oncontextmenu="return false"

Pitesummergames<33333

Hejjsann!!!

I helgen har det varit pitesummergames det var skit kul!!! Vi bodde på fårön som vanligt och vi badade typ tre gånger varje dag.
Det var jätte varmt hela tiden men en dag åskade det det kom värdens åska asså det lätt skit högt jag blev jätte räd! I matcherna gick det ganska bra eller vi spelade bra men resultaten var inte så bra. Vi förlora första matchen mot pedersöre altså finland med 0-2 dom fick in två snabba mål i början men vi spelade bra. I andra matchen mötte vi Assi vi förlora med 1-2 men vi hade bollen typ hela tiden och jag gjorde mål!!! Jippi så här gick det till. Hanna sköt inlägg och jag sköt på halv volley
ungefär. I tredje matchen vann vi!!! Vi spelade mott lill piteå när vi möötte dom i examenskupen så förlorade vi men nu vann vi! Det blev 1-0 vi gjorde mål i dom sista minuterna. Så här gick det till Bella pasade ett jätte snyggt pass till Hanna som sköt men målvakten räddade men det blev retur och jag sköt och de blev mål! Vi kom sist i vår grupp så vi spelade mott ett anat Finskt lag det blev 1-1 först gjorde dom ett mål i första bytet men efter två byten till kvitterade vi till 1-1 så här gick det till Alva sköt inlägg jag vet inte om det var från en hörna eller ett vanligt skott men i alla fall så sköt vilma på volley och det blev mål!!!! Nu är jag hemma och sitter framför datan:

Hejjs svejjs!!!!=)

Födelsedag=)<333333

Tja!

Idag äre min födelsedag!!!!!<3333 har fåt lite presenter på morgonen. Har inge mer att skriva joo igår hade ju ja och Alva party och det var skit kul!!!!!

Hejjs Svejjs=)

Kalas dags=)=)=)=)!!!!!

Hej!

Idag har jag varit på min första golf träning för i år=) det var kul! Ikväll ska jag och Alva ha kalas ska bli super duper roligt!!! Imoron fyller jag år längtar... Fast jag vet redan en sak jag ska få och det är en adidas kofta för det fans inte här i luleå så vi bestälde en.

Hejjs svejjs!!!=P

Midsommmar!

Hej!!!

Idag är det MIdsommar! Jag har varit på Hängnan med familjen och nåra kompisar vi åt där och fika. När jag skulle gå på toa fick jag stå i kön i en halv tima JÄTTE KUL!!!!! (skojja) Nu är jag hemma och vi ska snart äta efter maten ska några kompisar komma.

Glad Midsommar!!!!!!!!

Vi vann!!!!!

Hej!

Vi vann matchen mott Lira idag med 3-2. Första matchen för i år faktiskt. Först lede dom med ett noll som dom gjorde på en straff fast sara hade den men den var så hård så att den gick in. Sen stukade hon typ handen=( Så Evelina fick stå i mål hon ägde!!! I andra perioden kviterade Tilda till 1-1. Sen gjorde hon 2-1. Men sen gjorde dom ett mål som typ var omöjligt och rädda. Och sist men inte minst så gjordee Alva ett mål och vann!!!!!!!!

Hejjs Svejjs!!!!

Sommarlov!!!

Tjenna!

Nu har vi sommarlov och jag har inte orkat skriva på länge. Jag går på fotbolls skola i veckan och idag ska vi åka in till skogsvallen där jag tränar fridrott och gå runt där sen ska  vi fika. Ikväll har vi fotbolls match mot Lira vi ska krossa dom.

Jag fyller år om 6 dagar och jag längtar.... Jag och Alva ska ha kalas tillsammans det ska bli kul vi ska vara hos Alva.

Hejjs svejjs

DAN INAN SKOLAVSLUTNINGEN=)

HEJ!!!!

IDAG PÅ SKOLAN HAR VI HAFT IDROTT PÅ MORGONEN SEN SKREV JAG OCH ALICIA SAGA SEN RITADE JAG I RITBIKEN. TILL LUNCH VAR DET PRINSKORV OCH POTATISKLYFTOR NAJS!!!!!! EFTER MATEN HADE VI RAST SEN SJÖNG KLASSEN FÖR MIG FÖR JAG FYLLER ÅR PÅ SOMMARLOVET DEN 23/6=BÄST! SEN SÅG VI PÅ ETT GAMMALT BILDSPEL SOM VI GJORT OM DINOSAURIER. SEN SÅG VI PÅ EN DINOSAURIE FILM SOM VI SET PÅ FÖRUT. SEN SLUTADE VI DET VAR SISTA SKOLDAGEN JIPPI!!!!! NÄR JAG KOM HEM TOG JAG DET CHILL OCH SAT FRAMFÖR DATAN. SEN ÅT JAG MIDDAG. EFTER DET SKULLE VI SPELA FOTBOLLS MATCH MOT ROSVIK VI LEDE MED 1-0 ALEXANDRA GJORDE MÅLET PÅ STRAF JES! FAST I SLUTET KVITERADE DOM TILL 1-1 SÅ MATCHEN SLUTADE 1-1. NÄR JAG KOM HEM SÅG JAG PÅ HJÄLP JAG ÄR MED I EN JAPANSK TV SHOW DET VAR ROLIGT. DET VAR FAKTISKT FÖRSTA GÅNGEN JAG SÅG PÅ DET. OCH EFTER DET SATE JAG MEJ VID DATAN DÄR JAG SITTER NU.

SKOLAVSLUTNING  IMORN OCH SEN SOMMARLOV! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR<3333333333333

HEJRÅ!!!!=)

TJA!!!!!!=)

Tja!
Hej nu har jag varit på fotbollsträning det var jätte kul idag! Imorn sista dan i skolan för skolavslutningen på fredag.

Längtar ihjäl mig!!!!!

Sommar<33333333

Sverige leder med 4-0 mot Malta just nu i alla fall jippi!!!!!

Hejjs svejjs


Hejjasan!!!

Tjabba har inte skrivit igår men han inte nu ska jag berätta vad jag gjorde igår: Igår var vi på hägnan med skolan det var faktiskt kul:) Där hade vi tipsrunda och nån bildgrej man fick en bild och så skulle man leta vars den grejen fans. Sen var det fritt vi fick glass=) Efter skolan var jag med Hanna, Alva, Alicia, Viggo, Jocke, Kalle och Hannes. När jag kom hem åt jag korv och makaroner. Sen läste jag efter det så for jag och mamma och tränade till hemängsjoggen som var idag.

Idag har dagen varit så här: Idag på morgonen åkte vi inte till skolan direkt utan vi for till skidstugan för vi skulle ha hemängsjoggen jag vann!!!!!! jippi min tid var 4.59och vi sprang 1.2 kilometer det var pirigt men kul. Sen for vi till skolan och duschade. Sen ritade jag och jobba med matte för jag vill bli klar med matteborgen före sommarlovet men det tror jag inte att jag hinner=(. Efter det var det lunch det var fiskpinnar blä!!!!!! Efter maten hade vi rast efter rasten jobbade vi med vår storyline om vikingatiden. Sen var det prisutdelning och lotteri jag vann en biobiljet jäs!!! Sen fortsate vi jobba med storylinen. Efter det gjorde jag nåt matte blad. Sen slutade vi jag var med Alva och vi planerade vårt kalas. Sen såg vi på film. Sen skulle jag hem och äta jag åt plättar. sen tog jag det chill och såg på tv. Och nu sitter jag här fast jag måste gå nu för jag har fotbollstränning.

HEjjS SVeJs!!!!! 

Måndag!!!

Hej!!!!

Idag på skolan hade vi först idott. På  idrotten körde vi bränboll. När vi kom tilbacka till skolan så ränsade vi lårdorna och lite sånt. Sen gick vi och åt det var kötfärsås och spagetti. Efter lunchen hade vi rast som vanligt: Efter rasten hade vi slöjd jag och Alicia håller på att göra en planka som vi ska sätta på bilder på oss på. Idag målade vi den och skrev utt bilderna. Hanna och Alva tycker vi är wannabes för att dom också hade gjort en sån men bra idér får man ta hahahaha skojja eller igentligen inte hahahaah. Det var sista gången vi hade slöjd före skolavslutningen på fredag längtar......Efter slöjden slutade vi och Hanna och Alva följde mig hem vi åt melis och sen gick vi in på datan. Efter det gick vi utt och cykla hade typ inget anat att göra. Sen skulle jag hem och äta efter det for vi till stan och tänkte köpa skolavslutningskläder för andra gången men hittade inga den här gongen heller så jag får nog ta kläningen som jag fick av min kusin när vi var där och hälsade på för nån månad sen. Men jag köpte lite andra grejer det var: Shorts, tunika, jeans och en tröja. När vi kom hem från stan for vi direkt till hängnan för vi skulle vara där med klassen ikväll och köra bränboll det var kul!!! Det var vuxna mot barnen dom vuxna vann med 3 poäng=(. Och nu är vi hemma och jag sitter här.

HEjjS SveJS!!!!!!

SÖNDAG!!!

Tjennare!!!
Så här har min dag set ut
På morgonen var jag med Hanna och hon sat och fixa med sin blogg när jag kom. Hon hade typ glömmt lösenordet så vi fick typ sitta och försöka göra på olicka set så att den skulle funka. Efter ett tag kom hon på att hon kunde göra en ny windows live grejs imojs så att hon kunde använda den som meil adress för hon hade typ glömmt lösenordet till alla andra msn. BLA BLA BLA. Ialafal sen kom Amanda och vi körde snabb och smart när det kom blommor och växter så var det bokstaven k och Hanna sa kristal och då skämta jag och sa att vi kan hitta på en egen blomma och det tykte dom va en jätte bra ide så vi gjorde en fast vi trötnade och körde fem saker fast när vi hade kört klart skulle jag hem och äta=(. Efter maten hade vi match mot baik eller bajs skojja hehe vi förlora med 2-1=( fast jag gjorde mitt första mål för säsongen=) så här gick det till. Jag passa Sara sen sprang jag och Lisa in mot mål Sara passade Lisa och målvakten gick utt mot henne då passade hon mig och jag kunnde lägga in den i öppet mål. Efter matchen ducsade jag såklart. Sen var jag med Hanna, Amanda och killarna vi sat typ bara framför datan. När jag kom hem åt jag sen såg jag på tv och nu skriver jag på bloggen känns som om jag har suttit här i tusen år.

HEjjs SVejjS:D


Tjabba!!!

Hej nu är det tredje gången jag skriver idag men har inget att göra. Det är andra perioden i Sverige-Danmark matchen och Sverige ligger under med 0-1 dåligt buuuuu! Så jag har ingen lust att se på den.

Hejdå!!!!!:D

Hej:D

Hej igen!!!!
Vi ska snart få middags gäster och vi ska äta kött och pommes frites! hehe. Sen ska jag se Sverige-Danmark på tv hejja Danmark!!! Skojja!
 
Bay Bay

Tjenare Tjenare!!!

Hej jag har precis gjort den här bloggen och har typ ingenting att skriva eller jo jag är med Hanna och Alva.

hejjs svejjs:p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0