oncontextmenu="return false"

Blir inge lk...

Hej,

Jag skrev inte igår för jag varken han eller orkade. Det blir inget lk (lulekalaset) i år för det är ju lulespelen jo det har det ju varit alla år men vi hinner inte. Alla var ju typ på rix igår men vi kunde inte gå för min släkt var på middag=) men det var nog bra att vi inte gick för det är ju lulespelen helgen och vi hade match tidigt idag var samling 08.10 och jag var ändå trött men matchen gick bra det blev lika 1-1 och målet gjordes av Hanna. ´Har inga mer matcher idag men imorn har jag fyra matcher=). Och sen är det ju slutspel på söndag och ditt ska vi!

Hejsvejs

Har varit i kalix!=)

Hej,

Har precis kommit hem från kalix ditt vi for igår då for vi till Amandas stuga med familjen har gjort det i tre år nu så börjar som bli en traditon;). Idag vid ett tiden sa vi hejdå och for till mammas morbror sen for vi till ikea som inte var lika roligt hade ju inget att göra! Sen for vi iallafall förbi candy word;). Inan vi for hem sen åkte vi till mammas mormor Astrid där vi fikade sen kom mammas kusin förbi med sin tjej. Nu är vi hemma och jag måste bara säga att amamdas familjs stuga äger!!!=).

Hejjs svejjs.

Tjenna

hej,

Idag på morgonenn for jag ut och sprang med mamma fick så himmla ont i foten så när det kom hem så kollade vi vad det var och det hade legat en sten i skon hella tiden. Sen ducshade jag och åt sen for jag till Amanda Hanna var också där vi gjorde colars=). Sen skulle Amanda till sin mormor och morfar och Hanna skulle hem och äta så jag for hem nu har jag precis ätit och jag måste dra nu för ska på fotbollsträning.

Hejjs svejjs


Hej

Hej,

Idag har jag varit med JUlia först på morgonen kom hon till mig och vi rited lite=). Sen åt jag och efter det for vi till henne vi sat typ framför datan hella tiden=). Sen skulle jag hem och nu har jag precis ätit och nu väntar jag på att Alicia, Alva och Alvas kusin Ida ska komma för vi ska fara ut och springa;).

Hejjs svejjs

=)

Hej,

idag på morgonen gick jag in på datan och tog det lite chill sen åt jag frukost och då kom farmor och farfar för dom skulle hämta några krykor till farfar han har typ fåt ont i höften. Sen kom Alicia och Alva vi hade jätte kul vi kollade på några gamla filmer vi har spelat in haha=) Sen tänkte vi göra en egen film men det gick inte så bra eller vi visste inte riktigt vad vi skulle göra=). Sen frågade Viggo och Kalle om vi var me i fotboll så vi spelade in matchen haha=) Men först så åt vi dom åt hos mig=). Sen spelade vi som sagt fotboll efter det gick vi hem till mig och kollade på en kort film. Sen skulle Alva hem för hon skulle på middag till nån så då for jag och Alicia till henne och badade i hennes pool vi hade jätte kul haha=)=). sen skulle jag hem och jag och Mammsen for ut och spran var jätte jobbigt efter som att jag inte har sprungit på länge. När vi kom hem ducshade jag. Efter det åt vi och mormor och morfar kom föresten när jag kom hem från Alicia. Nu sitter jag här och jag måste gå nu för vi ska se nån video sen jag var liten ;).

Hejjs svejjs

Borta bra men hemma bäst!

Hej nu är vi hemma igen det är så himmla skönt!!!

När vi kom hem var jag med lite kompisar

Hejjs svejjs

På väg hem...:)

Hej,

Är på väg hem till kära Luleå nu=) Ska bli jätte skönt att komma hem! Igentligen har jag inte nåt att skriva förutom att jag längter tills vi är framme så nu ska jag sluta skriva.

Hejjs svejjs

Sista dan...

Hej,

idag är det sista dagen vi är här i uppsala imorgon vid lunch så drar vi till sundsvall där vi ska sova en natt hos mammas andra arbetskommpis=). Sen på torsdagen drar vi hem till Luleå. Idag har vi varit på ikea med kusinnerna eller inte så länge vi åt typ bara där. Sen gick vi på lite andra affärer jag köpte ett par shorts och en man united afirs. Sen for vi och badade på fyrishov igen och idag hoppade jag från femman också!=) Sen for kusinerna hem till sin camping där dom bor på inatt och vi for och åt. Och nu sitter jag här skriver kanske i bilen imorn.

Hejjs svejjs

Hem längtan=)<3

Hej,

Idag har vi gått på stan jag köpte ett par tränings byxor, två par thigts och ett par flip flop. Sen åkte vi och spelade en kort håls bana altså golf och det gick ju bra jag ledde hela tiden men på sista hållet förlorade jag typiskt. Sen kom kusinerna och vi åt på O´learys. Sen for vi till vår lägenhet och firade stor kusinen eller hon är ju yngre än mig men största barnet i deras familj hon har fyllt 7 år grattis! Sen for dom till kampingen som dom ska sova på inatt. Nu sitter jag äntlien framför datan jag har  typ fåt  vänta på att mamma ska bli klar med datan i en och en halv timma JÄTTE KUL (NOT) Jag har faktiskt börjat längta hem inte för att det är tråkigt här men jag längtar efter alla kommpisarna<3 Nä nu ska jag göra nått anat än att sitta här och blogga!

Hejjs svejjs

Gröna Lund=)<3

Hej,

Igår var vi på grönan så jag orkade inte skriva när jag kom hem. Det var jätte kul och det vart ännu roligare för vi träffade Julia! Jag åkte faktiskt fritt fall och katapulten det var faktiskt kul! Jag åkte ju mer också tex jetline, kvasten, vilda musen m.m sen spelade vi på såna där spel också och vi van en center jjippi! Föra året vann vi en sån här sweitzernöt. Vi var där på en lördg och då äre ju sommar krysset men vi årkede inte se på det. Jag och Julia åkte det här blå tåget och det kanske inte är så läskigt i gäntligen men vi skrek typ hela tiden hahah. När vi gick i spökhuset hållde vi på att dö hahah. Nu idag ska vi hälsa på några kommpisar här i Uppsala jag har inte tträffat dom på jätte länge och dom har typ hunnit få en lillebror också.

Hejjs svejjs.

Strand dag=)

Hejjs,

Idag har vi varit på stranden hela dan. Nu ska vi på stadium och sen ska vi typ äta. Det blev inte grönan idag det blir imorn istälet=). Undra om jag vågar åka fritfall??!!

Hejjs svejjs.

Grönan imorn (kanske)=)

Hej,

i eftermiddags så var vi och badade på fyrishov badet och där fanns det typ jatte  många trampoliner det fanns 1, 3, 5, 7, och 10 jag hoppade från ettan och trean jag var up på femman men jag vågade inte hoppa var jätte sur efteråt för henke våga ju hoppa haha. Sen var vi och ått på nån resturang jag åt oxfile ja hade tänkt äta pizza men jag ått det igår så jag åt oxfile istälet och det var riktigt gott (a) Sen åkte vi och kollade på massa hus jätta kul (NOT) Nu sitter jag här och vi kanske ska på grönan imorn jippi!

Hejjs svejjs.

Är med Alva i Uppsala=)))

Hej,=)

Nu är jag med Alva vi har varit och fikat det var jätte kul Alva det är värkligen jätte kul att du är här=)./Andrea=bäst


NOT på de sista andrea sa HAHA=))och jag är med andrea och har de jättekul med dig see yaa//Alva=BÄST

Nu åkte dom Hejdå syns om en vecka jag kommer sakna dig=)

Hejjs svejjs nu ska vi nog fara och bada=)

Hejj!

Hej,

Inatt var det typ hundra grader i lägenheten ne inte hundra men det var as varmt och jätte jobbigt=(. Nu har jag duschat och snart kommer Alva=) Så nu kan jag inte sitta här och skriva längre.

hejjs svejjs

Nu är vi i Uppsala!!!!=)))

Hejsan,

Nu är vi i Uppsala och just nu sitter jag i pappas lägenhet vi kom för några timmar sen och vi har hunnit vara på pappas jobb och hälsat på där, sen gick vi på stan jag köpte lite gran ett par jeans tights stava ja rätt? Eller dom köpte jag igentligen när vi stannade och åt i söderhamn tror jag det hete. Ialafal så köpte jag ett linne och en blus också. Nu sitter jag i soffan och skriver på bloggen och brorsan sitter bredvid mig och ser på tv mamma och pappa har gåt och handlat. Imorrn ska vi fika på stan med alvas familj det ska bli jättekul att träffa henne hon åkte ju föra söndagen så jag har inte set henne på en vecka tror jag så  nu är hon på väg hem så jag träffar ju inte henne på en vecka till om vi inte syns imorn så det ska värkligen bli jätte kul=)

Hejjs svejjs

Är i bönhamn=)))

Hejj,

nu är vi i bönhamn vi har ätit på resturang här och maten var ju okej eller den var god!!! Sen gick vi och tittade här och nu är vi på rummet och slappar. Vet ni vad som hände... Nä det är klart ni inte vet. Jag tänkte gå till datan och jag hade godis och en läsk i handen och så låg det en väska i vägen så gissa vad som hände???? Jo jag ramlade över väskan och godisarna flög men som tur var så var korken stängd men det är typ nån slags sten golv så det gjorde väldigt ont!

Hejdå nu ska jag chilla lite inan jag hoppar i sängen för imorn så ska vi till sundsvall.

Hejjs Svejjs

Full fart mott Bönhamn!!!!

Hej igen,

Vi har precis ätit men vi åt inte i umeå och inte på max heller haha=) Vi stannade i Sikeå och åt på frasses. Jag åt bara pommes frites så nu sitter vi i bilen igen men vi ska stanna på statiol och köpa en tidning. Jag börjar må illa om jag sitter framför datan nåmer så jag måste nog sluta nu och frästen så har jag inget att skriva om så om jag skriver nå mer så blir det nog bara boring att läsa det.

Hejjs Svejjs

Sitter i bilen=(Och har tråk....

Hejjsan,

Nu sitter jag i bilen vi har varit i skellefteå och sovit där så nu är vi på väg till nåt ställe som heter Bönhamn och sova i nån sjöboda där. Vi ska typ äta i Umeå och sen tar det två timmar tills vi är framme i Bönhamn så ni fattar väl att jag har tråkigt???!!! Jag har inget att skriva om nu... Jag längtar tills vi är framme! Skriver kanske mer när jag har någonting att skriva=) Om ´ni vill veta vars vi ska äta så blir det nu på max... Men det kanske inte varå intresant hahah=))))

Hejjs Svejjs

Nu drar vi till stockholm!!!<333=)

Hejjs,

Nu åker vi till stockholm ska bara käka först så nu kommer jag inte skriva på länge eller jo om det finns en dator i pappas lägenhet men jag kommer nog ändå inte hinna skriva så mycket vi ska ju göra andra saker än att bara sitta framför en dator och slappa.

hejjs svejjs

-Har inte skrivit på länge. -Ja vet=)

Hej,

Har inte skrivit på länge men har inte orkat. Idag har mina kusiner varit hos oss för deras pappa och min pappa har spelat en golf tävling så dom var hos oss. Sen åkte vi och kollade på tävlingen men det gick inte så bra för nån av dom. När vi kom hem så var det "syrenloppet" Ett lopp som vi springer varje år det har som blivit en tradition alla på kvarteret springer men inte alla för alla vet inte ens om att det finns men inte dom vuxna uttan bara barnen och det är ju kul att springa. Det här var det tredje året och jag har vunnit alla år=) Men jag är ju äldst också hahah=) Imoron drar vi till Stockholm eller Uppsala men man kan säga att det är Stockholm vi ska åka bil ´så man blir nog ganska läss men skit i det vi ska ju påå Grönan ska bli skit kul! SEn ska vi ju bada och shoppa och sånt också=). Men vi åker inte direkt till Uppsala utan vi åker först förbi skeläfte, nån ö, Sundsvall och sen till Uppsala=) på vägen hem ska vi typ också åka förbi Sundsvall.

Hejjs svajjs

RSS 2.0