oncontextmenu="return false"

bakom all gråt finns ett leénde

Hejhopp, ville bara säga att jag och min coola vän mikka har startat en blogg (fotoblogg) www.fotoforyou.blogg.se , blev nå konstigt med länkarna så ni får bara den länken som den är. Kolla gärna in den! Annars så har jag bakat två kakor, en vanlig kladdis som värkligen blev kladdig! Och en inga-britt, mina två standard, hihi. Ikväll har vi musikal med skolan och det kom från tidningen idag när vi visa upp för dom andra klassarna och jag, mikkiz och alicia blev intevjuade. Checka kuriren imorgon, eller föresten gör inte de. Haha, jag ser läskig ut ni kanske blir rädda! Hehe. Sen kom jag inte på nå att säga när hon fråga så när hon fråga hur jag tyckte de var så sa jag -kul.. Haha roliga svar, nämen. Okej kbry.



mina fina kakor och scones jag gjorde igår.

home alone, but I want you here



solen skiner in genom fönstret, härligt!

Kommit hem från stan för ett tag sen och har packat lite smått. Ska nog snart ta och baka någonting eller gå ut och fota, vill ha nån som modell. MIKAELA SVARA PÅ MITT SMS! hehe...


men pusssss,


turning back, nonono

Hej sötisar!

Det var ett tag sen, eller? haaha! Har inte ett litet skit att blogga om, haha. Men ska i alla fall snart ta bussen och möta upp mina snyggingar där och i stan, blir lunch på waldorf och sen har jag en del saker jag måste fixa där. Så har lite fullt upp, för när jag kommer hem måste jag göra scones (hk lääxa..), packa och sen får man ju inte missa hockeyn. Drar juu till umeå med mitt superbästa lag på fredag, taaagggaa!



hur göölligt? vet att jag har visat den förut, men den är så söööt.


The days of days



Helludär.

Har varit på innebandy träning nyss. Och ska snart åka på hockeyträning, sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan fara. Och som vanligt så börjar jag byta om alldelens för tidigt, hehe..







tips!

Om ni har de jobbigt, kanske inte allt går som du vill och du behöver tänka och vara ifred. Så har de varit för mig i alla fall ett tag och jag har två bra tips om vad du kan göra!

1. Hitta ett favvorit ställe. Det kan vara vad som helst! Inne i garaget, på vinden, i ett träd, på en sten med fin utsikt. Jaa vad som helst!! Det är jätte bra om man bara vill vara ifred och tänka!

2. Igår kom jag på det faktiskt! Ta på dig varma och sköna kläder. Ta en promenad med musik eller radio i öronen. Gå ute på isen, i skogen eller värför inte bara runt kvarteren? Då får du chans att vara ifred fast de känns ändå som om du har någon med dig (musik/radio) + att man får vara ute och få lite motion.

Testa de, jag tycker i alla fall det är grymt skönt att bara vara för sig själv och tänka ibland!


men hallå hallå

tjeeenare maanen! Ove sundberg är tyvär INTE här..

Har tillbringat två dagar nu i råneås sporthall, nice ändå. Förutom att vi har spelat 3matcher och förlorat alla.. Men har ändå varit riktigt kul! Har skrattat sjuukt mycke. Just nu känner jag hur solen värmer genom fönstret. Time too go out? YÄYÄ. Ska nog ta med kameran ut, var gaanska länge sen hörrududu. Kanske tar en promis, ho knows? Innebandy träningen är ändå inställd och ikväll äre bara hockey och solsidan som gäller. Alltså luuleå hockey!



bildbrist....


i rymden finns inga känslor

tjeenare maanen Ove Sundberg här! KLOCKREN! HAHA

Ni kanske vill veta en orska till värör jag suuger på att blogga? Jo det är just därför att datorn kommer på 329000 plats på min "vill göra lista". Nämen allvarligt orkar jag inte sitta här och glo, nu vill jag leva livet, okej de är lät wierd. Menmen, jag kommer nog börja blogga som vanligt nångång annars blir de bara nå inlägg när jag är inne på datan. Och missförstå mig inte, jag gillar värkligen att blogga. Men det finns så mycket annat jag gillar mer.


jajja, något tjattigt de blev!



eftersom jag inte hade nå intressantare på bild än lilla jag så fick ni den här bilden som pappa fota när jag var proffs filmer på mammas fest!

chachaa


super najs



lite snygga saker från hm. Men behöver inga kläder tråkigt nog.. hehe. Nej men ett par jeans har jag typ ett par jag använder och dom har hål på båda benen. hehe.

Nu börjar solsidan om 10minuter så ska förflytta mig till tvn.

Ni får ha en supersöndagskväll!

Gone and never coming back



du är himla fin Amanda!

Har precis kommit hem från skidspåret. Var ute i 1,5h men åkte mesta tiden i tecknikbacken. Nu måste jag ta tag i plugget. Läsa i en halvtimme eftersom jag inte gjort de tidigare förra veckan.. Sen måste jag plugga till engelska glosprovet i morgon. Jaa det är nu ni ska ta fram era antecknings böcker och anteckna.. Men så typiskt att man alltid sparar det till sista dagen! Men nu står en dusch högst upp på listan och sen ta tag i de i läst här ovan. Och sen ska man sitta bänkad framför tvn klockan åtta som alla andra söndagar. Skulle vilja hinna baka också men det tror jag knappast att jag hinner, haha. Jag har märkt att jag är en sån där tidsoptimist om det är så det heter? Ja i alla fall så vill jag så mycket men gör så lite. Tror jag ska hinna med allt men icke. Men nu måste jag dra, kramkram!


everybody dance now

Chacha bloggen! (haha!)

Började morgonen i med att se vasaloppet. Har sen spelat innebandy match i björx, mot ibk. Vann med 9-1, så det varju bra, och kul! Nu ska jag och brorsan dra ut i längdspåret och åka skidor, andra gången för i år och jag är värkligen sämst! Jag överdriver inte. Måste duscha och plugga sen, så ska drao nu! pusspuss sweeties!


jag vill inte ha nån annan, jag vill ha digdigdig!

Sitter här och nöter youtube klipp. Imorgon vill jag typ, åka längdskidor (om det är sol ute) och spela gitarr. Annars måste jag plugga och sen har jag innebandy match mot ibk. Annars har jag inga större planer. Ska nog ta det ganska lugnt.







Ulrik - wonderwall



Bruno Mars - Talking to the moon

Vilken gillar ni mest? Jag gillar båda!

here comes the sun

Här kommer en liten "jag längtar till.." lista.

..Arnemark såklart nu till helgen..
..Tills fotbollen börjar, älska..
..Turkland, ofc..
..Sommarlovet och sena sommarkvällar med dom bästa..
..Alla fotbollscuper, speciellt psg..
..Kanske barcelona nu till sommaren..
..EMD med Hanna och våra mammis..


turk på burk.

tjenare tjenare bloggen!

Drog ju som sagt till boden och såg på hockey. Sen åkte vi förbi farmor där kusinerna var, trevligttrevligt ;). Åt där också. När vi kom hem åkte jag på hockey på dirren med mina fina brudar Alva och Amanda. Hanna smsade och sa att hon ska till turkland är vi ska dit i maj, snacka om tjill! Haha nämen askul! Som förra året när vi var med Evelinas och en annan familj, det var super najs och det tror jag eller jag vet att de kommer bli den här gången också! Luleå förlorade i alla fall, men matchen betyde ändå ingenting. Så nu blire kvartsfinal mot Djurgården! KROSSA!




Ulrik Munther








im in loove ♥

Beställt och Klart!

Igår beställde jag äntligen hem mina saker jag vill ha från hm, blev två snyggingar.



väskan är supersnygg och tröjan me + att mann kan ha den typ till allt!

loove.

you shine on me, so I need too have my sunglasses on



ja det är min gitarr som får en puss, ♥

Godmorgon på er!

Vaknade vid kvart över elva, vilket är det längsta jag sovit på sportlovet. Var nästan den enda dagen jag inte behövt stiga upp nån speciell till för att göra någonting, sköönt! Men ska faktiskt iväg vid halv två till boden. Sen ikväll blir det hockey med brudarna! Sen börjar sportlovet närma sig sitt slut, och ja det är boring. Men har en massa saker att se framimot så nu ska jag inte deppa ju. På torsdag drar man ju till arnemark och sen är ingenting att klaga på, ska bli sjukt roligt!

Ni får ha en fin lördag!

hello



dagen har varit riktigt bra. Började med att jag och brorsan fick skjuts till sundis och körde hockey där i två timmar. När vi kom hem åt jag lunch och såg på skidstaffeten okej inte hela men lite på andra och tredje sträckan. Sen kom Alva hit och vi åkte till tomholmen med mamma och Henrik också. Byggde lite hopp där och körde ner för backar. Fikade choklad och bullar och hade det riktigt mys. När vi kom hem igen körde vi lite fys, haha. Sen duschade jag och åkte till stan och käkade på max med mamma och bror. Sen möte vi upp laget på pontus och såg lf vinna över Uppsala. Nu är jag hemma och ska beställa lite saker från hm. Ni får se sen. Nöter också Ulrik Munther, riktigt söt okej snygg! Ska snart sova också, för följer kanske till boden imorgon och ser bror lira hockey. Får se om jag orkar, jag vill åka slalom!

hejdå snyggingar!

älskar er

tack och tusen tack för dom fina kommentarerna, ni gjorde mina dagar! allvarligt! älskar er ♥

pusspusspuss och kramkramkram


om du lämnar mig nu har jag i alla fall minnen för livet

nämen tjeenare! nu är man tillbaka.

Mitt sportlov har varit gryymt hitills. För er som orkar läsa så kan jag berätta, dag för dag för dag..

Fredag: Efter skolan for jag på friåkning med pappa och Henrik. Sen for vi till skiifix och fixade skidor och pjäxor. Sen blev det bara en lugn fredag hemma, ♥

Lördag: Drog till boden för att se lillebror spela med puck och klubba, nämen dom hade hockey cup så hänkade på. Träffade farmor där borta och sen kom Evelina. Hann en liten sväng på stan med mamma mellan två matchen och hittade två tröjor och ett halsband. Sen tog jag också en till sväng dit med farmor och Evelina för att köpa garn till sockar farmor ska sticka till mig. På tillbaka vägen lekte jag och Evelina lite i en lekpark som jag var i 24/7 förut när jag var hos farmor och farfar ♥. På kvällen var jag med Hanna, Alva och Kristin och hade det mys.

Söndag: Åkte för tredje dagen på rad till boden. Hälsade på farmor där alla farbröder, fastrar och kusiner också var. Åt där och lekte lite. Sen hade jag basket match där mot boden, hehe. Förlorade, men kommer inte ihåg resultatet. Var på innebandy träning sen också. På kvällen var jag med Amanda, Alva och Hanna hos Alva och såg solsidan och film, myspys ♥

Måndag: Var hur fint väder som helst! Var med Alva, Hanna och Amanda hela dagen. Hanna & Alva fixade mig och Amanda och tog sen en massa kort. Och jag ska säga er en sak. Det är omöjligt att gå i förstora superhögklackade skor! Hade innebandy och hockey på kvällen och efter det var jag ganska trött och tig det bara super lugnt på kvällen.

Tisdag: Åkte till kåbdalis på morgonen och var där när backen öppnade. Träffade Amanda där och var med henne hela dagen, supernajs! Var också då superfint väder. På kvällen var jag med Hanna och Alva och hade solsidan marathon. Härlig dag de var!

Onsdag: For in till stan med lillebror på morgonen. Gick och letade ett par jeans och jeansshorts men hittade inte någonting. Hittade en eyeliner men de vare ända. Sen mötte vi upp mamma och åkte ut på isen och hade de fint. Sen hade jag basket träning på kvällen och sen var det bara tjillidill.

Torsdag: (idag!) For inte till stan med Hanna, mötte upp Alicia där och vi kollade runt. Käkade på subway och vi lär ju ha ett bra rykte där, eller njaa... Hittade i alla fall en ring. Sen skulle vi gå och bowla och man blåste typ bort, promise! Men när vi kom ditt så vare stängt. Lyckat! Så gick tillbaka och då skulle vi åka till Hertsön men jag var sjukt trött och hade ont i huvudet så tog bussen hem istället. Hemma har jag tråkat på lite, ändå ganska så skönt. Ska snart göra mig klar för hockey och ikväll har jag inga planer.



lite bilder från veckan och på lite new stuff! ;)






RSS 2.0