oncontextmenu="return false"

Idol

Hej, nu sitter jag och ser på idol mycket roligt!<3 snart börjar det nog igen oj det har börjat.

tjingelings

Tjenareeeeeeeee

Nemen hejsan svejsan,,,, Nu har jag kommit hem från skolan och idag hade vi slöjd, skoljoggen, geografi, engelska och så jobbade vi lite i röda tråden. Orkar inte berätta om allting är så trött... Ikväll äre innebamdy som gäller hoppas jag blir piggare till de. Nu ska jag snart äta lite plättar gött! hare så bra.

Och kom ihåg frågeveckan!!!!!!!:)


Tävling hos Foki igen;)

Hej igen nu ska jag vara med i en till tävling på fokis bligg nu kan man vinna ett smycke som det står ens eget namn på!!!:D Det här är reglerna i tävlingen:

  • Bestäm dig för om du vill ha ditt namnhalsband i silver eller i guldpläterat silver.
  • Berätta i din blogg att du tävlar om ett namnsmycke från Betties Galleria.
  • Länka till mig och till Betties Galleria.
  • Kommentera här ifall du deltar i tävlingen.
  • Jag utser vinnare på Fredag! Lycka till!

    Där ser ni reglerna och här är länken till fokis blogg www.foki.blogg.se och länken till betties galleria står ju där uppe men här får ni en till länk;) http://www.bettiesgalleria.com/ ja nu är jag med i tävlingen och man får hålla tummarna!!!!:D ja som ni ser i reglerna ska man bäretta på bloggen att man tävlar om ett namn smycke från betties galleria som jag kanske redan har jort men nu gjorde jag det igen för säkerhetskull;).
  • Hejdå hare så mysigt;)

    P.S påminer er om frågeveckan;)


    FRÅGEVECKA!!!!:D

    Halloj igen lite om mig:D

    1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Inga just nu;)
    2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? NEJ!!!
    3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Alla på skolan:D
    4. Hur lång är du? 140
    5. Vilken är den senaste filmen du sett? 17 again 
    6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Logga in på msn:) Från Hanna<3
    7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
    8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
    9. När såg du senast din mamma? 1 minut sen;)
    10. Icke godkänt i något ämne?  har inte betyg
    11. Mvg i något? har inte betyg
    12. När vaknade du idag? 7
    13. Vilken är din favoritplats? Jadu
    14. Vilken plats föredrar du minst? Jadu
    15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Jadu
    16. Hur stor är din säng? 105 cm
    17. Vad sover du i? sängen
    18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 om man inte räknar med dom på;)
    19. Var har du bott/bor? Sunderbyn nu och föraltid:)
    20. Tycker du om kinamat? ja
    21. Tycker du om kaffe? usch
    22. Vad dricker du helst till frukost? oboy elr jucie
    23. Kan du spela poker? inte så bra
    24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Japp
    25. Vill du ha barn? jadu
    26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
    27. Har du någonsin åkt ambulans? Neji
    28. Föredrar du havet eller en bassäng? bassäng
    29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
    30. Äger du dyrbara smycken? - Inte dyra precis;)
    31. Vad är det roligaste du har gjort i sommar? mkt roligt;)
    32. Vem är den roligaste människan du känner? många
    33. Vad har du för ringsignal? Love story-Taylor Swift;)
    34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? tror det;)
    35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Data väska:P
    36. Kan du byta olja på bilen? Eh vars kom den frågan ifrån haha:D
    37. Vilken var den senaste boken du läste? Om jag kunde drömma, bra bok det är(Y)
    38. Dansar du i bilen? Nej
    39. När var du i kyrkan senast? Typ julafton;)
    40. Hur många hål har du i öronen? 3
    41. Har du någon piercing? Nej
    42. Har du någon tatuering? Nej
    43. Har du pojkvän/flickvän? Nej 
    44. Vad är ditt mobil nummer? Det kan man undra:) 
    45. Vad ska du göra ikväll? Läxa, idol, klippa mig;)
    46. Har du några syskon? Lillebrorsa:)

    Nu har ni får veta lite saker om mig och det tog inte lite tid att fixa så att allt blev rätt;)

    Jajja eftersom ni har fått vet lite om mig nu så tänkte jag ha en frågevecka fråga precis vad ni vill så ska jag svara på alla era frågor till nästa tisdag;) ha så trevlig hejdå nu väntar läxaaaaaa.....


    En helt vanlig dag

    Hej, rubrikerna börjar ta slut i mitt huvud de är därför det blir väldigt tråkiga men men snart får jag väll nya idér igen hoppas jag;). Idag på skolan har vi haft matte, svenska, so fast var inte med, kör och elevensval. Ni kanske undrar värför jag inte var med på so men hade kör då fast jag ska nog sluta för vi var tvungen att ta hem det vi hade jobbat om när vi var på kör man hade kunnat jobba på rasten men orkade inte spelade fotboll istället mkt roligare;). På ev (elevensval) hade jag som sagt var frilufsliv men var inte som jag hade tänkt mig. Trodde man fick spela fotti på multi och sånt men nej man skulle typ tälja, göra upp eld och typ bygga läger okej inte men brädor och spik men typ med pinnar. Jaja man får hoppas att det blir kul iallafall;). Efter skolan var jag med Alvi som jag brukar säga jag menar ju Alva;)<333333. Vi snackade, datorn och fångade vindruvor i munnen hihihi men alting är kul när jag är med dig du är bäst love you<33. Sen for vi till multi och spelade fotboll med Hanna och Alicia sen kom mitt och Alvas fadderbarn och var med men sen skulle dom hem och då kom alicia e lille brorsa och vannesa altså alicia l är faster till hon;). Nu måste jag nog ta fram läxan jaja sånt måste göras igentligen måste jag nog städa mitt rum också men det får bli en annan gång orkar värkligen INTE nu!.... Kanske skriver ett inlägg lite senare om jag hinner för ska kanske klippa mig och såklart se idol så det är inte säkert att jag hinner med ett till inlägg. Blev ju ändå ett ganska långt inlägg jämfört med dom andra jag brukar skriva nä nu ska jag inte skriva allt jag tänker då blir det bara tråkigt hahah. Ha det bäst!!!!

    Luleå<3

    Nemän tjenare har nyss duschad. Har varit på basket träning lika kul som alltid:D. Idag på skolan har vi haft idrott, matte, engelska, set på film, fått veta vad vi ska ha i elevensval fick frilufsliv;), klassråd och loggbok. Efter skolan var jag med alva vi satt vid datorn och snackade lite;). Sen skulle jag hem och byta om till basketen. Nu ska jag snart äta och det blir nog att äta framför tv för luleå mott linköping har ju börjat nu. Och lite idol blir det också såklart!;) Nä nu hinner jag int skriva nå mer för maten är klar hejdå ha en rolig kväll;)<3


    :()

    Hej. bara så att ni vet så ska rubriken förestäla en glad mun:). Nu har man varit på storhedern vi åkte först till djurmagazinet och bestälde sköldpadorna fick hålla i dom så söta!<3. Har ni nå förslag på namn så lämna en kommenter har ingen idé om vad min kan hetta. Sen tog vi en korv på korvgubben och sen till intersport och letade basket boll min är typ dålig. Men hittade ingen skön. Sen for vi till teamsportia men dom hade stängt bu så det blev ingen boll. Nä nu ska jag snart äta och sen fara på innebandy träning:D.

    Hare så bra/A.Claeson:)

    Baaaaaasssskkkkkeeeeetttt:)

    Halloj, nu har vi spelat match ni kanske fattar i vilken sport jo basket;). Förlora med typ 26-14 men vi spelade lika bra som dom andra;). Ikväll blir det innebandy och för det ska vi och beställa skölpadorna och köpa en ny basket boll;).

    Ha en bra söndag 

    21.00

    Hej, kom inte på nån rubrik så skrev bara 21.00 det var klockan när jag skrev den;). Idag var jag med evelina vi for till multiarenan på skolan och körde fotboll sen kom mamma förbi hon var ute och gick och då skulle eve hem så jag följde med mamma fast jag cykla vi var ute i en timma ungefär. När jag kom hem åt jag och sen var det basket match i arcus vi mötte gladan röd och förlora ganska stort. Vi skippar resultatet va? Men vi hade ju bara haft två träningar den här säsongen. Vi skulle ha haft en till match mott jokkmok men dom kom inte dom fegisarna haha;). Nu har jag sett på känisdjungel de var final och karl-petter vann grattis;).

    Hejrå

    godmorgon:)

    Hej alla morgonpigga människor nu sitter jag här och har vaknat för ungefär 40 minuter sen. Har hunnit äta frulle och eve ska komma nu:D. Snackar och spelar med hanna på msn. Igår på eftermiddagen var jag och pappa på djurmagasinet och vi kanske ska köpa skölpaddor hihihi men dom var jätte gölliga det är inte såna här stora utan mindre vill värkligen ha!;) Ikväll äre basket cup i arcus;)

    Hejdå ha en trevlig lördag;)


    Blev lite fel

    Hej, ni vet att jag tipsade er om en sida som man kunde få gratis design ifrån jag skrev lite fel vad den hete den heter www.designandmakeup.se jaja det var de.

    Hare bra


    Fredag:D

    Hej, nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter och äter glass gott!;) Idag på skolan har vi redovisat vårt grupparbete, läst, matte test, loggbok, varit med fabber barnan och gitar<3. Jag har inte så mycket mer att skriva om ikväll ska jag på antons party och sen till evelina:D

    Herrå

    :)

    Halloj,

    idag på skolan har vi haft matte, läsning, svenska, musik och grupparbete. På musiken spelar jag trummor ska bli trummis nä skojja är kul men svårt att hålla takten. Mikaela ska spela ett solo go mikka go mikka du äger! Alla är bra men mikaelas solo menar jag;). Efter skolan var ja med alva och hanna vi gjorde inte så mycket sen var det basket som gälde cyklade med eve. Basketen var kul! När jag kom hem duschade jag sen blev det hamburgare gott! Ska snart se idol var kul att se när dom var i grupper igår;).

    Om jag skulle spela trummor skulle det nog bli så här

    Skulle nog bli ut buad av publiken hahah:)

    //Andrea

     


    Tävling;)

    hej, idag på skolan har vi haft slöjd, bokcirkel, massage, grupparbete och engelska. nu sitter jag här och har bästemt mig för att vara med i en tävling på www.foki.blogg.se hennes blogg är jätte rolig att läsa;). tävlingen går till så att man får välja ett smycke från www.cocoo.se och sen ska man kommentera på fokis blogg att man är med och så ska man skriva en länk till hennes blogg och till hemsidan cocoo och sen ska man lägga ut en bild på det smycket man har valt på bloggen och det är grattis!;) Så man har chans att vinna ett smycke gratis Wihho!:D Men chansen att man vinner är ju inte så stor men jag håller tummarna;). Sen så har jag fått ett tips av hanna man kan ta gratis design från ett ställe ska nog ta där ifrån tills jag är klar med min egen;). Tack får tipset hanna!<3 här kommer länken till hannas blogg och till sidan där man kan ta gratis design ifrån;).

    www.hhannaaaal.blogg.se      www.designmakeup.se

    Här kommer  bilden på smycket jag valde;)

    Vad tycks?;) Jag gillar den iallafall orkade inte titta runt på alla saker som fans;)

    Ha en bra dag!A.Claeson


    stan dag;)

    hej, idag har jag varit på stan som jag har sagt tre gånger nu hehe köpte inget förutom present såklart. Och glass från blå gåsen;). vi hade kul! efter det for vi till hanna och slog in presenten sen for jag hem och åt och sen åt vi efterät glass och halon gött!;). sen ska jag se idol och kändis djungeln även fast kändis djungeln är så super bra men är kul ändå;).

    Hejdå

    --

    Hej, idag är vi lediga skönt;). ska äta om nån timma och sen fara in till stan med hanna, alva, alicia och amanda ska bli kul för fura gången blev jag sjuk:(. har inge mer att skriva så jag ska inte göra det heller;)

    hejrrå

    Basket<3;)

    Hej, nu har jag kommit hem från skolan eller inte nu för en timma och 40 minuter sen;). sitter här och väntar på att klockan ska bli tjugo i för då är det dags att cykla iväg till första basket träningen ska bli kul!;) idag på skolan har vi haft idrott-orgentering, matte, engelska, svenska och klassråd. imoron är vi lediga vihho ska fara och köpa present med några kompisar farmor och farfar kommer också;). har fått lite läxa som jag har gjort är klar med ena men måste skriva klart en saga om nån insekt och jobba lite matte ska göra det ikväll och imorn så det är ingen panik;).

    kram/Adrea

    Lördag

    Hej, nu har jag duschat och efter lunch åker vi till farmor och farfar:). igår efter skolan kom Hanna för jag kände mig bättre så vi såg film 17 agin och den var ju bra. på kvällen var jag hemma och såg idol och kändis djungeln som inte är så bra igentligen.

    /Andrea

    Hej hej...:)

    hej,

    jag skrev inte igår men visste inte vad jag skulle skriva så jag struntade i det var sjuk igår och har varit hemma idag också. Men jag käner mig mycket bättre hade kunnat gå till skolan idag men mamma tyckte att ja skulle vara hemma ska nog vara men alicia och hanna om ett tag ska se 17 agin har velat se den ska bli kul!:D Hoppas att jag inte har missat så mycket när jag har varit borta men missade första gitar lexionen buuu:(. Ska fråga hanna vad vi har för läxa i gitaren när dom kommer.

    Ha en mysig fredag/Andrea♥


    .

    hej, ska och se henkes match ikväll fast ja är sjuk har nästan inte sett nån i år och vill värkligen se den. Har första innebandy träningen idag också men den hoppar jag över ärju inte så bra att träna när man är sjuk.

    /Andrea

    En till hemma dag.

    Hej, äe sjuk idag också åhhh..:( Men imorn ska jag va frisk hoppas jag;D. Blir inget långt inlägg idag men igår på idol så var de ju en som var jätte lik peter jd haha jag trode dom var syskon;).

    Kramizar/andrea

    Guitar time:D

    Hej, har inte spelat gitar på hela sommarlovet så nu blir det att ta fram gitaren innan idol börjar.

    ha det bra

    Låt tips och lite till...

    Hej igen,

    Jaa eftersom att jag inte vet hur man lägger in videoklipp från yuotube, alltid när jag försöker kommer det bara länken nån som kan säg gärna till isåffal;).

    Love story-Taylor swift

    Our song-Taylor swift


    okej var bara två men det är dom låtarna som sitter fast i huvudet just nu:D. Visst är taylor swift bara bäst nån som håller med???;).

    Jaja snart är det idol ska bli kul! Jag vet inte om jag ska till skolan imorn. Hoppas hoppas hoppas att jag blir frisk är inte kul att vara sjuk.

    Hejdå

    =(

    Hej, nu har man blivit sjuk igen jag som inte brukar vara sjuk så ofta. Har haft ont i magen en vecka nu blää! Har ont i huvudet också. Blr inget långt inlägg idag orkar inte kanske kommer mer sen.

    Ha de bra/Andrea


    _____-_____

    Hej hej, nu sitter jag här och har precis duschat väntar på att alva ska komma gör jag också;). Matchen gick bra och jag fick spela vihho!!!:D Vi förlorade med 2-0 men vi spelade ändå bra;).

    Kraam ha en rolig lördag.

    Rubriken blev lite konstig ja bara gjorde nånting haha:D

    Godmorgon<3

    Hej alla glada, har ni sovit gott???;) det har iallafall jag gjort. när jag vaknade så tog jag fram min bok och började läsa har blivit spännande nu och vill inte sluta läsa. Men vill också bli klar med boken tills andra filmen kommer altså new moon. Sen gick jag och ått frukost sen tilbacka till boken igen sen tilbacka till köket för att skrapa några förbanande trislotter som man aldrig vinner på men är ändå lika spännande varje gång;). och nu här. Sitter och lyssnar på musik och snakar med kompisarna på msn. Idag kanske det blir att åka och kolla på vårt lags sista match som jag inte har blivit utagen till att spela men men vi mötter iallafall råneå.

    Här kommer en bild på boken jag snart ska börja läsa;).


      New moon

    Har sett trilern till filmen och den värkar mer spännande än den första men vi får väll se;)

    ha en bra dag/Andrea♥

    Taylor Swift<3

    Hej igen måste bara säga att jag är avis på kusinen som ska och se Taylor Swift ikväll!;) Efter att ha lyssnat på hennes låtar har hon blivit min nya favorit!<3


    Ska passa på att hälsa till kusinerna och moster i usa saknar er så himla mycket hoppas vi ses i jul anars tar jag sista minuten till er nä jag bara skoja men skulle hämst gärna göra det;) Puss på er;) Nu ska jag hoppa i säng och läsa innan jag släcker lampan;).


    Larv i örat...

    Åh fick just veta att det hade fastnat en larv i hans öra åh gud vad äkligt en läkare fick ta ut den men jag tycker han var as tuff som fixade det!!! GRATTIS;););)

    -

    Hej,

    jaaa jag har inte skrivit på några dagar men men man har inte alltid lust att skriva har suttit och tittat på idol ikväll lika underhålande som vanligt;). Nu sitter jag och familjen och tittar på kändis djungeln första avsnitet idag och värkar ganska kul faktist men lite äkligt Bengt Fritjhonsson stavning??? hade precis en stor rund plast boll runt huvudet som dom fylde med äkliga djur t.e.x larver, skalbaggar, ormar, nån slagst gräshoppa som var as stor och nån spindel skalbagge usccchh käns som om jag har larver på hela kroppen. Vet ni vad han sa jo att larverna bitts oj oj oj hade jag ingen anning om förut. Håller faktiskt på att göra en header men om det lyckats vet jag inte men hål tummarna;). Nä nu ska jag inte missa nånting pusss på er ha ne trevlig kväll, skriver mer immorn.

    Film;-)

    Hej, dom senaste dagarna har jag set ganska mycke film och nu tänkte jag ge lite betyg till dom filmerna;)

    Twilight 4/5

    En shopaholics bekännelser 5/5

    Kärlek 300 3/5

    Sommaren med Göran 4/5

    Sommaren med Göran var jag och såg på bio med hanna och amanda igår;)

    Hejdå...

    Hösten

    Längtar ni till hösten?




    Sjuk.......:(

    Hej,

    Nu har man blivit sjuk;( men men jag blir ju inte sjuk så ofta. Har ont i magen ursss! Har inte skrivit på några dagar och orkar inte skriva om dom dagarna nu. Men jag har iallafall spelat 3 matcher sen sist den första var mot g-stad förlorade med 4-2, den andra var mott kalix förlorade med 10-1 kanske haha men dom var ju så stora! Och den sista hade jag inte tänkt spela igentligen men dom var typ för lite så jag fick stå i mål och de blev förlust med 3-2 men men vi spelade alla matcher på bortaplan. Nä nu ska jag bara ta det lungt.

    Ha en bra dag/Andrea♥


    Lite bilder & lite text;)

    Hej jag har inte skrivit på några dagar men jag har inte kunnat eller jag har velat ha bilderna så att jag kan lägga in dom alla i samma inlägg det är därför jag inte har skrivit på ett tag;).

    Söndag: Vaknade up med amanda var med henne och sen kom hanna vi gjorde inte så mycket men sen cyklade vi till hannas mormor och morfar i g-stad vi fikade där och hade mysigt;). Sen på kvällen hade vi fotbollsträning och det var kul vi hade nämligen bara en boll så vi fick köra match hela träningen kanon;))))!!!!! Efter träningen: duschade, läste och hoppade i säng.

    Måndag: Skola hade första idrotten för i år och vi har fått en ny idrotts lärare han heter Fredrik. När jag kom hem chillade jag, läste, datorn och teven haha:). Sen kom mikaela och vi for ut och sprang 5km gick lite också men men när vi kom hem duschade jag och chillade kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde sen;).

    Idag: Skola gick till båthamnen och letade småkryp jag var med evelina;). Slutade 14.30 åkte hem åt melis tv, boken och datorn sen kom eve och matilda fixade först lite med datorn sen blev det tv som gälde haha dom åkte hem och jag åt sen eller nu sitter jag här).

    Nu ska jag bjuda på lite bilder från dagarna jag inte har skrivit;).

    Amanda läser...<3333

     



    Haha pratar i telefon;)

    Hanna<3333

    Amanda like sweden ;D



    Bowling<333


    Kraaaam/Andrea;)

     


    Sommaren är snart slut så därför bjuder jag på lite sommar bilder som jag har hittat på nätet;)

    Sommar, Sommar, Sommar värför måste den ta slut???

    En glad sol är väl sommrigt???





















    Så där jaaa ganska många blom bilder men blommer är väl typiskt sommar???;)




    RSS 2.0