oncontextmenu="return false"

ssk!

Hallå där. :)

Nu är luleåspelen i full gång.

Första matchen mötte vi OSBA. Var inte alls med i matchen från början och det kostade oss två mål. I mitten av andra halvlek ungefär började vi kämpa som vanligt igen och fick in ett snyggt mål. Alexandra var målskytt denna gång:). Stackars Sanna som fick en spricka i fingret!

Andra matchen var vi peppade och revansch sugna. Så kämpade från början denna gång och det gav resultat. På en hörna blev det mål. I andra halvlek kvitterade dom till 1-1, vilket kändes surt. Men 1-1 är nog ändå ganska bra. Mötte Älvsbyn, förlorade mot dom i examenscupen med 3-0.

När jag inte har spelat matcher har jag kollat på andra matcher. Brorsans och 99:ornas. Varit hemma och vilat också.

Imorgon tjejer, ja då ska vi vinna alla matcher. Behövs nog om vi ska ta oss vidare till slutspel. I våran grupp är det ganska roligt för alla har vunnit och förlorat mot alla, typ. Haha! Ligger sist just nu men det tar vi igen!

Blev ett långt inlägg med mycket fotboll, men är helt inne i det nu. Allt jag vill är att spela och vinna.

Har glömt att tacka Amanda för det fina armbandet, tack så jätte mycket:).