sen skulle vi gå och träna på gitarren som vi skulle spela i matsalen. Vi fick gå och äta tidigare än dom andra i klassen för vi skulle ju spela var tacos till mat var assssgott!!! Sen vare bara att spela var kul men ändå så pirrade det i magen hela tiden men det ska det väll göra?:). Sen vare inneaktiviteter som gälde först spelade jag spel, spelade hockeyspel med alicia och mikaela kul kul!! Sen sskulle jag ha potatis tryckning och det var också ganska kul:). Och sist men inte minst så vare hoppa twist och lång hopprep kul!!! Sen fick vi tårta i matsalen 30m lång rulltårta altså man fick inte så mycket var men hela tårtan var så lång gott förutom att jag fick jätte mycket sylt på min. Sen for jag hem slutade 14: någontin kommer inte riktigt ihåg haha:). När jag kom hem åt jag melis och gjorde läxa sen gick jag iväg till basketen med hanna och evelina. Basket träningen var kul men jobbigt att köra 48an ni som inte vet vad det är så är det att man ska springa fram och baka tilbaka fyra gånger på 48sek är inte så bra på att förklara men men. När jag kom hem åt jag och duschade sen såg jag på tv. Luleå vann mott modo med 3-1 hemma!:D Såg inte matchen men henrik sa det. Fast jag såg på texttv också hahah:).

Idag: Skola hade: idrott,matte (han inte vara med på den hade gitarr), gitarr:), engelska, loggbok och fadderbarnen. slutade 13:10:D. När jag kom hem såg jag på extrem home mekover är kul att se hur husen blir blir alltid jätte fina!:) jaja sen satte jag mig vid datan och jaa här sitter jag än:). Ikväll ska vi till några vi känner och äta blir kul! Blir nog inga fler inlägg idag.

Puss och ha en rolig, trevlig, bäst helg!:)(:<3


Pirrar i magen:)....

Halloj my little angels!<3:) NI som läser min blogg är mina änglar;).

Idag hare varit skola skola skola som vanligt men det var ganska lugnt idag:) så här såg dagen ut: Slöjd, läsning, so och film:). Idag fick vi veta att vi på gröna som spelar gitarr ska spela imorgon i matsalen pirrigt pirrigt är rädd att spela fel.... Jaja om det händer äre väll bara att låtsas spela haha:D. Ska snart äta och sen gå oväg till innebandyn med hanna blir trevligt trevligt:).




Teenager in love en av två låtar vi ska spela värkar va en gamal låt;).



I have a dream-ABBA Bra låt som vi också ska spela, hahah jag, hanna och julia har nog spelat den här låten 100 gånger hahha:D

Alla änglar log-sarek en söt låt till alla söta läsare!<3 (om jag har några):).

Måste bara säga en sak Luleå hockeys damlag har en 13 årig tjej från rutvik med!:) Tänk om det hade varit jag nu är inte jag 13 då men 11 bara två år i mellen:).

Have a nice day:)

 


Fanta, cola, 7up och sprite:)

Hej på er alla läskälskare hahah:) själv har jag drukit alla dom där läskerna idag hahah:) Slut babblat om läsk... nu blire viktigare saker nämligen skolan hahah okeej inte så viktigt att skriva men nu gör jag det idag: matte, engelska, elevensval, pratat om skolans 30årsdag, so= Pratat om krig och set film om Finland och sist men inte minst har vi tränat låtarna till storsjunget. Slutade 14:30 (som vanligt). Åkte hem åt melis åkte till multiarenan med evelina, tyra, alva, alicia, hanna och vanessa spelade fotboll men alicia stakrn gjorde illa lillfingret den kanske gick ur led:( Hoppas det känns bättre vännen. Sen skulle alla hem och jag och evelina for till henne vi dansade, fikade och satt vid datorn vad vi kollade på där stanar mellan dig och mig hahah:D nu blev ni nyfikna haha:). Sen skulle jag hem och äta åt hamburgar och nu sitter jag här.

Ha en trevlig kväll alla som nu läser detta:) och alla andra också såklart!:)

Ett härta från mg till er:)<3

//AndreA ClaesoN

 


basketbasketbasketbasketbasket:):):):):)

Hej, skrev inte någonting i går kväll men han inte så nu ska jag berätta vad jag gjorde igår och idag:)

Igår: Städade sen åkte jag till Amanda vi svamlade som alltid och hon gjorde en frisyr på mig snygg blev den!<3.Sen kom hanna förbi dom skulle hämta deras bil där men hon var tvungen att äta. Jag och amanda gick ut och spelade fotboll och sen kom hanna tilbaka vi gjorde en rolig grej hahaha höll ner varan i en hek de gjorde inte ont det bara var kul! Sen for vi till mig för jag skulle äta vi såg på tv sen skulle amanda hem och jag och hanna fortsatte se på tv sen skulle hanna hem och jag fortsatte se på tv hihi blir lite tjatigt:). Sen var det innebany men vi han bara ha en halv timma istället för en och en halv timma för det var basket match:S. Efter de ducsha jag och lite sånt sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde?...

Idag: Skola som vanligt idrott, matte, såg två pogram på tv lilla löpsedeln och nått om mård hundar, klassråd, mat, rast, engelska, matte, rast och svenska slutade 14:30. Efter skolan så hade mamma och henke bakat kladkaka gott gott mormor var också där;). Sen hade jag basket jag och hanna gick ditt och då så kom anders burström förbi och ja ba -hej och han -hej och hanna-vem var det? och jag-anders burström och hon- ANDERS BURSTRÖM!! HAHA vi har bäst humor right?? Basketen var kul som alltid sen fick vi skjuts hem av katarina. Kom hem satte mig vid datan åt datan och nu ska jag hoppa in i duschen.

Hejdå!:)

Omark eller Foppa?

Godmorgon på er!

 



Vilken tycker ni va snyggast?

Puss på er alla sötisar!

Manchester united<3



Lite mål från manchester united<3:)

Sverige-Danmark

Hej hej. nu sitter jag och ser sverige-danmark elr ser gör jag vell inte precis nu är ju halvtid. Zlatan Zlatan Zlatan spring lite nu! Ibland kan du ju ge gärnet och göra nått riktigt bra men du måste ju springa mer! Okeej inte för att jag är nån fotbolls expert men det tycker jag iallafall nån som håller me?

Pusshej...

Björn gustafson

hahahahahahahahaha låter som att han kommer på eftersom:)


Lasergame<3

Halojsan, en sak är säker dett går inte att inte älska lasergame!!!<3 som ni kanske förstår har jag varit på lasegame. Vårt älskade fotbolls lag hade avslutning där i morse. När vi kom ditt fick vi stå där ute och vänta för en bil kom inte upp för backen men den backade ner så vi gick in och när vi kom in var det lyssrör i taket sen skulle man gå up för en trappa och där kunde man ju inte andas hahaha. Sen spelade mitt lag vann två matcher och förlorade en. Vi fikade och hade kul! Årkar inte berätta precis vad vi gjorde för då skulle de ta hela dagen;). Sen fick vi iallafall ett brev som det stog lite saker om en;). Sen när vi skulle fara hem så satt bilen fast så jag evelina och sanna som åkte med oss fick putta på hahaahah. Nu har jag precis ätit ch ska snart fara till boden och fira farfar:).Sen ikväll ska jag nog se sverige-danmark på tv:) jag kommer ihåg att när jag precis hade startat bloggen såg jag också sverige-danmark:D.

Ha en skön lördag!<3

Ett blogg inlägg om dagen är bra för magen:)

Hahaha, rubriiken kom inte på nått så den blev som den blev:). Jag brukar ju alltid berätta om vad jag har gjort på skolan men det kanske blir lite tjatigt? Snälla svara ärligt vad ni tycker. Men tills nån svarar så ska jag fortsätta;) Så idag har vi: matte, engelska, gitar<3, so, loggbok och fadderbarnen slutade 13.10 åkte hem gjorde kort till evelina som sak ha kalas idag grattis!<3. Nu sitter jag här och väntar på att kortet ska torka så att jag kan fortsätta vill ju göra så fint som möjligt till dig gumman!<3.

Pussss och krammmm på er!<3

-----

hej gamal video har sett den för men blir lika rädd varje gång hahahah stå jätte nära skärmen och kolla hela tiden:)



Mohahahahahah

Hejdå nu skare bli basket kommer kanske ett inlägg senare:)

Pussss å hejdå

¤_¤

hej, siter här och äter glass blev så sugen när jag kom hem:) Idag på skolan har vi haft matte, so, sv och musik orkar inte bäretta nå mer om dagaen har varit som alla andra torsdagar. Ikväll äre basket ska bli kul att prova ny bollen min:). Sen kommer mormor och jaa kvällen blir kul!

Ha det bra!<3

Jaha nu satt jag här igen:)

Hejsan allihopa! Nu har jag precis ätit hamburgare gott men känner mig propmätt om jag äter än tugga till så spyr jag och jag talar sanning! Men jag åt ändå inte så mycket konstigt:O. Jajja nu ska jag inte prata om mat utan om vad jag har gjort idag. Idag på skolan skulle vi till ormberget men så blev det inte för det ösregnade så vi var på skolan istället och där hade vi svenska, bild och så skulle vi svara på lite frågor var kul att svara på frågorna men gick inte så braaaaa hhahaha:) efter skolan kom mamma och hämta mig hanna, alva och alicia för hade regnat så mycket på morgonen så fick skjuts(y). Åt melis och for in till stan med mamma. När vi kom fram gick vi up till mormor och hon hängde me köpte vinterkläder, vantar, panband, fliströja, basketboll(Y), present till evelina kan inte säga va de är ifall du läser de här eve;) köpte iallafall en lika dan sak till mig själv;) sen tror jag inte de var nå mer? jajaj nu sitter jag här och latar mig pappa kom precis hem så jaaa nu ska jag inte sitta här nå mer.

Ha de

Slut på frågeveckan.

Hej, idag har de varit skola som vanligt och där hade vi matte, engelska, so, svenska, läsning och elevensval har ju frilufsliv så vi fick cykla till sandgroppen och använda spritkök. Vi kokade buljong blev väldigt salt och inte så gott. Efter skolan var jag med hanna och alva och vi gjorde matte och åt blåberspaj.



Haha så här kan de se ut när vi äter blåbär:).

Sen snackade vi lite och höll på me datan. SEn skulle hanna göra läxa så jag och Alva for till henne och spåde varan hahaha kul hade vi och mycket skratt blev det:). Sen skulle jag hem och när jag kom så spelade några bandy på gatan så var med ett tag. När jag kom in gjorde jag läxa och åt och nu jaa nu sitter jag här:).

Nu är frågeveckan avslutad och kan ju säga att jag bara fick typ tre frågor jaja. Här kommer frågorna och svaren;)

1. Hur många mål har du gjort under fotbolls säsongen? Jadu har inte precis räknat dom men kanske 5;)
2. Läser du min blogg? Självklart jag läser din blogg Hanna varje dag! www.hhannaaaal.blogg.se <3
3. Vem är sötast på skolan? Nu blev ni väll nyfikna? Men 6åringarna är sötast!<3

Jaaa nu fick ni veta lite mer om mig säg bara till om ni vill att jag ska ha frågevecka igen så ni har chans att fråga mig någonting. Annars är det ju bara att fråga i kommentarerna så kan jag kanske ändå svara på bloggen;).

Här ska ni få några sköna låtar










 

 lite låtar kommer mer nån annan gång.

Hejdå, alla sötingar<3


Hallojjjjjsan

Hej, jag skrev ingenting igår men han inte så nu tänker jag berätta vad jag gjorde:)

Igår: Var med Amanda på morgonen vi bara svamlade bort tiden för så knasiga är vi hahaha:) Sen ringde evelina och vi var med henne vi gjorde inte så mkt. Sen skulle amanda hem och jag och eve såg lite på tv, fikade med mormor och morfar, kollade på hotel till turkiet ditt vi sak i maj:D Sen skulle vi gå ut men då skulle evelina hem så jag gick med hon en bit sen körde jag lite basket men jag höll på att frysa fingrarna av mig så jag gick in:). Gjorde inte så mycket såg en film på tv. sen såg jag lite sport och gick och la mig.

Idag: Skola: idrott, engelska, geografi, klassråd, loggbok, matte fick cykla hem och hämta matte boken hade glömt den, svenska. När jag kom hem packade jag up idrottskläderna och ja nu sitter jag här:).

Ska kanske fara in till stan med mamma sen och köpa lite grejer men jag vet inte en.

Hejdå

Jag vet

Bilden blev suddig ja vet men ni får nöja er med den;)

Rocksystrar:)

tjo, nu har jag ätit pasta rullar gott! Ikväll äre ju körslaget men hoppar över de och ser film med mammi istället filmen heter rocksystrar och går på tv ikväll klocka 20:00 på kanal+. Filmen handlar om två tjejer som var bästisar när dom var små och sen möts dom 20 år senare:).



I huvudrollerna är det susan sarandon och goldie hawn;).

Om ni undrar varför jag skriver så mycket om den här filmen så äre därför jag inte har någonting annat att göra;) okej mycket kanske jag inte skrev direkt;).

Ha en mysig lördag kväll, och kom ihåg FRÅGEVECKAN!!!!!:D


Kladkaka mums<3333

Hej, nu sitter jag här och känner luketen av nybakad kladklaka mm<3 är i ungnen nu;). jajja nu ska jag inte sitta och skriva bort tiden på kladkakor hahah.  Idag efter jag hade skrivit första inlägget städade jag undan på skrivbordet böhövdes värkligen göras. Sen såg jag lite fotboll på tv var från gothia cup i sommras det var final i 
p97 var kul att se och super duktiga var dom också. Tyvär så förlorade franke som dom hete mott nått utlänskt lag kommer inte ihåg vad dom heter. Hejade på franke för dom var från sverige;). Sen var de matt potatisbuller helt ok. Gjorde lite matte också. Sen skulle jag byta om och fara till bergnäset för match. Jag och hanna stog två halvlekar för vi var så många så vi fick dela up i två lag och köra två matcher så först satt jag på bänken i en halvlek och hanna stog hon äger i mål och ute också såklart!<3 Sen stog jag en halvlek och hanna satt på bänken. Den matchen slutade 8-0 till baik men nästa match gick det bättre. Jag stog första halvlek och släppte inte in nått mål och hanna gjorde ett mål vihho för den halvleken spelade hon ute. Så i halvtid stog det 1-0 till oss och sen stog hanna andra halvlek och hon släppte inte heller in nått mål för hon ärju bara bäst!!!!:). Och vi gjorde två mål jippi! Ida gjorde båda as bra. Den halvleken spelade jag;). Vi vann en och förlorade en som ni kanske har förståt haha och sen iallafall när vi kom hem hoppade jag in i duschen och sen bakade jag. Jaja det här blev ett ganske långt och trååååkkigt inägg.

Vi ska krossa BAIK!

Hej, nu har jag precis kommit hem från brorsans match i G-stad dom förlorade tyvär men dom är ett 01-02 lag och gamelstad är ett 00-01 lag. Men det var ju också deras första match. Nu sitter jag här och väntar på att min match ska börja i bergnäset första innebandy matchen för i år ska bli jätte kul! Nu har jag inte så mycket mer att skriva förutom att jag vill påmina er om frågeveckan som slutar på tisdag så fråga på.

En höstbild passar väll bra idag när det är så kalt ute? Så här får ni en;)

Hösten har så fina färger!

Ha en super rolig lördag!<3

 


Fradags mys....

Hej alla sötungar, Nu har jag och familjen kommit hem för en stund sen. Det var jätte kul på nordpoolen iblend är det kul att bara vara med familjen;). Sen for vi på kvantum och handlade. När vi kom hem satte vi oss direkt vid tv och nu ska jag äta gott gott! Sen blire mer mys framför idol och kom ihåg frågeveckan fråga fråga fråga kom ihåg det:D.

Ha en mysig fredag;)

hahaha sorry

Hej, måste bara säga att jag tycker synd om camila som trodde att hon hade gått vidare va pinsamt!:) Jaja iallafall idag på skolan har vi haft älskade gitaren, engelska, röda tråden och fadderbarn kommer inte ihåg om vi gjorde nå annat. Snart blire att dra iväg till boden och besöka nordpolen med familjen ska bli kul!

Puss på er allihopa om det finns några som läser de här;) Jamen iallafall ha en bra fredag!!!!!<3

Kom ihåg frågeveckan;) Fråga på!!!!

Header:)

Hej ni vet att jag håller på att göra en header går inte så bra men här får ni en bild på hur den ska se ut.


Ja vet är inte så snygg men är inte expert på datorer;). Ha det så bra

fhhsfdsfhdhjsdhgjsghhrtyruthtfut

Hej, visst har jag fin rubrik? Not hahah. Nu har jag precis ätit pizza mums mums. Före det duscha jag och före det var det basket den var kul som alltid:). Nu har jag inte så mycket mer att skriva snart ska jag se idol och borde träna på gitar läxan också ja det ska jag göra. Så nu har jag inte tid att sitta här och skriva bort tiden hahah:D hare så bra eller värför inte ha det bäst!!!

Det är gott med glas!!!

hejsan, sitter och mumsar på en glas kom hem från skolan för en stund sedan. Idag i skolan har vi haft svenska, so, matte, musik också har vi fått skolfotot blev inte bra såg ut som en eilien!!!(stavning). Jaa nu ska jag fortsätta mumsa på min glas för det är ganske svårt att äta samtidigt som man skriver hihi. Ikväll blire basket också kommer pappi hem.

Ha det

RSS 2.0