oncontextmenu="return false"

Värdens sämsta bowlare...

Heej♥,,,

Idag har jag varit på orberget och sprungit tävling i spöregn men men bra gick det iallafall kom 1a av tjejerna men fyra totalt men mötte dom som var ett år äldre än mig;). Efter det for vi hem och jag duscha sen for jag pappa & Henke och bowla det gick ju inte så bra hahha måste säga att jag är värdens sämsta bowlare;). Det var tänkt att hanna skulle sova hos mig men hon kunde inte hon var tvungen att packa till gotland dditt dom far med klassen på måndag men då ringde amanda och nu ska hon sova här istället:). Vi ska se en film som hetar gracie dden värkar bra!:) Ska lägga in lite bilder från bowlingen imorn eller lättare sagt BILDEN haha han inte ta så många;).

Ha en mysig kväll/Andrea

Jag bara älskar den<3

Jaa nu blev ni allt nyfikna va??? Men det är ingen person utan en figur som jag älska så himmla mycket den är bara för gulig tänkte vissa er en bild men det finns ju andra också;).

Visst är den gulig??!!♥


Har ingen lust men gör det endå!

Heeeeeeej, jag har bara inte velat skriva igentligen ville jag inte nu heller men man måste eller jaa det käns bättre om jag gör det;). Iallafall today har vi varit på näset med hela gröna det var kul 5-6 höll i stationerna men nästa år är det vår tur om ni undrar vilken klass jag går i så går jag i 5:an men jag går i en 4-5 så vi får göra det nästa år;). Snart ska jag och kolla när laget spelar mott baik ska inte spela. Jag har typ stukat tån:( men spelade fotboll idag iallafall inte bra andrea men men alla gör fel ibland;). Jag måste bara få säga att jag inte skulle leva utan fotboll♥.

Jaja nu ska jag sluta babla om tråkiga saker,, hejrrå och ha det bra!;)♥

Skolstart..

Hej idag  har ju som sagt skolan börjat och det kandes okej det är klart att en vecka till sommarlov inte skulle skada men hur som helst idag på skolan var det lungt först så skulle vi beratta och rita om vårt sommarlov och sen var det lunch köttbullar och makaroner helt ok efter maten hade fröknarna nån show;). Sen fick vi glass:) gott:P. Efter skolan for jag alicia och hanna in till stan där vi hade jätte kul när vi kom in gick vi direkt till kulturans hus och skulle kolla om dom hade om jag kunde drömma på biblan och som tur var hade dom den jippi så om ett tag ska jag hoppa í säng och förmodligen läsa lita:). Sen fikade vi där gott;). Jag köpte ett par skor, ett diadem och klämor;). Sen var det några tjejer som var ungefär lika gamla som vi dom följde efter oss hela tiden dom hade följt efter alicia förut på stan konstigt dom följde till och med på toan haha inte in direkt men dom satt ute och väntade. Sen frågade vi värför dom följde efter oss och gissa vad dom svarade -för att det är kul. Jaa ialafall höl vi på så där men gissa om man blev iriterad svar JAAAA!!
När vi kom hem elr på bussen bästemde vi att vi skulle äta på pizzeian så vi frågade alva och hon hängde med men pizzerian i sunderbyn är stängd på måndagar så hannas mamma skjutsade oss till g-stads pizzeria haha har aldrig skrattat så mkt förut han som jobbade där var jätta rolig nä nu ska jag bjuda på lite bilder och sen äta lite inan jag hoppar i säng.

Sov gott,


                                                                   


Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Haha inlägget blev inte riktigt som jag hade tänkt mig det var meningen att det skulle stå vad filmerna hette under filmen men men,,,

Film hela veckan:)

Hej nu har jag och mamma varit och hämtat pappa som kom med bussen från umeå idag sen gick vi till hemmakväll
och hyrde fem filmer
                                        Systra i jeans       Rika vänner            Gracie             Flyga drake     Walk the talk

En del filmer har jag inte valt mamma och pappa valde ju också några filmer;) men satte in alla ändå;). Imorrn börjar skolan jag vet igentligen inte om jag tycker det är bra elr dåligt det ska bli kul att träffa kompisarna igen och så men jobbandet lockar inte precis haha;). Är lite förkyld och har lite ont i halsen så jag får se om det blir nån fotbolls träning för mig idag.

Ha det gott,/Andrea

Loppis;)

Hej, nu har vi haft loppis och det har varit kul! Jag och miranda sålde fika och vi fick 329 kr som vi delade på mycket bra;). Snart ska vi spela bränboll med kvarteret ska bli kul sen blir det middag på allmäningen;).

Ha det bra;)

P.s skriver nog inte ikväll för det kommer nog bli sent på kvarters festen;).

Hej nu var det ett tag sen....:)

Hej,

Jag har inte skrivit på några dagar jag vet igentligen inte värför hehe. Igår var jag på stan med familjen jag skulle nämligen köpa pressent till Nora jag köpte en tröja och ett par örhängen till henne;). Sen köpte jag två linnen till mig själv från jc. Sen åt vi på exotic som jag aldrig varit på förut men det var ju gott;). Sen i torsdags hade vi match mott LSK och det gick bra vi vann med 3-1 Amanda gjorde två mål och Alexandra ett och jag stog i mål haha men jag fick typ inga skott på mig men ett mål släptte jag in det var på en hörna jag stod i ena hörnet och sen var bollen i andra och så han jag inte dit så det blev mål men men. I Onsdags var jag med i en golf tävling och det gick bra jag vann;) Jag fick en golfbag och en pomac;). Sen på kvällen hade vi fotbolls träning det var kul! Idag ska vi ha loppis på kvarteret och sen ikväll blir det kvarters fest;).

Ha det gott,,,

*

Hejjjjjj,,,  

Nu gör jag inget specielt snackar med amanda på msn och tar det lungt ikväll ska jag bara vara hemma. Jag vet inte om jag och mammis ska fara ut och springa men just nu har jag ingen lust med det. Tänkte bjuda på lite bilder men det finns ju inte än enda bild som är rätt väg. Så säg gärna till om ni vet hur man gör och sen skulle det också vara väldigt kul om nån kände nån som är bra på att göra design eller om du är bra själv altså design till bloggen;).

Hejdå

Här sitter jag och sötnosarna,,,=)

hej,

Nu sitter jag här och skrattar med hanna och alva dom ska nämligen sova hos mig;P. Vi har set filmen om ödet får bestämma den var bra! Vi hade först tänkt hyra en film men då såg vi att den här var på tv och då blev det ju både billigt och enkelt:). Har också sett 100m finalen för damer jag hejade på nr8 hanna på nr7 och alva på nr3 och gissa vem som vann jooo jag nä jag bara skojja alva vann;) nu ska jag inte sitta och blogga hela kvällen men jag måste bara säga att vi också har varit duktiga och bakat cupcakes haha dom blev  inte så goda;P

ha en bra kväll, sjäv ska jag ha den bästa=)

Hejsan

Hej,

jag skrev inte igår men jag han inte hade nämligen mys kväll med amanda, hanna och alva vi såg en film som jag inte riktigt kommer ihåg namnet på men den var iallafall bra! Före det hade vi varit på niporna och badat.  

snart kommer hanna amanda och alicia.


Hejrrå

Hej på dig;)

Hej tänkte bjuda på lite bilder för första gången;).



 Har lite problem att rotera bilderna så om det är nån som vet hur man gör så säg gärna till;) Ni får nöja er med att vrida på huvuderna så länge. Här kom lite sommar bilder. Kommer mer bilder sen.

Kraaam

Im sorry im sorry im sorry...

Hej förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har bara inte orkat. Hade först tänkt lägga in några bilder men jag har inget tålamod just nu så det får bli en annan gång. Inatt har alva sovit här och vi har haft det superkul! Vi har bakat chokladbollar och lagat mat är faktiskt riktigt nöjd haha;) Sen for vi och hälsa på farfar som är på sjukhus just nu inte kul. Efter det kom Alva till mig igen och vi åt chokladbollarna sen försökte vi göra inbakade flätor som jag inte är så bra på. Sen hade vi match mot lira och vi vann med 2-0. Sen när vi kom hem har jag tagit det lungt och duschat.

Hejrrå,,,


RSS 2.0