oncontextmenu="return false"

A+N+D+R+E+A=ANDREA

Tjenna Lena Mittbena ;). Har sett lite på Project Runvay och ätit varma mackor. Spelat gitarr har jag också gjort för jag och Julia ska uppträda imorgon! Ikväll ska jag träna som målvakt med mamma och Henrik , är så nervös till matchen på onsdag när jag ska stå i mål mot Gammelstad, HJÄLP men ska ju bli kul också. Men nu förbjuder jag alla som inte ska spela att komma till sundis på onsdag! Jajja får väl hoppas på det bästa, sen har jag match mot BAIK dirkekt efter också! Alltså så kommer onsdag bli en toppendag! Det blev inga bilder i helgen men jag måste rotera och fixa och sånt och det har inte gått, men jag lovar i veckan eller i helgen kommer dom nog!

/A

Jag saknar DIG! Kom hem nu!

 


Nya kläder!

Hej, vill ni veta vad jag har gjort i eftermiddags, dom som vill veta ska jag berätta för. Efter att jag hade bloggat så åkte jag till Sundis och såg på kussinen som hade en till match dom vann! När jag kom hem kom Mormor. Jag for ut och sprang med musik i öronen, sprang runt i byn ungefär 5km, skönt var det förutom mjälthugg, alltså det är bland det värsta som finns! När jag hade sprungit kom Farmor och Farfar, jag duschade. Sen blev det grillat, mums! Första gången jag äter grillat hemma den här sommaren/våren. Sen spenaderade jag lite tid med lille bror. Åt kladkaka, hallon och glass till efterät. Sen har jag sett lite på Sverige-Bosnien. Är paus nu. Har laddat upp bilder på kläderna som jag köpte idag, ska vissa!

Asics Team sportia



Linne HM



Linne Hm



T-shirt HM



Också en bild på lilla jag



Den prickiga T-shirten ska jag ha på avslutningen med vita trekvarts shorts.

Hade, nu drar jag mig tillbaka till TV och sen fotboll!



Golfgarden

Hej, jag kom precis hem från Golfgarden där har jag varit på Matildas kalas, det var jätte kul! Propade i mig med alldelens för mycket popcorn, godis, chips och läsk! Nu behöver jag inte äta godis på typ få se nu... Ett år? I alla fall på morgonen föra kalaset så var jag först och såg kusinen spela match på Sundis dom mötta Sunderbyn och kussens lag vann! Grattis! Sen åkte jag och mamma in till stan, på jakt efter skolavslutningskläder, haha! Hittade lite gran, bilder kommer strax! Sen träffa vi Evelina och hennes mamma på JC så vi skjutsade henne. Ikväll kommer M&M och F&F och ska äta här, morsadg imornon jue! Så det blir najjsit! Nu ska jag ta tag i bilderna.

kramkram!



På morgonen spela jag gitarr så att det lät i hela huset!


Crazyier

Den här låten gå jag och nynar på nu, gitarr läxa.



pussen!

Fick skriva ner på papper det jag hade skrivit och skriva om :S

Youtube, laddar upp bilder på andra datorn och tuggar tugummi ;) är det jag håller på med nu, heehe! Tittar lite på "extrem home makeover" också. Igår han jag inte blogga, hade fullt upp. Det här hände!

Efter skolan åkte jag in till stan med Alva, Alicia och Hanna. Vi gick på Subway, åt dock inget. Sen gjorde vi det man brukar göra på stan, gå i affärer haha! Hittade en present till Matilda. Sen gick jag till mammas jobb, vi åt, jag tog en macka från subway haha! Sen åkte vi ditt där, Hällsans hus är för mamma skulle springa vårruset, kollade på och M&M kom förbi. Vi hade picnik efteråt. Åkte hem och fikade, gick och sov!

Det var gårdagen det! Som jag sa så laddar jag upp bilder, bilderna från Turkiet, tar så länga att jag hinner DÖ innan dom laddat upp! Nu klockan 16:00 så har jag utvecklingssamtal, och sen ska jag troligtvis vara med Hanna och Alva. Sen senare ikväll kanske jag ska springa om jag orkar. Nu ska jag ta mig till tv.

Kramis!


lite kläder från...

GINA TRICOT! Haha, ska vissa lite snygga grejjer. Som passar till sommarens soliga dagar!

 


Inte så mycket bilder, men datorn är seg!

pussochhejjj! :D


that´s to bad

Hej, nu ska jag bli bra på att skriva så här. Alltså stor bokstav och punkt och sånt där, har slarvat lite med det förut. Men ni kan inte förvänta er att det alltid ska stå såhär. Haha, vet inte hur länge det här kommer hålla, men vi får väll se. Måste bara berätta att idag på slöjden failade jag! Haha, jag skulle lima med sånt här flytande lim. Jag stog där och tryckte allt vad jag kunnde på tuben, för det kom ju inte ut nått, men så typ exploderade hela tuben, okej korken for av och det sprutade lim på golvet, bänken, mina jeans och mina skor, lyckat! Men jag lyckades som tur var rädda byxorna och skorna, men lite hårt känns det ju på byxorna. Idag har jag träning, grymt skönt att röra på sig är väldigt tränings sugen, första gången på lassevallen för i år ska bli kul, men gräset är nog inte det bästa nu när det regnar så mycket! Idag när jag kom hem har jag gjort läxa och ätit två mackor till melis. Vill gå ut men har ingen ork, så förblir nog här ett tag. Hanna kollade på sommarkläder så fick lust att kika på lite godsaker (kläder) ska nog ta mig en titt på vad som finns. Vissar nog här sen. Och för er som undrar har jag inte glömt vad jag har lovat, bilderna från turkiet kommer i helgen när jag har mer tid och inte massa träninger och läxa. Det var det, ha det bra!



kärlek till dig kära gitarr ♥


SILVER

hejj , kom två i fotbolls cupen , nice ! alltså man fick inte nå medlajer men om man hade fått det hade vi fått silver . det var jätte kul att spela ! igår fick jag också veta att jag har match ikväll , så det var ju väldigt najjjss ! så nu taggar man här för fullt ! kom också precis hem från möttet om klassresan gick bra , fick glass . nu ska jag snacka med några på msn , såg att ovanligt många var inne .

 

krammmisssaaarrrr !


i can´t stop this feeling

nu har man varit ute och sprungit 6,2 kilometer , med mamma , HÄRLIGT det var ! Nu har jag duschat , och ska äta . Efter maten ska jag fika rabarberpaj med vit choklad och nötta glossor och sen kansek läsa lite om medeltiden också. Sen blir det sängen för mig så att jag är pigg imorgon !

kramen

Måndag ,,

tjjooo ,, sitter här och dunkar musik. Idag efter skolan har jag städat rummet, dammsugit och sett på tv. Känns skönt att ha gjort det! Nu ikväll blir det att göra läxa och springa. Imorgon är det fotbolls cup, ska bli himlans kul! Här ska ni få se min vecka.

Tisdag: Klassmötte

Onsdag: Träning

Torsdag: Träning? chill & nötta läxan innan det är prov.

Fredag: Utvecklingssamtal

Det där var skolveckan vet inte vad jag ska göra i helgen, men bli säkert nå kul!

Kramm


It´s me Andrea ! ;)

hejj , nu ska jag försöka få med vad jag har gjort dom här dagerna jag inte har uppdaterat så mycket .

Fredag: Efter skolan var jag med Alva och Hanna. Vi spelade volleyboll , riktigt kul det är! Sen hade vi träning. Efter träningen for jag hem och duscha och åt , efter det for jag till Hanna igen , Alva kom också. Vi spelade volleyboll , fotboll med några killar och såg på tv. Sen åkte jag hem och såg Top gun.

Lördag: På morgonen sprang jag max loppet , det gick bra. Efter loppet duscha jag och sånt. Sen for vi till F&F där såg vi hockey och åt. Sen for vi vidare till Moa & My där hoppa vi studsmatta , såg 27 dresses , fika och var ute . Sen for vi hem där vid tolv och jag och pappa rensa akvariumet eller pappa gjorde det mesta .

Idag: På morgonen for jag till Alva och var med hon och Mikkiz , vi fikade och sen kom Alex och Fanny vi hoppa studsmatta . Sen skulla Fanny , Alex och Mikkiz hem och jag och alva fortsatte hoppa poch sen åt vi och då kom Hanna . Vi hoppa studsmatta och spela kort och då kom Fanny och Alex tillbaka så vi spela lite mera kort och sen så hoppa vi studsmatta . Sen hade jag match mot piteå förlora med 4-0 , menmen , första matchen för mig i år så man njöt av varje sekund . efter matchen for jag hem och duscha och åt och nu sitter jag här , ska snart hoppa i säng , har sovmorgon en kvart imorgon inte mycket till sovmogon men lite i alla fall , så det är bara att tacka och ta imot hehe ...

pusspuss !


Max-loppet .

hejj , nu är jag taggad , ska springa "max-loppet" har sprungit det förut . Önska mig lycka till ! bloggsr mer sen om vad jag gjorde igår när jag inte bloggade .

pusss ,

Im back ,

hejj , kära blogg ! nu är jag tillbaka i härliga (för tillfället) varma Sverige ! har gjort så mycket , så orkar inte skriva allt för då skulle det bli mycket kan jag lova ! men lite härliga grejjer kan jag bjuda på .

*bada
*sola
*shoppa
*spelat fotboll , Sverige mott resten om ni undrar

nu låter detta kanske inte som en så kul semester , men ni ska bara veta hur mycket vi har gjort kan inte skriva allt här eller orkar inte skriva allt . men en bildbomb kommer , kan jag lova , vänta bara .

OJJ va kul det var att se ALLA igen ! åh vad jag har saknat er , sötnosar !

var med hanna & amanda efter skolan spelade volleyboll , ohyee ! såg lite hockey också och drack te i värmen haha !

nu ska jag kanske ta mig en dusch eller gå ut och steka i värmen .

pussen

 


lalalalalaaa

hejj , ja rubriken är lite knäpp , en liten trudilut haha ! :D ,  vi ska snart gå och äta , datan lagar :S . idag när vi gick på stranden så skulle vi gå in på ett annat hotell och prova lite andra vattenruschbanor , men en vakt stoppade oss och sa att vi kunnde hamna i fängelse , hehe ingenting vi ska prova igen, haha ! har ingeting att skriva och orkar helt enkelt inte ladda upp bilder nu när jag mpste sitta på zoombaren för att kunna komma in på internet , nä nu ska jag äta , puss puss , vi ses !

/a

TURKEY !!! :D

Hejj , nu sitter jag här i turkiet på en resturang , måste va här för att kunna komma in på internet :( menmen har ändå inte så mycket tid till att blogga , vill ju inte slösa tid när jag är här! Jaja , kommer nog några inlägg i alla fall. Har ingen fantasi idag , eller just nu. Har precis varit på en golfbana och slagit lite slag, vi blev jagade av en hund , eller det kändes i alla fall som att vi blev jagade. Nu ska vi äta middag , det är en timmas tidsomostälnig , så nu är den halv åtta här och hos er halv sju. Vi har badat , spelat minigolf , solat , badat turkiskt bad , spelat fotbolloch ätit GLASS! Haha , melike ! Hehe ! Det har varit jätte kul , några bilder har jag! Men nu hinner jag inte laddda upp , gör det någon annan gång eller när jag kommer hem. Nä nu måste jag gå och äta , tjingeling !

/andrea

hejdå Sverige , hejj Turkiet , nu blir jag turk för all framtid , haha , nejdå ! :-D

hejj , känner mig lite smått stressad sådär , ska åka till flygplatsen om en halvtimma ungefär , men ville hinna med ett blogg inlägg först så att ni vet att jag lever och åker till turkiet IDAG !! *glädjeskutt* , åh vad härligt ! kanske uppdaterar på flyggplatsen för ska vänta i två timmar :S . efter skolan såg jag filmen "I hate valentin´s day" , dett var en super söt film , en bra film helt enkelt ! efter några bamsekramar på skolan känns det helt okej , att lämna mina underbara vänner här , även fast jag kommer sakna dom så in i norden ! men ni åker ju också bort snart , och då blir ju jag lämnad kvar , haah ! men som tur , har jag turen att evelina förljer med , så det är kanon , eftersom våra föräldra känner värandra så åker vi tillsamans med en annan familj också ! den här resan kommer jag aldrig glömma , kan jag lova ! nä nu måste jag hinna med en snabb kikning på facebook innan jag far iväg till det underbara !

pussen , kommer sakna er ! ♥

suttit ute

har suttit ute en sväng och sett på när henrik och hans kompisar spelade fotboll , hah ! ska gå och göra mig en kopp var röda vinbärssaft  , som jag aldrog gjorde imorse , så behöve lite sån nu . ska nog ta en dusch snart innan tv pogramen börjar . bli nog sista inlägget för idag , så godnatt även fast det är ett bra tag kvar tills jag ska sova .

godnatt , ♥


jag är klar !

hejj , har precis jobbat mig igenom dom sista matteuppgifterna , otroligt skönt det känns att inte ha den kvar och ta med sig , jag vet har pratat mycket om matte , haha im a mattenörd ! har också borstat tänderna & håret precis alltså jag gjorde inte det imorse så gjorde det först nu hhaah , seg jag är ! men hade ingen ork när jag ändå bara skulle va inne hela dagen . m&m kom förbi kul att träffa dom innan vi åker , även fast morfar ska skjutsa oss till flyget imorgon . har spelat lite gitarr också , åh vad härligt det är att spela ! loggade in på datorn för att söka fakt om Turkiet , alltså hitta några platser vi kan besöka och berätta om och sådär , skolgrejj ! så nu ska jag söka fakta om det och inte blogga , så pössiss !

Justin Bieber ! ♥

ja, vad ska man säga ? Älska Bieber ! Diggar down to earth på gitarr , myckët lättare en jag trodde !







kram !

becuse of you

chacha , har precis sett filmen "motherhood" gullig och bra film ! har inget att göra , tråkigt att vara sjuk ! tuggar tuggumi om nån ville veta ? ikväll är det tv kväll , dh & ct ! andrea gilla (Y) . imorgon ska jag till skolan , vill träffa alla innan jag åker . vill lägga mig ute på en solstol och sola , solen lyser ju så fint , så det skulle inte vara helt fel faktiskt ! kanske kommer mer inlägg sen , känner på mig att jag kommer stanna framför datorn ett tag , puss&kram !


bikbok

hejj , lite kläder från bikbok som gärna skulle få följa med i resväskan !

 

pussen


värför bloggar jag ?

joo , jag bloggar för att jag tycker mycket om det , jag skriver liksom av mig mina känslor och det är skönt , sen är det kul att få dela med sig av sitt liv och vad man gör . det är såklart kul om nån läser , men jag blir inte ledsen om jag tittat på statistiken en dag och ser , jaha idag har det varit en läsare , sån är inte jag för jag skriver för det första för mig själv ! men såklart , läsare är ju ett stort plus i min värld . sen så har jag ju kompisar som bor längre bort och om dom hittar min blogg är det ju kul för dom att se vad jag gör kanske vad vet jag ? en del släktingar läser och det är kul ! att dela med sig av sitt liv , sina underbara vänner och familj , det är väldigt kul , för jag älskar ju alla , och ni ska veta att ni är mitt allt , så jag bloggar för er och mig själv , därför bloggar jag !

hejj , tänkte börja inlägget på ett vanligt sätt också . vaknade halv elva av att det ringde , han inte svara . har ätit frukost och tagit alla mediciner mot halsen och huvudvärken . ska snart göra mig en kopp med varm saft , det hjälper mot halsen ! en dag kvar nu , en glädje sprider sig i kroppen , tänk . idag ska jag göra bort den sista matten (4 uppgifter) . ska se film också och vila upp mig ! ville följa hanna och alva på stan men det gick inte . hoppas ni har super kul tjejer ! ;) . är full med energi men vet inte vad jag ska skriva , så avslutar detta inlägg här och nu ! hoppas ni har en underbar dag / andrea

 


400

hejj everybody ! 400 hundra inlägg nu ! börjar bli mycket . alla har presic åkt hem , har sett film "the reader" var väl bra , lite gameldags . såg lite på dom svenska hollywodfruarna också . innan vi såg film och så så hade vi ett band och gjorde lite reklamer och aliciae gjorde moonwalk haha ! trevlig kväll , med bäst folket mitt ! ♥ nu ska jag snart sova , vill vara utvilad till turkland . har inge bilder , kameran nerpackad . har mammas kofta , väldig skön stor och mysig , melike ! mamma du kommer inte få va ifred med den haha , jag är ond mohaha nä skojjja , såklart jag inte snor den av dig , bara lånar haha ! nä som sagt nu ska jag göra mig i ordning för nattten , sovsöt!

/a

skala potatis

hejj , har skalat potatis och så smart som jag är så skar jag mig :/ . ikväll kommer hanna , alva , alicia , alicia och mikkiz och ser film ! yeyy behöver sällskap , men ska ta det lungt vill inte bli mer sjuk ! sminkade mig och blev hehe , bilder kommer . imorgon är vi lediga ! wihho , även fast jag kansek hade varit sjuk så haded et varit bättre att vi var lediga då missar man inte så mycket ! nu kommer bilder/bil vet inte om det blir en eller fler , me flöm blev det så säg inget annat .

 

pussen


nu ska jag ...

kan ni gissa vad jag ska göra ? haha skratta inte , men jag fick lust att sminka mig och då menar jag inte lite utan ganska mycket , få se hur det går , webcam bild får ni sen .


jag älskar dig !

hejj , jag och min bäste bror har haft ett trevligt samtal asgasg ! har också sovit i två timmar skönt skönt . åt nyss en bit after eight kladkaka . har jobbat matte . har gjort klart engelskan i workbok . har läst engelska . ska söka fakta om turkiet . snackar med alva på msn , sacknar dig och alla andra vänner ! hoppas så in i norden mycket att jag hinner träffa er innan jag åker annars blir det svårt ...♥ . nu ska jag inte tänka på det för då börjar jag gråta ...

pusssenn !

monki vs gina tricot

har själv valt ut några kläder från både gina & monki vilken av kollektionerna tycker ni var snyggst ?






it´s a long way to love

tjoobbrreeesss , är sjuk ! åhh im crying , det  suger ! ska göra nå vettigt ! se tv , data , matte och sova hehe kanske inte så vettiga saker! det här blev ett konstigt inlägg men känner mig helt crazy ! igår packade vi klart , skönt , alltså handbagage och sånt där ! kommer inte bli nå mer bilder för har laddat kameran och packat ner den , vill inte att den ska få slut batteri ! tänk två dagar kvar sen liggar man där vid poolen och stekar med brillorna på haha ! nu ska jag sluta innan jag smälter i drömmarna , ehh ??!!

love / andrea


packning , check !

hejj , nu har jag packat klart ! sen ska jag bara packa handbagage och sånt dära ! har också nu ätit middag . blir en tidig kväll för mig för vill bli frrisk och gå till skolan imorgon , för annars kommer jag missa väldigt VÄLDIGT mycket ! nu ska jag ta en snabbtitt på lite andra saker och sen göra mig klar för sängen för detta ska ju som sagt bli en tidig kväll ! ;)

kramen

musik på högsta grad

hejj , nu dunkar musiken på högsta volym ! bilderna är tyvär fel hål men vrid på huvuderna damer och herrar så ska det nog gå bra !





jag och älsk gitarren ♥











min fina packning förvandlades till en soptipp ;)

haha , många bilder på mig med min mössa !

nu ska jag gå och lämna till backa en bakform vi lånade av grannen och sen försöka färdigställa packningen !

krammiisssaaarrr !

i remember

kommer ihåg detta !



hahahahahahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH ! ni för själva fundera , jag avslöjar inget !

-

jag vill ta ett steg , sjunga ut , dansa som aldrig förut , drömma hela natten om en underbar dag , ja jag är lycklig det är jag ! ♥

hejj , har precis lirat elgitarr så att det hördes i hela huset kom på en liten melodi som jag fastna för och spela om och om igen , undra vad dom andra tyckte som fick höra den igen , igen , igen osv ! sen har vi haft gäster , åh vad jag längtar , har börjat packa idag . vissade evelina vad jag skulle ha med . har så himmla mycket blogglust just nu vill bara skriva skriva och skriva ! ni ska få en bild och sen laddar jag över ikväll , kanske !



min rosa mössa♥

björn gustavsson

favorit i repris ;D



herrå

låtar

var ett tag sen jag hade låtar på bloggen så här kommer några jag har lyssnat på på sista tiden ;)






lite låtar så att kategorin musik kan få lite tillökning hehe ;) nu ska jag gå och skubba mig ren yeyy ;)

a som i andrea

haha , ja jag ska göra något test där alla svaren ska börja på bokstaven i mitt namn ;) haha pröva om ni vill !


Tjejnamn: Amanda

Pojknamn: Albert ;) 

Fotbollslag: Arsenal

Ursäkt om jag kommit försent till lektion: Anders tog mina böker

Yrke: Artist

Skola: Alviksskolan

Gammal artist: Abba om det räknas ;)

Klädsmärke: Adidas 

Bilmärke: Audi

Efternamn: Andersson

Tal: Arton + arton

snygg karaktär: Aladin , yeeyy skojja !

cooling: Andrea Claeson  

lite flömiga svar hehe , nu duschen !

att vara sjuk suger SJUKT mycket !

hejj , är så sur nu på att jag är sjuk , och ännu surare blev man när hanna ringde och frågade om jag ville följa med på idol också måste man svara nej . nu ska jag fortsätta att vara sur , haha , nej nu ska jag duscha och sen får vi gäster på fika fast jag är sjuk , men det känns kul ändå ! är turkiet folket som kommer , ska äntligen få smaka kakan från igår eller kakorna . filmen igår var rolig (Y) ! blir kanske bilder sen idag från när jag var ute och fota i veckan , puss&kram♥

bilder från idag !



dagens "sjuk" outfit .



jag jonkar



plugg mattenörd



min våffla




sockerkaka mamma bakade



jag bakar after eight kladkaka



mjölk choklad/marshmallows stavning ? kladkaka



after eight kladkakan färdig



mjölk choklad/ marchsmallows kladkakan färdig , kolla på bilden nedan den bilden var i receptet lika ? ganska tycker jag !



bilden på receptet

nu blire film , kanske bloggar sen , pussss !



filmen vi ska se


outfits från JC

här kommer några outfits från JC , vill inte ha skorna tog bara några .












älskar tröjan högst upp , somriga jeans längst ner , härlig skorta/blus näst längst ner , somrig kortkofta längst ner , tröja jag velat ha länge näst längst upp & coola tights på dom tre första bilderna . nu kommer bilder !

pussiiss


everything it´s gonna be alright

hejj , dålig uppdatering idag , men m&m komm förbi en stund ooch sen har jag haft fullt upp med matte , rensning av garderob , bakning och hockey tittande . synd att Sverige förlorade ! bilder kommer ikväll , bra kämpat , tjejjer & 99:orna lycka till i the final countdown ;) . nu blire mat , sen ska jag nog se nån film som heter "old dogs" , se tv , & packa , som jag har försökt skjuta upp på hela tiden haha , är väl ändå ganska kul att packa , men jobbigt för jag tror alltid att jag glömmer någonting . nä nu ska det bli gott med mat , magen kurrar , så puss och hej !

justin bieber fan !



vilken söting ! ni måste titta ! ;D


ingen fotbollscup :(

buhu , fick inte åka , feber ! jaja , tänk det positivt , det regnar , men hade hällre spelat ändå jaja , dumma feber ! ska baka , två kladkakor , bilder kómmer nog sen , rensa garderoben , packa och göra läxa , så hinner nog få bort ganska mycket och det ska bli skönt i alla fall ! bilder kommer nog sen . går inte att logga in på min bärbara buhu ! igår efter sundis var min familj hos evelina´s familj , kulkul !

kramandrea

RSS 2.0