oncontextmenu="return false"

Jag är sådär lite småglad ni vet.

Hehe, fråga mig inte om rubriken.

Nu sitter man här nöjd. För det första Spanien vann! För det andra så här jag haft ett jätte fint party med massor av underbara vänner! Har fått jätte fina presenter! Smycken (ring, halsband, klocka, örhängen och armband), presentkort, pengar, stor tekopp, te, skål, en te grej, receptbok, markeringsknapp, nagellack, ögonskugga och en tröja. +MASSOR av fina kort! Tror det var allt. Men om jag har glömt nått är jag ledsen. Var så mycket!!! Nu ska mamma koka lite te så att jag kan inviga min nya te mugg! Imorgon blir det en sväng till Hanna på brunch och sen vidare med bussen till stan för en bio med Hanna, Alva och Amanda.

Idag kom våra nya träningsställ (mjukis) otroligt sköna, älskar dom!

Alva ska bo med oss i stugan Gällevare, amazing kul! Det som är mindre kul är att sen drar hon till Thailand i 5 och 1/2 vecka... Kommer sakna dig sjukt mycket! Måste få höra din röst fast du är borta. Så var bredd på ett telefon samtal, sådär en gång i timmen? Haha nä men nån gång måste vi höras!

Nu blir det te med mamma och sen sängen med boken i högsta hugg.

Puss!

Snart blir det fullt hus!

Hej, snart kommer alla brudar och grattar mig, najjjss! Idag har jag varit på golfbanan. Träffade Evelina så spelade två hål med hon, pappa och Henrik. Sen blev det att investera en glass, härligt! När jag kom hem hade jag fått en ny tidning (Julia) så läste lite ur den. Sen satte jag igång med bakning. Två fina kladdisar blev det! Nu har jag fixat mig iordning så ligger lite före i schemat, skönt! Jajja, nu ska jag kolla lite saker här innan mitt hus bombas. Så hare bra!

Veckan.

Måndag (idag) : Tränign och broders kalas.

Tisdag : Golf eller stan + festen.

Onsdag : Brunch hos Hanna, Eclipse med Hanna, Alva och Amanda. Träning på kvällen.

Torsdag : Packa till PSG. Tagga inför PSG. Ta farväl av finste Hanna som drar till Barca.

Fredag : Till PSG, två matcher.

Lördag : En match, göra någonting med laget?

Söndag : Slutspel om det bli något för oss.

Sen under PSG kommer jag ju också såklart bada, umgås med vänner och ha super kul!

/kram


Vill ha/ ska köpa



De två första behöver jag. Den tredje vill jag ha.

Fixelifix

Hej, nu har jag blåst ballogner till brors kalas så att jag har ont i munnen... Sen har jag även hjälpt honom med godiset, har hunnit med att fixa till min fest också. PÅ morgonen fick jag ett ryck så började plocka kläder i rummet och sen vikte jag alla träningskläder. Duktiga Andrea, haha! Sen har vi ju somsagt varit och handlat och det var inte lite vi handlade. Så passade bra med en isglass efteråt! Nu ska jag kolla runt lite på datorn och hoppas att det onda i munnen går över, haha! ;)

Kram!!!

Always and ever!

Hej, matchen idag gick bra! Vi vann med 3-0 ohyee! Dom typ sa före matchen att vi var lätta och så, men där fick dom, mohahaha! Haha! Alva satte först en straff och sen fick jag göra mina två första mål för säsongen, kul! Efter matchen kollade jag när 99orna mötte Piteå, de förlorade men ni spelade jätte bra! Sen spenderade jag ytligare 1timma och 40minuter på lassevallen och kollade på min brorsas träning. När jag kom hem tog jag mig en skön dusch och käkade kykling och ris. Sen var det Argentina-Mexiko på tv och såklart såg man på det. Argentina vann med 3-1, yeeesss...! Nu ska jag chilla lite, imorn blir det handling till födelsedagspartyt på tisdag och träning på kvällen, najjss! Ha en trevlig kväll! Andrea

MAtch dags, taggad till tusen!

Japp, såklart man är taggad. Vill bara springa av mig min energi på fotbollsplanen. Mötter Råneå, blev ju förlust förra gången mot dom men nu är det på hemma plan och jag är riktigt revanchs sugen! Jajja, slut pratat om fotboll. Idag sov jag till 12:00 riktigt skönt sov ju 12 timmar inatt då! Här kommer en bild på världens finaste ros som jag fick från finfina Hanna!



Dålig kvalla... Men tack till dig finaste Hanna!


Fotbolls VM

Hej, sitter just nu och kollar på Ghana-USA, spännande Ghana leder förlängningen med 1-0 men i matchen står det 2-1. Samtidigt som jag tittar äter jag polly, haha gottgott! Men nu kommer en bild på min finfina ipod med mina finfina hörlurar!

/a

 


Bilder från midsommar

Hej, nu kommer lite bilder från Töre, har varit super kul! Och har gjort super mycket! Men nu kommer bilder.

















 

 


Midsommar!

Hej, glad midsommar! Nu ska jag och min familj bege oss iväg till hägnan och sen till Töre! Ska bli jätte kul! På morgonen har jag sett lite på "gladiatorerna" Har typ alsrig sett det förr, haha var ju som det var! Har plattat håret med den nya plattången också och den funka prima!

Midsommar outfit.

Jeans leggings som jag precis klippte av från Kapphal
Färgglat randigt linne från Stadium
Örängen från Glitter

/A

Sveto!

Haha,  är väldigt svettig just nu, har varit och hoppat studdsmatta med Henrik. Före det har jag dunkat musik och myst. Har haft träning och den var väldigt, väldigt, väldigt kul! Idag har jag först varit med Hanna ett tag. Vi spelade lite kort och bakade sockerkaka. Haha vi satte inte den i ugnen och sen hade vi inte ställt någon klocka, för vi såg på klockan. Sen efter ett tag när vi hade gjort oss varsin tacos så ropar Hanna, och jag blir väldigt rädd, och frågar va?!?! Och Hanna-SOCKERKAKAN. Så kollar jag på klockan och ser att den är kvart i och vi skulle ta ut den tjugofem över. Haha, så tjugo minuter för länge, haha! Men det blev super god! Konstigt... Sen gick jag och Hanna ut och fota lite och sen kom Alva och vi spelade lite kort och smaskade jordgubbar och sockerkaka! Mums! Sen gick vi ut och fota lite till. Sen såg vi tv och sen åt vi hamburgare hos Hanna. Sen var det ju träning och det där. Grattis världens bästa bror, som fyller år imorgon!

Kramen!

 


240610

Hej, sitter här med hörlurarna för öronen och lyssnar på "Ljudet av ditt hjärta" på ljudbok. Har ju läst den men ska lyssna på ljudnok också! Igår fick jag hörlurar till ipoden och pengar från F&F och godis och pengar av M&M. Tack! Idag har jag träning men på dagen ska jag nog chilla kanske vara med nån och se lite film och kanske spela lite boll också. Okej det där var ganska mycke men något av de ska jag göra. Juste ska nog packa lite också för imorgon åker vi till Töre för att fira midsommar där också. Men Henrik fyller ju år imorgon så först ska vi fira han och sen till hägnan en stund. Amanda ska också till Töre så det ska bli jätte kul! Alltså ska till några vi känners stuga. Så kanske inte blir någon bloggning imorgon. 

Kram!


Offside

Hej, har nu kommit hem från kusinerna. Vi varju först på badhuset men sen åkte vi till dom och där har vi hoppat studsmatta, fikat och lekt lite. Nu ska jag nog sätta på filmen offside som jag fick idag, har sett lite av den förut men inte slutet och början. Eller om jag inte orkar slå på den så tittar jag på fotbollen som redan är på. Sen ska vi äta kött och pommes innan M&M och F&F kommer! Förästen ska platta håret ockås med plattången jag fick av mina kusiner och faster&farbror, tack!:)

Hade!

Grattis!

 

Haha, hade bara lust!


12år har lilla jag blivit!

Hej, nu är jag 12år. Haha nästa år blir jag tonåring! Har fått en ipod, simglasögon, en bok, två filmer, trekvartslöpthigts, pengar, biokort och kort. Är i alla fall jätteglad! Nu kommer snart mina kusiner också så ska vi fara och bada på nordpoolen. Kankse får mer saker sen eftersom f&f och m&m också kommer och fikar ikväll. Men nu ska jag fixa mig i ordning.

Kram 

Jag AndreaClaeson blir 12år imorgon!

Hej, har inte haft tid att blogga så mycket för har gjort så många andra saker! Idag sov ju Alva här så vi gick ut och sprang på morgonen sen duschade ju man och sånt där. Sen bakade vi muffins och Inga-Britts kaka. Åkte vidare till Amanda och var med hon, Alva, Hanna och Anna. Spelade lite kort och så. Åkte till Anna, fick cykla på en mini cykel, haha! När jag kom hem så for jag på Henriks match, Hanna och Alva förljde med som sällskap! De vann. När vi kom hem delade vi ut lite "partylappar" och fixade i ordning frukt och smält mjölkchoklad till matchen mella Argentina och Grekland! Argentina vann. Nu har mina kära vänner åkt hem och jag ska städa lite i rummet och äta lite och sen sova. Så godnatt!

12år imorgon då!;)

Födelsedagsfix!

Hej, ja nu har jag fixat lite till födelsedagen. Mamma har fått en handlingslapp med sig som hon ska handla sen för här ska det bakas! Tänkte baka några muffins med maschmallows och vitchoklad, undrar hur det smakar men tror att det kommer bli väldigt gott! Sen ska jag nog oxå baka en inga-britts kaka, eller en vanlig kladdkaka.

Idag ska jag vara med Hanna, Mikaela och Alva. Sen ikväll ska jag till min faster som fyller år och sen senare ikväll så sover nog Alva här! Toppendag!

/A

Dagen

Hej, idag har jag gjort mycket. Hade match på morgonen mot BAIK somsagt. Vi låg under med 2-0 men sen kviterade vi till 2-2, Alva och Sara gjorde målen! Men sen i slutet fick dom in 3-2 lite surt men that´s life. Vi spelade i alla fall bra! Efter matchen följde Amanda mig hem och jag duschade, sen åt hon här och efter maten kom Hanna och Alva. Vi spelade lite kort och sen skulla Amanda och Hanna hem så jag och Alva gick ut och körde klockan, fick väldigt många chanser, haha! Sen for vi till ica och tänkte handla en dricka och kanske lite godis men det var stängt så vi rullade vidare till Lassevallen och såg på vårt lags match, vi spelade ju inte. Sen började det regna lite smått men sen riktigt öste det ner och jag överdriver inte! Så vi fick skjuts av pappa hem eftersom Henrik hade träning där. Så vi for hem till var och en och bytte kläder tog på mig massa kläder+regn kläder och sen så skjutsade pappa oss ditt för att hämta våra cyklar så vi cyklade hem dom och då hade det såklart slutat regna så trampade på med våra tjocka kläder, haha det var lite tungt att cykla! Men nu är jag hemma och ska se på Brasilien-Elfenbenskusten+ äta lite pizza. Så ni får ha en bra kväll! Imorgon blir jag gästad av Alva och Mikkiz, ohja!

Kram till er!

 


Jag ser det regnar jag ser det regnar...

Hej, när jag tittar ut genom fönstret så ser man regnet ösa ner, inte kul! Har nyss ätit en jätte god middag! Kött, pepparsås och pommers frites! Före det har jag och pappa varit ute och sprungit, sprang cirka 6km. Ringde Hanna först men hon kunde inte så passade bra att pappa skulle springa! Sen körde jag lite fys innan jag tog mig en dusch. Ikväll ska jag bara se fotboll och läsa. Ta en mysskväll helt enkelt! Taggar lite inför matchen mott BAIK också vill så gärna vinna, förra gången förolrade ju vi med 4-0... Jaja, imorgon ska jag försöka göra mig själv nöjd med min insats, har inte blivit det på slutet. Sen är det ju jätte kul om vi vinner också! Men nu ska jag i alla fall inte blogga mer.

/Andrea

Bröllop, bröllop, bröllop...

Hej, nu har jag sett länge på bröllopet och nu är jag väldigt läss! Orkar inte se nå mer! Men har ätit jordgubbar och choklad så det var gott! Mamma hade köpt nån choklad ask med brudparet. Nu är jag mätt och belåten! Åh jag vill fylla år nu! Kan inte vänta, bara fyra dagar kvar! Nu ska jag vara social på msn och take it tjill! ;-)

Kram

Manboy

Hiii! Nu går jag runt i ett par jeans thights med en vit tunika inuti och till det har jag en blå kofta som är gnyten i midjan, kalla det vad ni vill, jag kallar det tufft! Haha bara för att jag är jag! Så kör jag på en lite mer crazy style idag eftersom jag ändå bara ska vara hemma! Ska äta makaroner&kykling snart. Bloggar nog mer senare... Har lånat fjärde twillight boken också så blir nog att läsa den oxå!

/A


Victoria♥Daniell

Hej, på morgonen har jag bara sett på tv och hjälpt Henrik med facebook. Glömde att berätta att igår på fotbollsträningen (lassevallen) så såg jag lite rök där ifrån Gammelstads hållet. Jag bara-brinner det där borta eller? Det vissade sig att det var hels angels (stavning?) huset som bran. Alla blev nog lite smått rädda eftersom deet kom ambulanser med sirener och allt. Men det kunnde inte ha varit därför dom kom för dom hade sagt på radion att ingen blev skadad. Rubriken har jag ju förstås skrivit därför att kronprinssesan Victoria och Daniell gifter sig i dag. Man måste ju vissa lite respekt, haha! Grattis till er i alla fall!


 

/A


Godnatt!

Godnatt bloggen, helt slut efter en dag full med äventyr!


23:33

Hej, kom hem från Alva vi 23:00. Hon fyller ju år idag grattis glömde att skriva det i förra inlägget! Hos Alva har det varit jätte kul! Vi åt, spelade cluedo, fikade och såg på filmen "har ni hört .... om Morgans" Haha glömde bort vad det var i mitten. Skulle igentligen ha slutat klockan 21:00, men var så kul så vi stannade lite längre! Sen igår till idag har jag ju sovit hos farmor det har varit jätte mysigt att bara vara hon och jag! Vi har gjort allt möjlgt! Sen har jag hälsat på farfar också och F&F har ätit hos oss idag (lunch) var jätte kul att träffa dom har inte gjort det på ett tag känns det som! Okej jag vet att en del typ inte träffar sina mormor och morfar eller farmor och farfar på kanske ett år/halvår något sånt men jag tycker det är länge med två veckor. Haha, men jag börjar sakna! Nu ska jag kolla lite här på datan och sen blire sängdags!

Alva, du är allt snäll du!♥



Jag hade sett dig förut med fotbollen och så, men det var först i bilen på väg till en match i kalix vi värkligen började prata med varandra och bestämde att vi skulle ses. Det var så våran vänskap började. Jag får säga att det var tur att du skulle åka med mig för annars skulle vi kanske inte ha varit så här bra kompisar som vi är idag? Då kanske jag låg och sov nu och inte hade upplevt alla våra minnen, vem vet? Men jag är i alla fall otroligt glad över att vi träffades och blev bättre och bättre vänner, idag vet du allt om mig och jag är fattar inte hur jag skulle ha klarat mig om jag inte träffat dig. Du är så snäll Alva, du finns alltid där och stöttar! Vi har många minnen nu, väldigt många ska jag säga er. Väldigt många och bra minnen! Bara så att du vet Alva så är du en jätte bra vän och jag älskar dig!


......

Har suttit här i några minuter nu och försökt komma på en rubrik, men nej ingen bra kom jag på! Idag på morgonen vaknade jag typ 10:45 skönt att sova lite längra i alla fall! Sen har jag ätit frukost, städat lite smått, packat till farmor och sett på tv. Så nu är jag redo för allt! Haha!

kram!

Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt för nu drar jag mig till sängen med min bok i högsta hugg, men först ska jag ta mig ett glas saft, törstig!

Fixning!

Hej, nu har jag fixat det där hemliga, haha! Idag hade vi en jätte kul träning! Sen efteråt så for ju jag, Alva, Alek och Miqiue (som jag kallar dig nu, är det okej?) på grundet, var iskallt men helt klart värt det. Det dåliga var att det värkligen krylade av mygg och knott! Sen när jag kom hem tog jag en varm dusch och såg på säsongsavslutningen på Grey´s. Det var jätte spänanade och bra! Sen nu har jag fixat lite och lyssnar på musik!♥ Nu ska jag kolla lite här och sen läsa och hoppa i säng! Fast det är sommarlov om jag är hemma, vill jag inte att det blir så sent. Haha! Men är skönt att ha sovit ganska länge på morgonen! Nu ska jag ta mig en tit på FB och sen kolla kompisarnas bloggar!

P.s Imorgon sover jag hos farmor och vi har mysigt där! Så blir inte så mycket bloggning imorgon och på fredag för då harju Alva fest också!

Kramen

 

 


Stresad!

Hej, nu är jag lite stresad ska möta Alva halv sex. Men om jag åker nu blir jag ändå bara så tidig! Vi har träning på lasse. Sen efter det ska jag Alva, Alexandra och Mikka åka till grundet och ta ett kvällsdop! Åh vad härligt första för i år! Idag har jag varit med dom snälla tjejerna vi har gjort mycket spelat cluedo, spelat kort, kört tiosaker två gånger, kört kurragöma pch fotbollskurragömma, det har varit en jättte kul dag! Och förutom det har vi slamsat en hel del också eller rättare sakt har jag varit på ett oseriöst humör idag, haha! Nu ska jag gå och knyta dojjorna och sen cykla iväg mot Ava!

Kram/Andrea



Haha, lillebror du är för söt!

Ändrade planer

Ingen hemma dag utan en dag med Mikaela, Alva och Alexanda!

Redigerade


ohyey!

Hej! Idag har jag inga planer för dagen förutom träning på kvällen då. Men känner att jag behöver en hemmadag med lite städning och annat hemligt (ni får ju veta sen). Sen ska jag nog kanske gå ut i solen ett tag, kanske att bollen får följa med, vem vet? Trevlig resa Alica, du åker ju imorn! Hoppas du får det kul!



Hemengsmark!

-

Ingen rubrik nu när man har brist på såna!

Hej, bloggen trevligt att träffas! Hehe... Nu har jag laddat upp bilder, så är ni redo för en fotobomd? Ja då kör vi!

 



När vi kom ditt, vacker eller hur?

 

Alla måste hjälpa till med elden,! Och om ni undrar så var det inte kallt men ingen ville ha myggbett!



Sötnosar!



Alldelens alldelens underbart!



Yeye, Hanna fotograferar!



Alicia is the fotograf!



Jag bad Alva stå modell så att jag fick fota lite, tack!



Lovley girs!



Hoppelihopp!



Den finfina elden;)



Nu är det bara rök kvar!



Mums!



Marabou mjölk choklad är gott varje dag!


Idag har jag ju varit på stan med Alicia och Hanna, Kristin kunde inte komma. Jag köpte inget själv. Åt på subway. Hittade en fin tröja från gina och en fin klänining från Hm. Sen for Alicia hem till mg för att hämta sin cykel men hon hade glömt cykelnyckel så vi spelade spel. Sen åt hon hos mig. Efter det var det spring träning, men på den kunde jag inte vara med på en grej för hade fått ont i knäet, men såklart så ska det bli bra efter träningen, åh! Eller det varju bra att det blev bra men kunnde det inte ha gått över på träningen? Jaja, när jag kom hem såg jag på fotbolls vm. Jag åt lite också. Sen har jag hunnit duscha.

Det var min dag i lite ord! Kramen på er!



inte så fin bild, men ville ta en där jag skrattade, hihi!


bloggning hos Hanna

Först och främst. Alicia jag vet att du ska med men det visste jag inte igår;). Som ni förstår så ska Alicia hänka på stan. Yeye. Ska försöka hitta mig ett par brillor. Sen ingge mer för fyller ju åt om 8dagar! Sitter hos Hanna nu men hon håller på med en ipad så snart ska jag bli social, men i alla fall, hade bra så ses vi!

Haha, vilket konstigt inlägg känns det som!



yeye!♣





Myskväll med mina flickor!

Hej, ja som ni förstår så har jag varit med finflickorna Hanna, Alva, Alcia, Mikkiz oxh Amanda jag älskar er tjejor!♥. Vi var på stranden och grillade marschmallows där på grillplatsen, myss! Fick hjälp att göra en eld yeye, fast det var typ Alcia som också gjorde hon var ju proffs! Sen kom några killar förbi men sen sa vi att vi skulle ha tjej kväll så dom stack, haha snälla vi är! Sen efter det så har vi varit här och spelat spel+ ätit marschmallows och choklad, mums! Nu har alla dragit hem och imorgon ska jag nog på stan med Hanna och Kristin för att köpa present till finaste Alva som fyller år på fredag, grattis jag älskar dig! Nu blire lite mer dator och sne lite läsning, så hade bra!

ps, imorgon kommer bilder från kvällen! DS

Idag är en bra dag idag är en vanlig dag

Åh vad iriterad jag blir, Alicia vissade mig och Hanna någon låt från lilla melodifestivalen och nu har den fastnat på hjärnan! Som ni kanske förstår har jag varit med Hanna och Alicia idag vi har spelat kort och gjort en film som jag skulle ha vissat här på bloggen men den blev lite för slamsig! Haha. Sen har jag hämtad Henke och varit med han på ica. Nu ska jag dra för nu kommer brudzen igen!

 


Jag hatar rubriker!

Värför finns det rubriker, kommer ju ändå aldrig på vad man ska skriva där!

Hej! Har varit med Henrik till fotbollsskolan alltså cyklat med han och så, inte för att jag tror att han inte kan själv men ville följa med! Ska vara med Hanna & Alicia sen idag tror jag. Idag har jag inga andra planer, ingen träning/match! Har inget att skriva om så skriver inget mer.

/a


Sommarfavoriter från cocoo

 

Dock ser man inte alla så bra.


Vinst!

Hej, matchen ikväll blev en vinst med 4-1 mot norfjärden/rosvik, vi spelade jätte bra tjejer, men min egen insats är jag inte nöjd med! Har suttit och sparat massa bilder på smycken från cocoo, men så är det bara ett smycket som har sparats och jag har inte bara sparat alla en gång utan två gånger! Jaja, thats life! Men bilderna kommer nog någon annan gång! Nu ska jag snart sova är lite trött! Men ska kolla lite till och sen kanske läsa eller nått! Puss och kram, godnatt!

Match dags!

Hej! Min helg har varit fullproppad! Har varit upptagen hela tiden! Ska berätta om den nu!

Lördag. På morgonen så kom Hanna hit och vi mamma och några andra for till Hemingsmark, Henrik ahde cup det gick bra för dom, dom vann 2 och spelade lika 1. Jag och Hanna hade också kul! Vi hoppade lite i nått "hoppland" var typ tusen personer så var inte så vidare kul! Efter Hemingsmark var vi med Alicia, Alicia, Alva, Mikkiz, Fanny och Alexandra, vi spelade lite fotboll och såg på film, myssss! Sen efter filmen for dom hem och jag och Hanna spelade kort med mamma, sen vid 23:30 kröp vi ner i sängen och sen låg vi och pratade till 00:00.

Idag. Vi vaknade vid nio, då åt vi frukost och spelade lite kort. Sen for vi till Hanna och åt lunch, letade telefoner och spelade kort. Sen for typ alla från igår till multi förutom Fanny. Vi spelade där ett tag och sen drog vi till Mikkiz där spelade vi lite kort.

Mikkiz: Juste Alicia har låga kort.
Alicia: Hur vet du det?
Mikkiz: Jag kollade!

Haha. Vi hoppade studsmatta och spelade lite annat också. Sen for jag och dom andra hem. Väll hemma har jag ätit och umgåts. Ikväll är det match, taggad till yusen, är sugen på en revansch! Nu tar vi dom tjejer!

Nu ska jag tagga med att sitta vid datan ;), kram!

Sunderbyns pizzeria!

Hej ska berätta om kvällen nu! Först for vi hem till Eve och dom och spelade lite fotboll och drack en fördrink! ;) coola vi är lixom! Haha! Sen cyklade vi iväg till Sunderbyns pizzeria och åt där, för er som undrara äre typ ingen pizzeria men kallar den för det ändå! Vi var där ute och spela fotboll och sånt där. For förbi ica, köpte inget men dom andra gjorde de. Sen efter pizzerian så for vi till några och tänkte se film men såg tv istället. Sen tänkte vi gå och spela fotboll och så drog jag hem för hade jätte ont i huvudet! Sen tappa jag cykeln på benet så att bromsen for in i låret, ajj! Sen ikväll har jag oxå hunnit med att ramla på en stenväg och skrapa upp benet och fick ett sår på foten+att mina leggings gick sönder! Sen har jag oxå gjort illa mig i käken! Det var min kväll, den har varit toppen! Nu ska jag chilla, imorn drar jag till Hemengsmark och ser när bror spelar cup, Hanna hänkar ofc! ;)

/A


Vad glad jag blir!

Hej, nu när jag loggade in på min sida på blogg.se, så blir jag jätte glad när några söta personer har kommenterat så fint!

Anonym om Cody Simpson!:
checka låten, av distrikten
http://justiice.blogg.se

IP: 213.65.69.68

Svar: okej ;)
Bullen! om Jullebulle!:
Åååh!<3 Du är bara för snäll<3 Love you<3<3<3<3<3
IP: 92.254.250.239

Svar: Haha, tack! Jag älskar dig med!♥

Julle om Skolavslutningsbilder!:
Tack för blomman och kortet!!!<33333333
IP: 92.254.250.239

Svar: Varsågod Julia!

Julle om Lite tråkigt för er men kul för mig!:
Fingrarna: Julia (Haha, lätt)

Näsan: u8pp9q (ooops)

Stortån: juuia (haha, ganska bra iaf)

Armbågen: jujlkizza (oj)

Hakan: juy7loi8qa (jaja)

Handflatorna: julkiua (men nästan)

Kul grej Nea!<3 Saknar dejj<333

Svar: Haha okej! Du varju typ bättre än mig då! ;)

alicia om Lite tråkigt för er men kul för mig!:
hehe klara alla utom näsan (alikcia) , hakan (az,liv jiz) och hanflatorna (alliia) HAHAH
IP: 92.254.167.219

Svar okej, då var du också bättre än mig!




Där var kommentererna, hoppas ni fortsätter kommentera för det gör bloggandet mycket roligare!



Cody Simpson!


Lite tråkigt för er men kul för mig!

Nu ska jag göra en grej som kanske inte är så kul för er men för mig! Man ska skriva sitt namn och får inte sudda!

FINGRARNA!

andrea

(LÄTT!)

NÄSAN!

andrea

(lätt, det också!)

STORTÅN!

andddredas

(lite svårare...)

ARMBÅGEN!

andrea

(hittade rätt teknik i slutet om det är så man säger)

HAKAN!

an bdctrrws

(ojjjjj!)

HANDFLATORNA!

andreras

(hihi)



Okej, det här blev inget inlägg direkt!

Armband från Hanna!

Hej, har varit med Hanna&Amanda nyss, vi gjorde inte så mycket. Men kollade på gamla bilder (Amandas) och hoppade studsmatta hann vi med! Fick ett armband från Hanna, var jätte fint! Tack! Kommer bild nu.





3saker

1. Jag börjar alltid jonka med höger knä om jag jonkar med knäna, att börja med vänster är nästan omöjligt för mig!

2. Om jag undrar någonting så brukar jag inte alltid fråga frågan direkt. Jag brukar istället hitta på någon lek där man kan få reda på svaret, obs, detta är endast ibland!

3.
Jag fyller år om 12dagar!

Jullebulle!

Julia, du betyder mycket vi har så jätte många minnen tillsamans. Jag vet att vi kommer ses fast du byter skola, men jag känner mig ändå, hur ska jag säga ledsen för att du slutar det känns som att du ska flytta fast du bor kvar på exakt samma ställe. Jag önskar att vi höll kontkten mer! Och jag ska bli bättre på det, de lovar jag! Om du vill va med din galna kompis förstås? haha! Jag kommer ihåg när vi skulle bygga en koja. Vi var tvugna att ha sakosäckar! Sen skulle vi sälja fika i den, vi ritade upp bullarna på ett papper och gjorde priser och allt! Vi började bygga men blev aldrig klara! Sen kommer jag ihåg när vi var med varandra första gången, våra mammar var med. Vi var hemma hos mig och pysslade och så ville en paljet inte fastna på din teckning och då blev du så arg så att du sprang ut och sparka ner din mammas cykel och sen sprang hem! Jadu Julia vi har haft massa goa minnen du och jag! Och jag säger det en gång för alla, Jag älskar dig!


Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov! På skolavslutningen var det de vanliga kören sjöng, de mindre sjöng, 6:orna sjöng, Rektorn höll tal, Ingvar pratade osv. Sen samlades vi i klassrummet och fröken sa lite också fick vi kort och sånt. När vi kom hem fikade vi med M&M. Jag fick en bok av mamma och pappa och pengar av M&M, tack så mycket, brukar inte få presenter på skolavslutningen! Sen har jag fotat lite, ni kanske har sett bilderna. Och om ni undrar värför jag inte lägger upp bilder på alla i min klass så är det därför att jag inte vet om jag får, för dom. Men Evelina vet jag att jag får men hon var på sammma bild som Nora och hon vet jag inte. Ikväll ska vi göra det vi alltid brukar, nämligen äta med några familjer, brukar äta på Waldorf men i år blir det sunderbyns pizzeria! Sen kanske jag ska ta mitt första dop i år, eller i alla fall första i Sverige, men får se hur det blir med den saken, haha!
/A

Skolavslutningsbilder!



Alicia i klassrummet efteråt.



Mikaela i klassrummet



Julia i klassrummet.



Fick ett kort av Eva eftersom att hon ska börja jobba med 1:an.



Skolavslutnings outfit

Prickig tröja Hm¨
Trekvartsbyxor Lindex
Adidas skor Team sportia



Härligt med sol!



Glader



Haha!



Hoppar av glädje haha!

Blommor



Yeye!



Jag!



Glad sommar alla läsare!




Julia Isaksson, du betyder allt!

Allvarligt, jag måste skriva att jag allvarligt talat håller på att börja stört lippa när jag tänker på dig! Vi har haft allt och lite till! Julia du ska veta att jag finns här för dig. Det är bara att höra av sig, skäns ****** sorligt att su ska byta skola, stämningen i klassrummet bli ju inge bra utan dig. Nu har jag ju ingen att hålla händerna för ögonen på! Julia det kommer ett inlägg om dig ska du veta. Och alla ni som läser detta, ni ska veta att Julia är en stor del av mitt liv, fast vi nästan alldrig ses nå mer!

Du betyder allt, Julia Isaksson!♥


Va fin jag är i flätor, tralalalala...

Hej, ja rubriken den talar! Haha sitter här med håret fullt av flätor, fin man känner sig, aa verkligen;). Men efter duschen så äre så kul att fixa med håret så jag gjorde lite flätor+att det blir lockigt imorn på skolavslutningen. Och sen när jag ändå var i farten med att fixa mig fin prövade jag mina avslutningskläder, dom passade galant! Sen målade jag naglarna ljus rosa. Men nu tror jag allt att ni är nyfikna på matchen! Det blev 1-1 och jag ska berätta om den. Mötte alltså Norfjärden/Rosvik på borta plan! Matchen startar, vi har trycket och spelar bollen bra! Men så får dom ett anfall och bollen går i mål! Typiskt vårt lag att ha så otur! Men tror nog att alla fick en kik i röven, för efter vi hade rullat igång bollen igen så får vi ett anfall där Hanna driver upp och passar bak den till Evelina som skjuter i MÅL!!! Yeah! Sen efter det går spelaet på utan nå vidare bra målchanser. I andra halvlek trycker dom på bra och vi får mest rensa men några bra anfall har vi! Sen i slutet av matchen får jag ett bra pas/skot där motståndarna inte får ner bollen så jag har fritt fram, men tror ni inte att när jag är där alldelens fri i straffområdet att det kommer en tjej ooch taklar ner mig i ryggen utan att jag vet något. Fick ont, började lippa :S. Men sved, ja ni vet själva hur det känns! Men vi får i alla fall straff och efter som att jag sitter och gråter, eller har ont på sidan om plan så får Hanna ta straffen, det hade hon fått även fast jag inte hade gjort illa mig för vill inte ta straffar! Men mållisen räddar i alla fall och sen är typ matchen slut! Men vi var värda en vinst tycker jag speciellt när vi bara var en avbytare! Sen på vägen hem var Örjan snäll och köpte en glass, tack! :D

Ojj, det här blev ett långt inlägg! Nu ska jag chilla och äta något men först FB! ;)

 


Allmänt babel

Hej, nu har jag fixat mig lite käk och läst gamla sagor jag har skrivit. Har letet jordsäckar åt mamma samtidigt som jag har jonkat på en boll. Har bytt om till matchställ samtidigt som jag upptäckte att mina fotbollsstrumpor var borta. Tog på mig brorsana samtidigt som jag tänkte om jag skulle snotta dom eller var snäll och låta han ha dom ifred, men den snälla delen av mig har bestämt sig för att låta han ha kvar dom, hon har bara tänkt "låna". Nu skriver jag ett blogginlägg samtidigt som det känns som om jag kommer komma försent, så frågan är, värför slår jag på datan och skriver detta meningslösa inlägg fast jag har jätte brottom? Nu kom den kloka delen av mig på att jag borde stänga av och packa väskan! Jag tycker vi ska lyssna på den klocka delen!


Intervju med Justin Bieber

Hej, nu taggar jag för match mot norrjärden/rosvik!

Men jag bjussar på en intervju med Justin Bieber

 

/a


Hägnan!

Vet inte hur man stavar hägnan eller hängnan, tror dock på det första allternativet! Ja somsagt idag har vi varit på hägnan, var typ inte så kul. Eller det var okej när vi hade fritt och så! var med Mikkiz, Alicia, Alicia, Hanna, Alva och Johanna. Gjorde lite olika saker. Men lite chill att sluta klockan ett! Imorgon är det ju skolavslutning så har typ ingen mer skola, lite chill det med! Nu ska jag fortsätta att "chilla" och sen gå ut med min bok och steka i solen!

/A

Godmorgon!

Hej! Det här är första gången jag bloggar innnana skolan tror jag! Idag ska vi till hägnana så då blira att ha med sig matsäck, bli det vanliga macka, mellis, läsk(brukar ha festis) och fika såklart! Imorgon är det skolavslutning, åh vad härligt och sen på lördag och söndag så slaggar Hanna över, yeye!

Dagens outfit

Svart linne JC
Adidas kofta zoovilage
Mjukisbyxor Laget

/A


Kladdkaka!



Bara för att jag hade lust så får ni se hur min kladkaka såg ut, visst är jag bussig? ;)

Bild från när vi skämde ut oss i byn!



Man måste bjuda på sig själv! Men erkän att vi är snygga? *host, host*

Dagens outfit!



Svart linne JC
Byn tröja Basket laget
Jeans HM




Grundet!

Hej, nu kommer lite bilder från ikväll när vi var på grundet med klassen, var jätte mysigt faktiskt! Spelade fotboll, körde kurra, körde jaga, spelade boul, spelade kubbb(ett kast, hehe), fikade och fotade! Men nu kommer bilderna!

Ma girlz



Eld, märkte nu att jag luktar väldigt mycket rök!



Alicia posar och Mikkiz kliar sig på ryggen



Mikaela-Vad gott med korv Alicia-Tyst jag vill sova!



In action



REKORD!



Konsentrerad!



Photo by: Mikaela "gåsen" Langås



Fina blommor, eller ja?



Lite suddig...



Mikka fotar sig själv tror jag.



Jag i en boul kula!



Mikaela är imponerad av Alicias "jonknings" stil.



Alicia, lika glad som alltid!



1, 2, 3 , Nu kommer jag!



sötisar!



Vad viskar du om Mikkis ;)



Puss på dig Alicia!




Foki pose!



Vad är det där?



Alicia skulle föreställa en katt! Och Mikaela berättar en ny nyhet om Foki!



Ever and Always!



Vad tänker du på Alicia?



Alltid lika glada och söta Eve!

Kramen, hittade på lite till bilderna ;)






Det är onsdag gott folk!

Chacha, känner mig väldigt trött, konstigt men jag blir himla trött av solen. Nu har jag precis kommit in från att varit ute och jonkat med min fina boll! Hehe... Har också varit duktig och bakat chokladbollar och kladkaka. Mums! Ikväll ska vi till grundet med klassen, hade hellre gått på fotbollsträningen, men men... Ska lyssna på lite härlig musik nu och njuta över att solen tittar fram!


Du är allt jag vill ha!

Hej, har varit och badat med Alva nu+mamma och Henke, fast var ju med Alva. Sen fikade vi och sånt där, måste bara säga att du är bäst tjejen! Nu ska jag typ äta lite och sen se tv.

Kram!

HUNGRIG!!!

Hejj, igår efter skolan hade jag ju somsagt macth och gu va kul det var! Måste bara säga 11-manna, äger lätt ut 7-manna. Haha! Men älskar 7-manna ändå ;). Vi vann med 1-0 och jag spelade mittfällt och forward  det var jätte kul i alla fall. Sen vare straffar på slutet eftersom det är DM och om det skulle bli lika så avgör straffarna. Vi förllora tyvär straffarna men dom var ju inte så viktiga. Alva la sin straff, GRATTIS!

Idag har det varit hämengsjoggen, det var kul var nöjd! Eftersom det var en klass tävling i år så vann ju en klass och våran klass vann! :D Det var kul, fick en pigelin, Jippie not! Men det var ju någonting i alla fall! Efter skolan har jag bara varit ute och jonkat och lekt med småtjejerna på gatan. Nu ska jag äta och åka påå badhuset med Alva, kulkul!!

Pussen

Don´t give up!

Halllooojjjjj! Nu ska jag berätta om gårdagen!

Vaknade klockan sex på morgonen och åkte till Hemingsmark där vi hade cup! Vi vann första matchen mot Norfjärden med 1-0, vann andra med 1-0 mot Piteå, Spelade lika mot Lira 0-0 och förlorade sista matchen mot Älvsbyn med 0-3. Men fast vi bara förlorade en macth så gick vi inte vidare! Iriterad man blir. Grattis Malin som höll nollan i dom tre första matcherna! Fast vi inte gick vidare så var det en super kul dag! Om ni vill se bilder så hade Hanna med sig kameran så bilder kan ni nog se på Hanna's blogg, står på länkar ni som inte vet den. Sen på kvällen när jag kom hem så duschade jag, åt middag sen ringde Fredrik och undrade om jag ville spela match med 97:orna idag och det ville jag såklart, så ska spela min första elvamana match idag på sundis, lite nervös man är kommer typ göra offside hela tiden! För hoppas att dom inte sätter in mig på backen fördå ja, då vet man inte vad som kan hända, haha!

Nu vet ni nog redan mina planer för idag men kan berätta attt nu sitter jag och käkar ett stort mellanmål som består av macka, loka, kladdkaka, ballerina, singoala och lite choklad. Nyttig jag är va? Men var bara så hungrig! Nu ska jag kolla lite och sen sätta mig ner och läsa min bok som heter "tillsammans" den är jätte bra! Sen ska jag nog bara sätta på linser och sen är jag redo för match. Får inte glömma linserna idag!

Kram


Jag och Mikkiz

 ♥

söta du

Igår kväll!

Hej, tänkte berätta om igår kväll, var med Alva och Mikkiz. Vi spealde först kort och käka godis, Sen fick jag den knäppa idén att klä ut oss och flumma runt på cykel i byn. Sagt och gjort. Vi cyklade runt i byn och skrek saker som -Mera skola till barnen, -Vi vill ha mera läxor och -Vi vill ha sommar skola. Haha, vi är lite roliga vi! Sen spela vi fotboll och spela kort. När dom hade åkte hem hjälpte jag pappa att stäfa lite sen så kollade vi på några album från mamma's springtävlingar, nog fick vi ett gott skratt! Haha. Nu ska jag nog spela kort haha vad jag har "spelat kort" mycket på sista tiden!

Hanna Lindström har äntligen landat i kära Luleå!

PUUSSS!

Dagen, som den är!

Hej! Idag har jag gjort mycket, ändå är dagen inte slut ännu! På morgonen så for jag och mamma till Gammelstad och gick på marknad i Kyrkbyn. Lyssnade på när några funktionshindrade personer sjöng och dansade! Sen gick vi lite vann en ljusdake på lotto. Började regna så vi gick till hängnan och åt på ett café, åt en våffla och en chokladboll. Sen gick vi tillbaka till marknaden och då köpte jag en bok och sockervad, min brorsa älskar och jag tycker det är gott, så passade på, haah! Sen hämtade pappa och Henrik upp oss och vi handlade. När jag kom hem så for jag till Alva och var med hon Mikkiz och Julia. Vi spelade kort sen åkte Julia och Mikkiz hem och jag och Alva chillade framför datan och spelade kort. Sem for jag hem och städade rummet och såg på tv. Nu ska jag äta pasta och nån sås till middag är jätte hungrig!!! Ikväll ska jag nog bara mysa på för har "examens cup" imorgon och har samling 06:00! Önska oss lycka till!

Kram!


Svar på tal.

Jajuste det glömde jag. Mikaela och säkert några andra också undrade vars collaget var från där jag skrev "ta mig tillbaka". Det är på ett ställe som heter Bönhamn var där förra året på våran lilla Sverige semester det ligger vid Örnsködsvik i Västernorrland. Nu vet ni det, det är jätte mysigt där!

Trevlig Fredag!

Fredag, fredag, FREDAG!!!

Hej, bloggen! Idag efter skolan har jag varit med Evelina vi gjorde ett bildspel från Turkiet som vi ska visa på skolan och bakade. Sen for jag ut och sprang 6,2 km med mamma, otroligt tungt ska jag säga! Nu har jag duschat och käkat pizza, har också hunnit baka en kladkaka. Ikväll ska jag nog vara med Alva och vi ska nog mysa på haaha! Var så länge sen det bara var vi två! Imorgon kommer Hanna hem, JIPPIE, har saknat dig!♥. Nu ska jag kolla lite innan jag ringer Alva.

Kramen!


Drick youghurt

Haha, dricker en god drick youghurt, ica-jordgubb

 

yeye


Ingen..

Springning, det ÖSER ner! Spelar stress istället ;)

Bilder Turkiet



Vill åka!



Bara så att jag klarar mig på resan ;)



Tog bilden från rummet



Mini globen?

 

Det var shower varje kväll, väldigt duktiga!



Vid poolen



Vackra!



Härligt!



Vid poolen på kvällen



svingar haah!



På golfbanan fick vi mata såna här:) vi sa att det var gäddor men vet inte vad det var, fanns sköldpaddor också.



Äter



I en grotta, samma som vi var i förra gången i Turkiet, ÄLSKAR den!



Hehe, äcklig soppa! På Kinesisk resturang



En kille som leker med glassar, haha!



Men fick min glass till slut!



Marknad på hotellet



Frukost, nyttig va?'



Dyker



Tänkte gå och äta så här, men var för feg haha!



Jag!



Haha yeye!



Here I come!



Fint ansikts uttryck *not* En lufft grejj dom hade blåst upp.



Vänta på bussen som vi ska åka till flygplatsen med.



fotade lite



På väg till flyggplatsen.



Hejdå Turkland!

Där var bilderna, har mer på mig och Evelina osv. Men vet inte om jag får lägga upp på henne. Evelina om du ser det här kan du väl svara! ;)

Nu ska jag ut och springa i spöregnet!









Ta mig tillbaka!



Världens mysigaste ställe!

Fråga Anna

Om man har tråkigt kan man ta roliga bilder, sätta på en film eller värför inte logga in på Ikeas hemsida och snacka lite med Anna?

Du sa: Jag heter Bosse!

Hej Bosse. Trevligt att träffas!

Du sa: Vad heter jag?

Tror du att jag har glömt det, Bosse?

Du sa: Har du någon kille?

Jag är singel utan barn.

Du sa: Snygga kläder!

Det är meningen att jag ska ge ett sympatiskt intryck.

Du sa: Vem är du kär i ?

Jag känner mig aldrig på något sätt. Jag bara är.

haha gillar den sista alltså svaret ;). Kunde inte få med bilden.

kram


Önskebild


Twilight!

Hej, när jag loggade in på blogg.se startsida blev jag positivt överaskad, det kommer att komma ut en 5:e Twilight bok! Yeye! Boken kommer vara på omkring två hundra sidor och vara som en novel. Får väl se, boken kommer ut den 5:e Juni. Okej det där blev lite knäppt haha! Idag har vi haft frilufsdag så nu har jag bytt om till torra kläder och sitter här och käkar upp det sista fikat. Cyklade två mil, spelade tennis och åt matsäck. För er som undrar så cyklade vi till Arcus och körde där och det är väl typ 1mil ditt? Ikväll äre typ städning på våran allmäning men ska ut och springa istället. Ska göra ett collage där ni får se vad jag önskar mig.

/A

JAG SAKNAR DIG HANNA KOM HEM!

Rubriken förklarar mina känslor just nu! Har visat mamma två system kameror jag vill ha/önskar mig! En nikon D5000 och en canon EOS 500D. Har varit ute med mamma och Henke och tränat målvakt idag igen, så nu äre bara att tutta och köra! Har varit med Malin, Alva och Alicia,E idag också super kul! Vi chilla på studsmattan, spela kort och snacka! Nu lyssnar jag på musik och chillar, snart äre säsongsavslutning på DH. Nä nu ska jag kika på lite annat, kramen!

RSS 2.0