oncontextmenu="return false"

Sandnäset

Tjobree,!

Har varit hemma och glot på tv hela dagen. Sett fridrott. Vaknade imorse av att det åskade (igen). Har nog åskad 5dagar på rad nu. Men nu är det i alla fall fint väder och sol. Så efter lunch åker vi till Moa och My och åker ring till sandnäset tror jag det hette;). Första gången jag gör det hehe, värkar kul. Nu ska jag slappa tills vi åker.

Kramkram!

Fridrott

Allvarligt talat vet jag inte hur man stavar det....

Hahha jo Alexandra det var 29grader i vattnet på Arons, skrev lite fel, hehe... :D

Nu ser jag i alla fall på fridrott. Har spelat golf tidigare idag. Sen kasnke jag ska fota eftersom jag inte gjorde det i eftermiddags, var ganska så vacker sol också.




KLARA FÄRDIGA GÅ!

Chacha bloggen.

Har tänkt på att de här sommarlovet har det inte hänt nå speciellt. Jag menar, har ju gjort saker och så. Men ta förra sommmarlovet, då hände det saker och alla var hemma, jag menar då hittade vi på saker varje dag. Och nu? Nu sitter jag hemma och alla okej inte alla är borta. JAG SAKNAR ALVA, så in i bomben mycket! Kom hem nu tjejen!♥ Allvarligt Alva, jag klarar mig inte längre. I miss you!

Och såklart är inte alla borta, men mycket mer än förra året är borta mycket mer. Okej nu ska jag inte tjata om det här nå mer. Hehhe, om ni undrar värför jag tog upp det här med sommarlovet så är det därför jag inte har nå speciellt att skriva om.

Idag då. Ska duscha och sen inte göra någonting tillls vi ska spela golf. Kanske ska fota lite, var ett tag sen.

Nu ska jag nöta dator tills mina planer börjar, hehe...

KRAM!

 


bada

Hej. Idag åker jag till boden för att bada på utomhusbadet där, vet ej vad det heter. Ikväll är den enda planen träning, lovley! Nu måste jag fixa mig innan vi åker, hade gott igelkot, heeh!

closer

Tjatja. Vaknade i morse av att det åskade. Värdens åska faktiskt! Var osäkert om det skulle bli någon träning, men siom tus var slutade det åska och vi flickor 98-99 kunnde spela internmatchen på träningen. Något roligt var det att spela alltså det var grymt kul! När träniningen var slut cyklade jag hem. På efterrmiddagen har jag varit på arons med Amanda. Väldigt skönt när de har trettionio grader i vattnet! Badade, åt glass och spelade minigolf. Hemma igen duschade jag och sen for jag, bror och Amanda på p00 match, de vann med 17-0! Träffade Ebba där. Hemma igen hoppade jag studsmatta och nu har jag sett på fridrott. Just nu har jag ätit varmkorv och ser på filmen Closer. Var paus just men nu börjar den igen så ska dra mig mot tv.

Kram!

Laddar upp...

Tjiing! (hehe, någonting jag skrev till Hanna på msn istället för hej...)

Nu blir ni glada när jag säger, bilderna laddas upp. Hahha okej ni kanske inte har väntat på det men nu kommer dom i alla fall. Vet ej om jag laddar upp på bloggen idag eller imorgon. Ska visa några bilder från när jag var lite mindre också. Hittade jätte många när jag var inne på mammas sida och fixade ett collage.

Nu ska jag nöta dator ett tag, eftersom jag inte har något bättre för mig.

/A

Träningsläger

Hej. Nu har man varit på första träningsläger passet. Sen har det varit lunch och teori på kansliet. Nu har jag tagit det lungt och ska snart tillbaka igen. Har inget att skriva om. Ikväll får vi middagsgäster. Jajja, nu ska jag göra annat och inte tråka ut er.

Hejdå!

Bamse

Hej. Berättade ju vad jag skulle göra igår i förrgår. Så ni vet nog redan vad jag har gjort. Alltså, fotboll, golf, farmor och farfar, pal och Hanna. Kvällen igår spenderade vi med att spela poker. Gissa vem som vann?

Idag. Har sett fotboll på morgonen. Varit och sprungit med Moa. Sett mer fotboll. Nu ska jag fara ut och springa lite till, känner m,er på hugget! Så ska ta ipoden och springa några kilometer i regnet, härligt! Måste bara vänta tills den har laddat klart. Ikväll far vi till Moa, My, Åsa och Rami för att äta middag, KUL! :)

Imorgon är det träningsläger. Wihho! Två dagar.

Pussochkram skumbanan! ;)

Blev inte riktigt som jag tänkt mig...,

På ett bättre sätt.

Tänkte gå och duscha när jag såg ett sms från Hanna, eller lättere sagt 6stycken. Haha. Hon undrade om vi kunde bada och såklart kunde vi det. Tog ett dopp på näset, snacka om kallt!!! Men skönt ändå:). For hem och duschade, sen var det nog tänkt att jag bara skulle vara hemma. Men då ville pappa fiska och det ville jag också göra! Var jätte länge sen. Men med fiskandet gick det inte så bra. Tre bottennapp, två tappade drag och en massa tjorv! Haha, men kul var det! Men i framtiden tror jag att jag ska hålla mig till mitt hära metspö istället för kastspön, haha! :). Nu ska jag i alla fall äta upp min macka och dricka upp min jucie och sen snart sova. Ska spela fotboll imorgon på morgonen med p&h innan golfen med mamma, Åsa och Moa. På kvällen blir det palt middag hos Farmor och Farfar och sen så sover nog Hanna här. Toppen! :)

P.s som ni kanske förstod blev det inga bilder... Men de kommer!!! ;)

Kolarenscafé

Tjennamås! hehe...

Har varit en fullspäckad dag idag! Känns som om jag har gjort någonting hela tiden, haha. Men kul har det varit!

Började morgonen med att städa rummet, behövdes värkligen! Sen gick jag ut och spelade fotboll med Nils, Karl, Karl och Henrik. Åt lunch. Gick och kollade när de + två andra spelade mer fotboll, tröttnade efter ett tag och gick hem. Tränade fotboll med pappa istället. Lärde mig lite nya grejjer, kul! ;) Spelade jag kort med mamma. Sen åkte jag, mamma och Henrik till Kolarenscafé och fikade. Sen badade vi, skönt men lite kallt. Åkte förbi coop och sen hem. Nu har jag käkat pizza och ska duscha. Bilderna kommer ikväll. Eller laddar i alla fall upp dom får se om jag visar dom här då eller imorgon.

Hadebra!


Luleå stad, hade ingen intressant bild.

 


Käka jordgubbar

Nu sitter man här och äter värdens godaste jordgubbar, alltså allvarligt de är grymt goda! Har sprungit med mamma så är lagomt slut nu. Ska snart ducsha innan kusinerna kommer. På morgonen åkte jag in till stan, hittade ingen jacka i rätt färg, buhu. Jaja. Kanske var bra, menar så att jag inte spenderar alla pengar. Men om jag ser den så tar jag den. MOHAHAHA, hehe... Laddar över bilderna ikväll om jag orkar.

Pusspådigleverpastej!

 

 


22 Juli

Hej, ligger här med datorn i knät. Vaknade för en halvtimma sen. Ni vet redan planerna för idag, så har inget att skriva om just nu. Är hungrig så ska ta något att äta snart. Men nu ni, nu ska jag göra annat.

Kram!!!

Gina



Den här kanske jag ska köpa på stan imorgon, egentligen är det de ända jag tänker göra där. Fast ska köpa den i rosa eller turkost. De färgerna är så söta!

Jaja puss på er :*

Teddybjörn

Hej. Konsären var sådär, de var bra på att sjunga och så men det var lite tråkigt när dom bara stod still. Det var kul att mammas fridrotskompis kom. Fick träffa hennes två barn också, söta tjejer! Har fotat för fullt. Det andra minneskortet är fullt. Men får skylla på att det var väldigt många bilder där sen tidigare. Bilderna försvan för att batteriet tog slut, så han inte ladda upp de då och orkar inte nu. Latis, that´s me.

Planer för imorn.

Springa
Stan (kanske bara en snabbis)
Middag med Kusinerna och faster och farbror för firning av min fina Kusin Elvira, GRATTIS I EFTERSKOTT!!!

/A

Becuse I love you to much babe.

Hehe, rubriken är nån Elvislåt. Ska på nån Elvis konsär eller vad man ska säga ikväll.


Kom precis hem från Moa. Det var kul där! Nu ska jag ladda upp bilderna från systemen och sen äta grillat. Efter set så blir det Elvis och lite annat, vet faktiskt inte riktigt. Kommer ladda upp lite bilder här på bloggen, lite från igår när jag var medd Hanna och Mikkiz.

Dåligt kvalla. Det är en av de två bilderna jag tog på psg.

 


21 Juli

Hej. Hann inte blogga igår. Gjorde ett inlägg vid lunch men när jag hade skrivit klart så började datorn lagga, så man kunde inte trycka någonstans. Så det blev inget inlägg. Typiskt. Hehe... Kan berätta om dagen idag då.

Började med att Mikkiz kom till mig. Vi hoppade studsmatta och snackade där. Sen gick vid in och fikade och fortsatte snacka. Hanna och Alicia kom och vi for till näset. Kalla men skönt i vattnet. Efter det for jag hem, duschade och åt. Vidare till Hanna och Mikaela. Åkte hem bytte om och for till lasse med Henke och pappa. Alicia var där och Hanna kom efter en stund. Tränade, gick dåligt för mig med nickarna. Haha! Efter träningen for jag hem för en ny dusch och lite käk. När jag var klar for jag till Hanna där Alicia också var. Vi åt glass, såg på tv och fotade, hemligt hihi! Sen for jag hem, såg lite av en film med pappa och bror och sen så sov jag.

Idag på morgonen har jag fixat kortet till Moa. Hon har kalas idag, GRATTIS I EFTERSKOTT! Nu måste jag käka och sen iväg på kalas. 

Så hade, vi syns!
 

Systemis.

Som jag har skrivit här har jag velat ha en system, kamera alltså. Först hade jag ingen aning om vilken jag ville ha. Med tiden började jag kolla och hittade en nikon D5000. Blev helt galen och ville ha den. Men sen sökte jag lite till och hittade en Canon eos 500D, jag blev kär på nytt och ville bara ha den.
Nu har jag sparat ett tag och nu är det bara några hundralappar som saknas från att jag ska ha tillräkligt mycket pengar så att jag skulle kunna köpa min kära Canon. Men, nu när jag har de här pengarna så har jag börjat fundera.

1. Min familj har en system, en nikon D7, en kamera som jag skulle kunna få ha som min egen eftersom vi har en lite bättre liten kamera.

2. Om jag köper kameran så försviner allt jag har sparat. 

3. Jag är en nybörjare och måste nog träna lite.

Alltså så här är det. När vi har en system kamera som jag kan använda, alltså en system kamera som funkar finfint att använda. Värför ska jag då gå och spenadera upp alla mina pengar jag har sparat så länge.
Plus att jag behöver lite träning.
När jag har tränat ett tag, ja då kanske jag köper den, den fina canonen.

Jag har bestämt mig. Jag ska vänta, men jag kommer alltid att vilja ha dig canon eos 500D.





Haha vilket fint inlägg jag har gjort, ett inlägg om en kamera. JAG ÄR TÖNTIG!!!


Everything is not so easy, but somthimes it is.

Vet ej om jag har stavat rätt. Som ni märker är min engelska inte så bra, men jag försöker i alla fall.

Stranden och det där doppet. Ja gissa hur det blev med det? Haha kom mig till stranden, men där nere blåste det så in i bomben, och det var ganska kallt också. Tänkte bada men min ville inte bada ensam och lillebror och hans kompisar kastade boll och sen tröttnade jag och gick hem istället. Haha, men jag tycker inte det är så kul att bada ensam? Nån som håller med mig? Väll uppe så läste jag. Sen började jag att skära grönsaker till tacosen. Åt tacos och drog iväg. Filmen var bra, inte favorit men bra! Efter filmen gick jag och mamma och hälsade på mormor och morfar. Sen åkte vi hem. Nu är jag hemma och ska äta lite. 

Imorgon blir det nog golf på morgonen och sen vara med finaste Mikaela, saknat dig! 

Alla är typ borta nu. Alva, Amanda, Hanna, Evelina, Alicia e eller du kanske har kommit hem? och nu drar snart Mikkiz också. AliciaLind, är du hos m ellr p? Såklar inte alla men många! ;)

Pussochkram



 

Stranden.

Hej. Nu sitter jag i bikini och ska snart dra ner till stranden för ett dopp, härligt! På morgonen har jag bara läst, spelat lite fotboll och sett på grey´s. Ikväll har jag och mamma bestämt oss för att se sex and the city 2, har sett 1:an med henne förut på bio så det blir najjss, har inte haft tid att se den förut. Men nu ska jag dra till stranden.
Vi ses kanske senare.

Tjingelings.


Bilder, Brändöskär.

Bilder från Brändöskär. Bättre sent än aldrig...





Det kallas bjuda på säg själv.



Underbart!











 











Mest bilder på sol och blommor, men ja vad har jag för ursäkt igentligen, ingen. Men för att jag gillare då ;).

Nu blire mera film men först lite käk.

Kram!

 


Jag åkte.

Dom inringade åkte jag. Trodde jag skulle dö innan jag skulle åka insane, men det var bara kul! ;)



Check!

Äta, check!
Duscha, check!
Fota bilder, check!
Ladda upp bilder, check!
Ladda in bilder på bloggen, check!

Nu återstår bara att se på film. Tänker poppa lite popcorn till. Så det blir myssss!

Blir att se New moon, ohye!


6 nya saker!

 

Spetslinne. Hm. 99kr.


Söt t-shirt. newyorker. 49kr.


Randigt linne. Stadium. 39kr.


Hårband. Indiska. 25kr


Svartvita kort. Trolltyg. 15kr styck. (det åt höger har jag fått från Hanna tidigare).

Gick inte att rotera.

5 bilder från Uppsala/Stockholm



På Djurgårdsfärgan.



Ben & Jerry café



Lilla jag, med nya hårbandet.



Mums!



På resturang med nya solbrillor.

När jag hade laddat upp bilderna, och sen skulle kolla på dom. Ja då såg jag att det inte var många bilder jag hade tagit. Så fick bli fem bilder. Men det är mer än inga alls ;).

........................................................................................................

SGTyckte det var kul att trycka på den knappen, så det så!

Tjenaretjenarebloggen! Inget bloggande som det var tänkt. Anledningen till det, inget internet. Dagarna i Uppsala och Sthml har varit härliga med mycket värme och sol. Tänkte vara snäll och skriva om dom.

Måndag. Kom fram till Uppsala vid tio tiden. Gick då till lägenheten och sen vidare till Fyrishovbadet. Solande, lyssnade på musik, spelade kort och badade såklart! Var solen brände på så dog lite. Haha. Sen kom pappa med ny bilen och vi åkte och kollade på nån lägenhet. Hemma duschade jag och gick ut för att äta.

Tisdag. vaknade vid halv elva. Gick ut på stan. Fick med mig lite saker, två söta kort, ett linne och ett hårband, hårbandet och linnet på rea. Åt glass också för även den dagen var väldigt varm. Sen på kvällen blev det mat på en resturang nedanför lägenheten vid vattnet, mysigt.

Onsdag. GrönaLund. Åkte allt från det värsta till de allra minsta karusellerna. Evelina med familj kom också så det var ett stort +! Vann dock ingen choklad den här gången, haha. Var på grönan hela dagen så gjorde inget annat.

Torsdag. Åkte även denna dag in till Huvudstaden, men dock ínte för karuseller utan för lite annat. När vi kom in till Stockholm så blev det lite affärer och sånt. Hittade present till Kusinerna. Åt BJ. Satt på ett mysigt café. Mötte kusinerna utanför storkyrkan, där vi var in och kollade. Åt på en resturang och hade kul! Sen promenerade vi runt i Sthlm och så. Sen var det dags att säga hejdå till kusinerna, lika ledsamt varje gång, snyftsnyft. Köpte lite "resgodis" som Alva brukar säga.

Fredag. På morgonen så köpte jag mitt finfina linne från Hm som jag har velat ha. Köpte också en söt t-shirt från newyorker. Efter det for vi hemåt mott Luleå. Kom hem inatt. Bilresan spenaderades men att se på film. Såg Kicking and screaming, ensam hemma 4 och skruva den som Beckham.

Nu sitter jag här. Ska äta. Sen duscha, fota kläderna och ladda upp bilderna. Ikväll blir det nog att se film.

Hade!


cleaning.

Mitt kära rum med gula tapeter behöver en liten städning. Så rummet med gula tapeter ska få sig det.

Nu drar man snart...

Hej!

11:00 vaknade man. Gick ut på altanen och åt frulle, som man har gjort de senaste dagarna. Sen kom Hanna, fick mina nya solbrillor haha, men de har inte varit så efterlängtade som Hanna! Men dom är väldigt fina, rayban. Sen kom också mina tremäningar förbi med mammas moster och deras mamma. Vi fikade och hoppadestudsmatta. Sen gick vi till stranden och badade lite. Jag och Hanna duschade. Sen for tremäningarna hem. Jag och Hanna spelade kort. Sen har jag ätit och Hanna for hem. Snart kommer m&m som ska skjutsa oss till tåget. Får se om Hanna kommer förbi en stund till.

Haha kom på att jag har skrivit myckat Hanna i det här inlägget. Men det är för att jag har saknat dig så mycket!

Hade! Kanske skriver på tåget om det går.

Spanien tar vm guld!

Hejhej! Äntligen är det avgjort, har varit nervös hela tiden, men i slutminuterna gör Iniesta mål, sköööönnnttt!

Har tränat fotboll på lassevallen i en och en halv timma. Direkt efteråt sprungit 3km och kört intervaller 3gånger 3000m. Intervaller är inte lite jobbigt utan mycket! Sen när jag kom hem blev det lite fys och mat. Sen matchen såklart och dusch. Nu blir det sängen.

Puss.

Imorgon åker jag till Uppsala! ;)

Undra hur länge jag kommer att blogga?

Allvarligt så undrar jag det. Ett år till? Några månader? En dag till? Alltid?

Det är en bra fråga och svaret får vi med tiden.

I alla fall. Idag på morgonen har jag varit på stranden. Sol och bad blev det såklart! + musik och vattenmelon. När jag kom hem la jag mig i en solstol här och lyssnade på när Mats Sundin pratade. Tog en glass och spelade lite badminton. Nu blir det hamburgare och sen kanske lite fotboll? Ikväll blir det i alla fall löpning 3,2km + intervaller, blir säkert ett kvällsdopp också, härligt!

Hanna Lindström anländer till Luleå idag! Äntligen! Och med sig har hon mina nya solbrillor som hon köpte till mig, betalar ju såklart ;).

Pussochkram! Ha det bra nu när det äntligen är sol!

 


Hallonmouse

Hej. Nu har jag ätit god lax ute i solen, hoppat studsmatta med bror, läst "så länge vi båda andas" och hjälpt mamma att vispa hallonmouse som blir efteräten tillsammans med hallon och lite choklad. Efter det blir det att se matchen mellan Urughay och Tyskland. Vet inte riktigt vilka jag håller på... Tänkte Tyskland men nu känns det som om det skulle vara kul om Urughay vann. Det är svårt haha! Har även plockat lite kläder i rummet som behöver tvätas inför Uppsala. Ska fortsätta på den vägen nu, nämligen städa rummet. Imorgon får det bli packning. Imorgon blir det också den efterlängtade VM FINALEN! Mellan Holland och Spanien, där jag helt klart vill att kära Spanien tar hem guldet. Efter städningen och innan fotbollen, blir det nog att köra plump.

 

Äntligen har solen tittat fram!

/A


Kortspel är kul spel

Hej. Skrev ju att jag skulle läsa. Men när jag hade byt om till pyamas byxor och ett linne så kommer mamma hem och ville att jag skulle äta något. Så jag tog lite fil och började spela kort med mamma. Sen ville mamma spela nått kortspel som heter "plump" så då sökte vi på goggle hur man gjorde. Sen kom pappa hem så jag, mamma och pappa spelade "plump". Haha det var faktiskt riktigt kul.

Nu blir det lite dator. Hade!

Regnregnregnigasommar

Jag har nu lust att blogga om allt. Jag har lust att fara ut och jogga med hörlurarna på. Jag har lust att fota. Jag har lust att ladda upp bilderna på datorn. Jag har lust att ringa någon och bara prata.

Men inget av det här orkar jag.

Är trött idag. Så förblir bara hemma. Men nu måste jag fixa mig. Sen tar jag på mig mjukis kläder och kryper ner i sängen och läser ett tag. När jag inte orkar läsa nå mer så sätter jag på musik. Så såhär ser min dag ut nu när det är såhär dåligt väder. Finns en låt som passar till den här sommar dagen.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Resten av låten passar inte till denna dag.

Hade nu bra allihopa!


10 Juli

Hej. Idag är det den 10 Juli. Dagen då Andrea och André har namnsdag. Haha...


Om ni inte förstod det så har jag namnsdag idag. Annars har jag inga planer för dagen. Ligger just nu i sängen med datorn och ipoden. Härligt! Har precis varit ute på altanen och fikat lite. Måste börja packa också. Drar till Uppsala med tåget på måndag kväll. Datorn hänger med så blir bloggande där. Vet ej hur mycket. Är i Uppsala en vecka. Inga planer där, vet bara att vi ska in till Stockholm nån dag och äta med kusinerna.

Nu ska jag gå. Hade!

Lite stressigt.

Hej. Idag har farfar varit här. Var och spelade fotboll med Henrik, pappa och André + farfar som tittade på. Sen när vi kom hem la jag mig i solen ett tag med ipoden. Sen såg jag lite fotboll med farfar och efter ett tag kom farmor. Åt. Sprang ungefär 6km med mamma. Gick lite också. Sen tvingade jag med mamma på ett kvällsdopp, skönt vare! Sen nu har jag duschat och nu ska vi se filmen "fish tank". Sen blir det nog sängen. Min dag kanske har värkat lite kort men sov till 13:00...

Jajja måste skynda iväg nu så att jag hinner se filmen innan den börjar.

Kram!!!

Dagarna

Hej bloggen! Det var länge sen med nu är jag igång igen och tänker sätta igång och skriva om allt jag har gjort när jag inte har varit inne här och bloggat.

Fr/Lö/Sö: Piteåsummergames. Spelade massor av fotboll, 5matcher, badade, var med vänner och hade det gött! Värkligen en helg att minnas! Ssk-Sandåker 1-1, Ssk-Hakas 5-1, Ssk-Kpv vit 2-3. Gick inte vidare i gruppen. 1 mål ifrån, surt! Sen spelade jag kvartsfinalen med 99:orna. Stod i mål. förlorade med 2-0. Sen hade vi en plaseringsmatch (med 98:orna såklart!) Ssk-Kpv grön 0-2, stod i mål första halvlek.

Det var helgen med alla matcher.

På Söndag när vi kom hem så var kusinerna från USA hos oss. Hade nästan glömt bort det. Men det kom som en väldigt glad överaskning! Så på kvällen tog vi en cykeltur runt  byn. ZZzzZZzzzzz... 

Måndag: For till Kalix på morgonen. Till mammas faster och farbrors stuga, fikade och spelade spel. Kusinerna tog en sväng till våran egen stuga också med vi rymdes inte i båten. När dom kom tillbaka for vi till mammas morbror där nästan hela mammas släkt på mormors sida var. Lekte med hundar och åt god mat. Sen vid 23:00 for vi hem till Luleå. ZzzZzZZz...

Tisdag: Sov bort förmiddagen. Duschade. Vid två tiden kom mera släkt mest på morfars sida denna gång. Åt god mat och busade på med tremäningarna. ZzzzZZZzzzzZZ...

Onsdag: Kusinerna, moster och hennes kille for till stan. Jag pappa och Henke for till Sundis och spelade fotboll. Tränade allt möjligt och det var riktigt kul! Efter det for jag hem och la mig i solstolen med musik i öronen. Efter ett tag byte jag ut musiken mot en bok. Åt. Solade och läste lite mer och sen tog jag en dusch. Sen for vi till stan och mötte upp alla igen alltså kusinerna, moster, hennes kille, mormor och morfar. For ut med Laponia. Bårfärden till bringade vi med att äta, spela kort och vara ute på däck. Väldigt vacker kväll! När vi kom till Brändöskär hälsade vi på M&M´s kompisar, gick ner till vattnet och kollade in kyrkan. Väldigt mysig ö! Har varit där förut men den är mysigare varje gång. Sen åkte vi hem och på färden hem gjorde vi ungefär samma saker som på ditt vägen men vi bytte ut maten mott Semifinalen i VM mella Spanien och Tyskland. Spanien vann tillslut med 1-0 Phu! Hejja Spanien.! När vi kom hem blev det sängen. ZZzzzzZZzzzz...

Idag: Vaknade och åt frukost. For till hägnan och gick runt där + tittade i kyrkan och åt glass. När vi kom hem så åt vi och gick ner till näset. Jag, Emmy och Brett badade. Skönt! Alltså det var varmt, faktiskt! Hemma så fikade vi och var ute. Sen skulle Kusinerna åka till Italien. Buhuhu! Men tur att vi träffas i stockholm om en vecka! När de hade åkt låg jag ute i solen med en bok ett tag. Sen for jag ut och sprang med mamma och henke. 6,2km tror jag? Hemma strechade (stavning?) jag och körde lite annan träning som vi ska göra under fotbollsuppehållet. Sen gick jag ner till allmäningen med bror och sköt ungefär hundra skott. Kändes bra! Lite pinsamt att erkäna men förut så har jag inte kunnat skjuta vristar med nu sitter de jätte bra, så det är kul! Men tror jag sträkte mig.. ÅH! När vi kom hem hade mamma precis stekt plättar, lite hungrig man var då! Nu sitter jag här och ska duscha. Sen blir det mysigt med film och popcorn. Så ska kila nu. Kramkram. Och du som orkat läsa hit ner får en stor stjärna ;).

/A

 


 


Håret

 

Man ser inte så bra. Imorgon drar jag så blir en tidig kväll ikväll. Hoppar i säng vid nio med en bok i handen, så sover nog vid tio.

Kramen!

P.S ingen mer uppdatering nu förrän måndag. DS

 


Dagen hos frisören & på shoppingen + bilder

Hej! Nu har jag packat det mesta. Lagt fram och så. Ska packa ner och fixa det sista snart. Men nu blir det dagen.

När vi kom in till stan gick jag med Henrik till mammas jobb. Sen mötte jag upp Hanna och Alva. Gick direkt mot eriksson. Fick vänta i en timma:S. När klockan var vi halv tre så sa vi att vi går om vi inte har fått klippa oss till kvart i. Och sådär tjugo i så ropade de upp nummer 41 och det var jag och nån sekund efter 42 som var Hanna. Tur kallas det! Blev nörjd. Inte så stor skillnad precis men har klippt bort dom nötta topparna och gjort luggen lite kortar så det känns skönt! Sen efter det så tänkte jag köpa nått värmesprej, men fatta inget så mamma får köpa. Sen efteråt tog vi en hamburgare på korvgubben och började vår lilla shopping tur. Fick med mig det jag behövde hem. Allt fanns inte, som tillexempel solbrillorna jag har sökt i år. Måste nog beställa dom.


Badmössa. Haha jag och Amanda ska ha såna. Det finns en anledning. Inter sport.

Svart bikini över och under del. Vet att underdelen ser väldig stor ut. Stadium.

Rosa bikini över del. Stadium.

Randig tröja. Gina tricot.

Mina köp. Köpte en kaptens bindel också. Till brors lag. Men onödigt att fota den.

Jajja, have it great, / Andrea



Packa

Hej. Nu måste jag börja packa. Kommer tillbaka snart då jag visar bilder på håret (nyklippt) och bilder på köpen + skriver om dagen. Hade så länge!

Internet ur funktion

Hej! Har inte kunnat blogga igår för när jag hade tid så funkade inte internet. Men i alla fall. Igår på morgonen for jag först till Hanna och fick en jätte god brunch. Sen for jag hem och tjillade lite. Satte fram träningskläder och lite sånt. Sen tänkte jag ringa Hanna upptaget. Ringer Hannas mobil upptaget. Ringer Alvas mobil upptaget. Ringer Amandas mobil upptaget. Ringer pappas mobil upptaget. Haha det var våran telefon det var fel på:S. Sen far jag i alla fall på bio med dom. Alicia och Julia åker också med oss. När vi har hämtat biljeterna går vi till Gina där jag lägger undan en tröja och sen till hm och stadium. När vi kommer tillbaka så är det bara några minuter tills filmen ska börja och det är väldigt, VÄLDIGT lång kö! Men så ser vi Alvas pappa längst fram i kön och går och ställer oss där, haha! Filmen var bra! Efter filmen åler vi hem och skyndar iväg till träningen där vi kör spel, kul! Efter träningen far vi och hämtar pizza och äter den. Sen duschar jag och städar upp alla presenter i mitt rum, sen börjar jag packa lite smått.

Det var min dag igår. Kanske lite träkigt skrivet men orkade inte.

Idag ska jag till frissan (ericsson) Hanna ska också klippa sig där idag. Haha! Så ska fara med hon, alva och Mikkiz om hon kunde. Nu om en timma gör jag och brorsan lite lunch och sen är det staden som gäller!

Kram!

RSS 2.0